Как Патрик Шварценегер веднъж беше ранен, работещ като охранител на Парис Хилтън

ABC / Гети

Той също така разкри това, което каза известният му баща, което го накара да спре да се качва.

С Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър като родители, Патрик Шварценегер е роден в развлекателната индустрия - но той работи няколко странни задачи, преди да се хвърли в актьорския свят.

Появявайки се в „Jimmy Kimmel Live“ в понеделник вечерта, 27-годишният актьор разкри за някои от концертите в автобиографията си, преди да изгради страницата си в IMDB.

Шварценегер каза, че когато е бил в тийнейджърска възраст, е работил в The Grove - търговски площадка на открито в Лос Анджелис. Докато беше там, той обиколи редица различни работни места, тъй като шефът му искаше служителите му да разберат всички аспекти на това, което прави The Grove това, което е.

- Направих всичко там. Правих камериер, охрана, разходки с имоти, обиколки за управление на лизинг. Имам наистина забавна история от едно време ... Бях охрана през седмицата - каза той на Кимел. 'Междувременно имам собствени охранители за мен, защото баща ми беше губернатор, нали?'Арнолд е бил губернатор - или губернатор - на Калифорния от 2003 г. до 2011 г.

dc кексчета катрин бебе изис
Yahoo! Развлечения / Everett Collection

Арнолд Шварценегер срива детска градина Полиция на ченгета, изненада бивши детски звезди

Преглед на историята

„Така че аз съм като 15-годишно хлапе с слушалка и яке за костюм и се явявам на работа, а те казват:„ Добре, вие сте сигурност за Парис Хилтън днес. Тя има обиколката си с книги, идва в The Grove, ще раздава автографи “, спомня си той. 'Аз съм като' Добре, познавам Париж, но добре. '

- И така тя слиза от колата. Париж има охранител, който преди работеше на баща ми - продължи той. „Появявам се, поздравявам Парис и тя е като:„ Патрик? Шварценегер? Какво правиш?' И аз съм като: „Аз съм вашият охранител за деня!“ И това беше. Беше забавно преживяване.'Това е наистина странно', каза Кимел, преди да нарече Лос Анджелис 'странно място за израстване' - нещо, което той също разбра от отглеждането си в Лас Вегас.

Патрик се обърна и към предишната си любов към марихуаната в началото на интервюто си, след като беше попитан дали колегата гост и предприемач Сет Роген му предлага някакви мостри зад кулисите.

„Преди, до степен, че не можех да направя нищо, без да пуша“, казва Патрик за дните си, които се качват.

„Един ден отидохме на великденския брънч и аз бях високо, баща ми сяда до мен и казва:„ Високо ли си. “ Казах: „Да“, спомня си той. Той каза: „Защо някога бихте искали да бъдете високо? Имате най-добрия живот на света, защо бихте искали да ви извадя от живота си? '

Тази беседа очевидно е свършила работа, защото Шварценегер не пуши през последните пет години.

Последният филм на актьора, 'Moxie', е в Netflix сега.

Гети

Chris Pratt най-накрая адресира ТОВА „Най-добър спор за Chris“

Преглед на историята

Интересни Статии