Как новият „Tomb Raider“ не е на Лара Крофт на Анджелина Джоли

45 Холивудски супер жени Виж снимките Warner Bros./Everett Collection

Характерът на Лара Крофт е направил немалко промени след първия 'Tomb Raider' игра отпадна през 1996г.Когато за първи път беше обявено, че поредната екранизация на поредицата ще се появи на големия екран, големият въпрос беше 'Защо?' Анджелина Джоли вече е съживил героя в два филма „Лара Крофт: Гробницата“ през 2001 г. и продължението му „Люлката на живота“ през 2003 г. Всъщност дори звезда Алисия викандер - която поема ролята за филма за 2018 г. - имаше същата реакция, когато за първи път беше обърната към нея за филма.

любов с най-добрия си приятел
Warner Bros.

Трейлър на „Tomb Raider“ Характеристики на Лара Крофт, която рита сериозно дупе

Преглед на историята

'Мисля, че най-вече бях като, добре, направено е', каза тя в пресата в петък. „И чак когато ми казаха, че се отнася до рестартираната през 2013 г. игра ... Не съм играл толкова много видео игри през последните 15, но четох за това онлайн, направих проучване и разбрах, че това всъщност е много, много различно възприемат историята на героя. '

Играта от 2013 г. - също просто озаглавена „Tomb Raider“ - разказва за произхода на Croft, показвайки как тя еволюира в предизвикателната за смъртта публика, която винаги са обичали. Понякога нелепите пропорции на героя също бяха намалени за рестартирането, което имаше по-реалистичен, груб и обоснован поглед към нейните приключения.

„Виждал съм филмите и мисля, че Анджелина Джоли я е превърнала в икона и все още е един от първите случаи, когато трябва да видим женски екшън герой на екрана“, продължи Викандер. „Бях в Crystal Dynamics, компанията за игри вчера, и трябваше да видя всички тези различни версии на Лара през цялата история. Това, което разбрах, е фактът, че това е наистина същността на нея, жената, която вдъхновява много млади момичета и момчета по целия свят толкова много години. Но тя се е превърнала в личност, различна персона от себе си, в зависимост от времето, в което е. 'Гети

7 най-добри бита от подкаста на Анджелина Джоли: Брад Пит, Мизерия в успеха и какво иска след това

Преглед на историята

„Отразява се в какви времена сме сега“, каза тя за новия филм. „Това е момичето, с което бихте се свързали през 2018 г. Мисля, че ако отидете на улицата и попитате момчета и момичета от млади възрасти какво биха намерили за готини или привлекателни, това е съвсем различен отговор, който бихте получили сега, отколкото в средата на 90-те.

Подобно на първия филм на Джоли, филмът от 2018 г. също се върти около връзката между баща и дъщеря. Но там, където Крофт започна като пълен лош човек за първи път, публиката сега ще я види как се превръща в такава, докато разкрива тайната на изчезването му.

„Това е история за настъпване на пълнолетие и това беше нашето вдъхновение. Този филм е базиран на рестартирането на играта през 2013 г. и там тя е нормално момиче в началото “, каза Викандер. „Ако имате историята на произхода, това е начинът да опознаем характера си, да се почувстваме към тях и да се свържем с тях на по-човешко ниво“.Warner Bros.

Първи кадри и плакат „Tomb Raider“ имат всички, обсебени от врата си

Преглед на историята

„Мислех, че е прекрасно, че мога да играя млада жена, която все още се опитва да намери опората си в света, а също така има история с баща си, която е загубена в продължение на 7 години“, продължи тя. „Тя също не го е оплакала, защото не знае какво се е случило и това е история за това защо излиза в света и всички черти и умения, които притежава в себе си, са принудени да бъдат извадени поради приключението тя продължава и предизвикателствата, които е преживяла.

книги, които всички чернокожи жени трябва да прочетат

„Исках всяка стъпка да бъде изобразена с надежда от началото до края“, добави Викандер, „така че в края тя се превръща в този екшън герой, за който толкова добре я познаваме“.

„Tomb Raider“ излиза по кината на 16 март.

Подходящ за петък: Най-добрата мода на знаменитостите на седмицата Виж снимките Гети

Интересни Статии