Колко правят най-големите звезди на TikTok


Instagram

Всички най-добри доходи на TikTok правят над 1 милион долара годишно и повечето от тях все още са тийнейджъри!

През изминалата година звездите на TikTok се превърнаха в домакински имена. За най-добрите създатели на съдържание на приложението то също се превърна в изключително доходоносно начинание. Всъщност някои от тези вирусни видео звезди носят седемцифрена заплата, като същевременно едва са на възраст, за да шофират кола!Звезди като Чарли Д'Амелио и Адисън Рей успяха да донесат милиони долари (и милиони последователи) през последните 12 месеца. Тези огромни заплати дойдоха благодарение на продажбата на лични стоки, спонсорирани видеоклипове за марки, търговски изяви и други.Гети

Дуейн Джонсън дори не трябва да пуска филм, за да бъде отново най-високо платеният актьор на Холивуд

Преглед на историята

Форбс наскоро разгледа какво се случва зад кулисите на богатите и известни TikTok и състави списък с най-добрите доходи в приложението. Аутлетът оценява „печалбите преди данъци, които тези звезди са получили от 30 юни 2019 г. до 30 юни 2020 г.“ с помощта на влиятелните, агенти, мениджъри, търговци и инвеститори. Те изключиха създатели, които са намерили слава преди да се присъединят към приложението като актьори и музиканти.

Що се отнася до техните констатации? Създателят, който оглавяваше списъка, донесе огромни 5 милиона долара и беше в приложението по-малко от година.С възможността да монетизират славата си едва сега, тези звезди на TikTok очакват още по-голяма заплата през 2021 година.

Вижте най-добрите доходи на TikTok и разберете кой е донесъл у дома 5 милиона долара.

6. Michael Le & Spencer X - 1,2 милиона долара [TIE]Създателите Майкъл Ле и Спенсър Х се изравниха за шесто място в списъка на Forbes, като всеки от тях донесе по 1,2 милиона долара.

Майкъл стана популярен със своите скечови видеоклипове, най-вече с участието на 5-годишния му брат Джонатан. Той също така създаде TikTok колектив, Shluv House и наскоро се разклони в YouTube.

Междувременно Спенсър е известен със своите умения за бийтбокс и е спечелил над 40 милиона последователи, докато работи по дебютния си албум.

Гети

Знаменитости с подкасти, които можете да слушате в момента

Преглед на историята

5. Джош Ричардс - 1,5 милиона долара

Джош Ричардс може да е най-креативният член на този списък, когато става въпрос за извличане на ползи от славата му на TikTok. Той е направил типичните ходове за създатели - спонсорски публикации, стоки, видеоклипове в YouTube и сделка за създаване на песни с Warner Records - но е направил и някои големи бизнес сделки. Той основава собствената си компания за управление на таланти, TalentX, създава свой собствен бизнес за напитки, Ani Energy, и е назначен за главен стратегически директор на конкурентния TikTok Triller.

4. Лорен Грей - 2,4 милиона долара

Лорен Грей има най-много опит по отношение на създаването на съдържание, тъй като тя стартира с предшественика на TikTok Musical.ly. Доскоро 18-годишната беше най-гледаната звезда в TikTok, докато не беше надмината от Чарли Д'Амелио. През 2018 г. Лорен подписа сделка с Virgin Records и оттогава издаде осем сингъла. Тя също така е получила спонсорски сделки със Skechers, Hyundai, Burger King и наскоро Revlon.

3. Дикси Д'Амелио - 2,9 милиона долара

Дикси Д'Амелио беше насърчена да се присъедини към TikTok от по-малката й сестра Чарли, която също се появява в списъка с най-добрите доходи в приложението. 19-годишната звезда стана известна, споделяйки танцови видеоклипове и забавни откъси от живота си, често си сътрудничи със своята сестра. Dixie продължи да играе в сериала на Brat „Attaway General“ и издаде първия си сингъл „Be Happy“. Наскоро Дикси и Чарли бяха обявени за новите лица на Холистър.

Youtube

26 относими песни, написани за пандемията, които ще покрият всичките ви карантинни емоции

Преглед на историята

2. Чарли Д'Амелио - 4 милиона долара

Чарли Д'Амелио може да е само на 16 години, но тя е най-следеният човек в TikTok, събрал над 80 милиона фенове от миналото лято. След като се присъедини към приложението през юни 2019 г., Чарли стана вирусна с танцовите си движения и оттогава се разклони на гласови актьорски игри, стоки и току-що стана лицето на Холистър с по-голямата си сестра Дикси.

1. Addison Rae - 5 милиона долара

С 56 милиона последователи Addison Rae може да не е създател номер едно на приложението, но тя е най-печелившата. Преди по-малко от година 19-годишният създател беше студент в LSU, но оттогава се премести в Лос Анджелис, за да търси големи бизнес възможности. Тя има подкаст с майка си, озаглавен „Мама знае най-добре“, е говорител на световната компания на American Eagle и току-що стартира нейната козметична компания Item Beauty.

26 Зашеметяващи потомци на знаменитости, които вземат след родителите си Виж снимките Instagram

Интересни Статии