Как Травис Уол се справя с расизма и отчаянието в рутините „Така че мислите, че можете да танцувате“ (видео)

Версия на тази история за Травис Уол и „Така че мислиш, че можеш да танцуваш“ се появява за първи път в Надолу към проводника брой на списание Emmy на TheWrap.

Да се ​​каже, че „Така че мислиш, че можеш да танцуваш“ доминира в категорията „Изключителна хореография“ на Еми, е подценяване. Той има четири от петте номинирани тази година, точно както имаше четирима през 2009, 2013 и 2014 г.

За 12 -те години, в които е в ефир, той получи 38 номинации, повече от 60 процента от общо 63 в категорията, и спечели осем пъти.И да се каже, че SYTYCD е променил живота на Травис Уол, е друго подценяване. Като широко отворена (и с мохауд!) 18-годишна, Уол се явява на прослушване през Сезон 2, като завършва сезона като вицешампион. Пътуването му едва започваше: той асистира на хореографа Тайс Диорио в сезон 3 и хореографира собствените си парчета за шоуто до сезон 5.

Прочетете също:Той е номиниран всяка година от 2011 г. насам и печели през 2015 и 2017 г. (Неговите колеги номинирани за SYTYCD тази година: Манди Мур, Ал Блекстоун и Кристофър Скот.)

Номинираните от него процедури тази година, дуетът Change Is Everything и груповата рутина Strange Fruit, се справят с трудни емоции. Първият, каза той, беше терапевтичен.

предварително приготвяне на здравословни ястия за седмицата

Бях на наистина тъмно място - знаете ли, доколкото тъмните мисли, не можех да се измъкна от дупка - и имаше конкретен човек и трябваше почти да ровя вътре и да открия това в себе си, за да издърпам наистина ме измъкна от тези неща, каза Уол.И понякога може да стане малко самонанасяне, а танцът беше много драматичен, много емоционален, сякаш знаеш, че тя пада от раменете му на пода, просто тази идея да паднеш от този пиедестал си мислиш, че сте вътре и просто падате в този дълбок океан и не можете да намерите начин да изплувате до върха.

Прочетете също:

„Странният плод“, от друга страна, беше вдъхновен от смъртоносния бял рали на надпреварата миналото лято в Шарлотсвил, Вирджиния. Чувствах се толкова безпомощен, толкова ядосан, че светът си помисли, че е добре, че нашият президент е казал, че има нарушения от двете страни , той каза.

Искам да кажа ... сложи ръка в ръката ми и че всички сме тук заедно, каза той за парчето. Не трябва да има това разделяне и разделяне.

Той също така признава своите колеги танцьори за това, че са помогнали за оформянето на парчето в завършения му вид. Бях ли посочен като хореограф? Да. Идеята ли беше да направя това? Да. Това обаче беше съвместно усилие на всички нас, които искаме да говорим по този въпрос, добави той. Затова обичам шоуто.

Вижте видео интервюто с Травис Уол по -горе. Прочетете повече от Надолу към проводника брой на списание Emmy на TheWrap.

корицата на списанието emmy до съпротива късно през нощта

„Така че мислите, че можете да танцувате“ Портрети на стената на Star Travis (изключителни снимки)

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 6

Номинираната за Еми танцьорка и хореограф спира до StudioWrap за интервю и фотосесия

Травис Уол, „Така че мислиш, че можеш да танцуваш“

Снимано от Стивън Герлих в Aesthesia Studios за TheWrap

Преглед в галерията

Интересни Статии