Как Traci Lords все още е „Boss Lady“, близо 30 години след „Cry-Baby“ (видео)

Още жени от 80-те + 90-те - тогава и сега Виж снимките Колекция Everett

Трейси Лордс отново е в действие в нов проект, наречен „Шведски дикове“, и тя ще е първата, която ще ви каже, не, това не е порно.

Докато за пръв път се снима на сцената като филмова звезда за възрастни (макар и непълнолетна), по-късно тя се утвърждава като сериозна актриса, писател, дизайнер и музикант. С концерта си в новия сериал на PopTV от Peter Stormare, който стартира тази седмица, лордовете разговаряха с TooFab за новата роля, нейното наследство „Cry-Baby“ и създаването на собствена модна линия, ръководена от „женска шефка“.'Хората са толкова странни и толкова шокирани от това', обясниха лордовете за 'шведски дикове'. „Спомням си първия туит, който изпратих за него, маркирах го с #NoItsNotAPorno, защото всички бяха като„ О, Трейси, какво правиш? “ О хайде! Това беше шега на бягане. Силата на пениса е загубена в това шоу. Беше забавно.

Лордовете се появяват в шоуто като Джейн Маккини - една от съперничещите си частни следователи на Стормар - в ролята на звездата от „Фарго“, създадена с мисъл за нея.

„Преди около година получих имейл от моя мениджър със скрипт към него и той беше препратен с писмо от Питър Стомаре“, каза тя. „Току-що ми написа това красиво писмо, имам този проект, по който съм работил, и става въпрос за тези детективи в Лос Анджелис и има един женски герой, който е много шефка и не мога да си представя, че някой освен вас играе това, моля, моля, прочетете моя скрипт. 'А останалото е история.

mike stud минало изчезна

Джони Деп се събира с актьорския състав на „Cry-Baby“ - Вижте ги сега!

Преглед на историята

Въпреки че Господарите обичат да играят героя, тя каза, че се е разочаровала от ограниченията на бюджета, когато става въпрос за гардероба ѝ. Тези разочарования я накараха да си сътрудничи повече за тоалетите на Джейн за сезон 2, използвайки парчета от собствената й колекция с Pinup Girl Clothing.

„Сезон 1, всички се опитвахме да разберем какво е шоуто, знаехме, че тя е шефка, знаехме всички тези неща, имахме много ограничен бюджет“, обясни тя. 'Честно казано, бях разочарован от ограниченията, защото просто я видях по различен начин, не можех да направя това да се случи в този момент.'„Тогава започнах да мисля, че искам да проектирам за моя герой, това винаги е било нещо, което съм правила за забавление“, каза тя. След като се обединиха с Лора Байнс от Pinup Girl, двамата работиха заедно по Traci Lords For Couture For Every Body line, колекция, с която тя е изключително горда. Изгледи от предстоящата есенна колекция ще се появят в шоуто.

къси от горната част на фиксатора
Дейвид Долсен / Channel Hall Channel

Как Бисет и Вагнер преминаха от непознати „Мелроуз“ към „Почти женени“

Преглед на историята

„Много се гордея с това, защото всички ние сме собственици на жени, това е жена изпълнителен директор, собственик, произведена в Америка, всички онези неща, които са наистина важни“, продължи тя. „Да бъдеш част от този екип от дами шеф е страхотно. Когато се случи сезон 2, парчетата започнаха да се случват. С Лора започнахме наистина специално да режем за Джейн. Тези парчета ще излязат през есента. За мен беше наистина мощно.

Въпреки че вече е „забъркала много неща“, 49-годишната мулти-тиречка каза, че следващата й голяма цел е режисурата.

'Започнах да се разклонявам, малки пръсти на нещата, ако щете', обясни тя. Определено се виждам да правя филми. Режисирах първия си късометражен филм, все повече се занимавам с писане, ще направя първата си игра тази година. Отивам да режисирам. Беше хубаво забавление и тогава ще започна да правя това, което направи Питър, като умолявам актьорите да влязат и да работят с мен като режисьор.

Възпроизвеждане на видео съдържание

Актрисата говори и за запомнящата се роля на Уанда Удуърд в класиката на Джон Уотърс 'Cry-Baby', филм, който тя все още обича в продължение на почти 30 години по-късно.

„Тогава не осъзнавах колко хора биха я намерили за вдъхновяваща и това беше преди 28 години или нещо подобно“, каза тя. „Не мислех за това, когато я играех, но тя беше твърда, беше красива, беше лоша, беше избухнала, говореше мислите си и това беше целият жанр от начина, по който беше облечена, хора наистина са свързани с това.

Премиерите на „Swedish Dicks“ с епизоди отзад до гръб на 9 август по PopTV.

Интересни Статии