Как „Mad Mad You“ възраждането се справя с тази серия Finale Flash-Forward

Имаше семейно събиране на „Brady Bunch“ на премиерата „A Very Brady Renovation“ Виж снимките Гети

Оригиналният финал на сериала се състоя през 2021 г. и в него участва дъщерята на Бухман (Пол Рейзър и Хелън Хънт) като режисьор, създаващ автобиография на живота на нейното семейство.

Най-новият от множество съживявания на ситком има интересен финал на поредицата, който трябва да се разгледа, тъй като се провежда в съвсем близко бъдеще сега. 'Луд за вас' завършен през 1999 г. с поглед 22 години надолу по пътя.

Историята на Пол Райзър и Хелън Хънт Пол и Джейми Бюканън се съсредоточиха върху младата невротична двойка в продължение на седем сезона по NBC, включително раждането на дъщеря им Мейбъл в края на сезон 5.

Гети

Ирландия Болдуин е Savage като печене на изненади в 'Comedy Central Roast of Alec Baldwin'

Преглед на историята

В интригуващ светкавичен пробив финалът от две части серия се състоя в далечното бъдеще на 2021 г., а вече порасналата Мейбъл (Janeane Garofalo) тръгна по стъпките на баща си като режисьор, описващ историята на семейството й живее чрез автобиография. Чрез този обектив публиката научи, че Пол и Джейми по някакъв начин всъщност никога не са били законно женени, както и че са били разделени за кратко.

И така, какво означава това за предстоящото възраждане на осмия сезон от 12 епизода за Spectrum? Две години срамежлив от тази светкавица напред, къде оставя това нашите герои? Колко важен е този светкавичен епизод от 1999 г. до плановете за съживяване за 2019 г.?Бележка от успешния NBC 'Will & Grace' съживление, отговорът очевидно не е толкова, според актьорите и продуцентите на събитието PaleyFest Preview за ситком в събота.

Вместо да работи като режисьор на филми, съживяването започва с Мейбъл (сега изиграна от Аби Куин), която се готви да се изнесе и да се насочи към колеж. Родена през 1997 г., това би я направило ... 22-годишна? може би това не е първата й година там? Или може би, както каза изпълнителният продуцент Питър Толан Разнообразие , 'ние се побъркваме с времето малко.'

jordan rodgers pitch perfect 2 scene
Колекция Fox / Everett

Резюме на „BH90210“: Ray Pruit се завръща, Сталкер не е маскиран като актьор, разследва враговете на Холивуд

Преглед на историята

Той също подчерта, „Нещата, които видяхте в това, може да се случат в бъдеще, но някои от тях няма, така че не сме строго държани на този финал. Правя се, че не се е случило. С други думи, не приемайте всичко това толкова сериозно. Това е комедия. Отпуснете се и се забавлявайте.Освен това той каза, че се надява „че не много хора си спомнят финала“, въпреки че това изглежда малко вероятно за феновете на сериала, които ще се завърнат. Въпреки това, подобно на „Will & Grace“, много от тези фенове вероятно няма да имат нищо против, ако той промени или игнорира изцяло събитията от това бъдеще. Лесно може да се обясни като въображението на двойката за бъдещето на дъщеря им бих могъл задръжте.

Тази нова поредица ще покаже какво всъщност се случва и Толан признава, че са обмисляли да разделят Пол и Джейми, както се разкри в тази светкавица напред. Решиха обаче, като казаха, че „повечето зрители просто чакат да видят тези хора отново и има някакво ниво на комфорт, което трябва да бъде там“.

Така че вместо нещо, което може би е дразнещо и ново, феновете веднага ще разпознаят познатите бийтове между Reiser и Hunt и същата тяхна динамика, която държеше шоуто на върха на рейтинга на Neilsen толкова дълго.

снимки на Джейк Райън
Гети

Рестартиране на „Lizzie McGuire“ с участието на Хилари Дъф в Disney +

Преглед на историята

„Първото нещо, което трябва да направите, е да кажете„ Ето ги отново “и бъдете верни на героите“, обясни Толан. „Тогава покажете известен растеж за героите - защото в крайна сметка инвестицията на публиката с течение на времето ги кара да искат да го гледат отново.“

А Райзър и Хънт са може би по-ангажирани от всякога в тази последна глава за своите колеги от комедийните програми, Райзър е написал премиерния сценарий, докато Хънт е поел режисьорски задължения.

„Искахме да бъдат нещата, които винаги са били, което беше смешно, номер едно за нещо, за което се раздаваме и че имаше това напрежение между това колко красива може да бъде любовта и колко трудно може да бъде да обичаш някого - каза Хънт. 'Това напрежение е шоуто.'

Изцяло новият „Mad About You“ пуска първите си шест епизода в сряда, 20 ноември, на Spectrum.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram