„Как да се измъкнем с убийство“ Whodunit: Най-дивите теории на феновете на #WhoKilledWes

Секси звездите на Shondaland Виж снимките Гети

След като се закачихме за диво влакче в увеселителен парк с моменти от WTF през Shondaland в този сезон на „Как да се измъкнем с убийство“, всички наши горящи въпроси ще получат отговор тази вечер в двучасов финал на сезона, който със сигурност ще бъде пълен с OMG моменти.

Този сезон ни беше зададен въпрос „Кой уби Уес?“ Изглежда, че сериалът елиминира по един човек всяка седмица, но изведнъж се оказва, че всеки може отново да бъде заподозрян. Всички ние имаме свои собствени теории за това кой е убил Уес, къде е тялото на Уес и кой всъщност е участвал в изгарянето на къщата на Анализ. Най-доброто място за намиране на тези теории?Интернет, разбира се.След като се потопи дълбоко в невероятния свят на Reddit, секциите за коментари и фен фантастиката навсякъде, TooFab събра едни от най-странните, най-логичните, най-различни, а повечето „дори не се сетих за това“ „Как да се измъкне с убийство ”теории за това кой е убил Уес Гибинс.

Заподозрените:ABC

Ашер:

Ашер има сериозна тъмна страна. Той погледна в другата посока, когато една жена е била изнасилена срещу неговата партия, убила Синклер на импулс, само защото тя го е напъхала и просто е тръгнала, докато всички са се прикривали за него.Той също така се опита да посади семето на подозрение върху Конър в самото начало в болницата, защото Конър не обработваше скръбта си по очевиден начин. Както каза Михаела в предишния епизод: това е първото нещо, което виновните правят - те се опитват да го закачат на някой друг. Но тя забрави да погледне гаджето си.

Невероятният му добър актьор през цялата втора половина на този сезон е малко прекалено добър - плюс това, че отново и отново преминава отгоре, за да анализира как ще я подкрепи. В тийзъра на финала на сезона чуваме Михаела да казва „знаеш, че можеш да ми кажеш каквото и да било“ с този вид гальовен приятелски глас, който използва с Ашър.

Вижте повече: 7 OMG моменти от завръщането на TGIT: „Анатомия на Грей“, „Скандал“, „HTGAWM“

ABC

ADA Atwood:

Нова теория, като се има предвид, че изглежда вероятно Уес е мъртъв, започвам да мисля, че може би ADA Atwood го е направил. Тя е доста обсебена от Анализ и може да е убила Уес, защото той не би съдействал. Тя изглежда готова да оправдае всичко, само за да победи Анализиране и ако наистина е убила Уес, бих могъл да я видя с мисълта, че всеки, който е в лига с Анализ, е враг - и също обвинява Анализ в смисъла че ако тя не беше толкова „лош“ човек (в очите на Атууд) Уес нямаше да е в състояние да бъде наранен.

Въпреки че все още е възможно да е бил някой друг - Всички доказателства, които тя е събрала на Annalize и K5 / 4, вероятно ще бъдат нищожни, ако се окаже, че тя е убиецът.

ABC

Оливър:

Оливър уби Уес, защото в нощта на пожара той разбра истината за Сам. Затова той реши да проникне за първи път в администрацията и разбра декларацията на Уес с останалите нерешени случаи. Помисли, че животът на Конър и неговият ще бъдат изложени на риск, затова уби Уес. Не забравяйте, че в началото на сезон 3 той каза „И аз мога да бъда лош“. Също така той може да е този, който е преместил тялото в друга морга и е фалшифицирал подписа на Нейт. Всички знаем, че той е способен да направи това. Освен това не знаем къде е бил преди пожара и как е знаел за него. Той играе на невинната карта. Конър, Нейт или Франк са моите опции кой е подпалил огъня и не изключвам възможността двама от тях да планират експлоатацията заедно, като не знаят присъствието на Лоръл в къщата. Аварийният номер на Уес може да е Анализ или Ева.

ABC

Лавров:

Лоръл всъщност е този, който е убил Уес, защото е разбрал за бебето и е искал да направи аборт (също и защо се е обърнала, когато Бони е предложила аборт), така че тя е решила да убие Уес и да постави AK. Наистина знаем, че тя е била в къщата и тя е тази, която измисля нови потенциални заподозрени, обсебени от семейство Махони и казващи, че е видяла някой да изтича от мазето.

ABC

Вижте още: „Как да се измъкнем с убийство“ звездата Аджа Наоми Кинг зашеметява на корицата на изданието VF Hollywood

Михаела:

Тя не беше в списъка с повиквания на АК (не знам защо и това е малко подозрително). Но телефонът на Конър беше на нейно място, тя можеше да слуша гласовата му поща, преди Конър да получи шанс и да убие неща.

Това и (сега това наистина посяга към сламки, но само заради спекулации), ако телефонът беше на дивана през цялото време, нямаше ли да усети тези вибрации в плячката си преди обаждането на Оливър?

скалата и Хилари Клинтън
ABC

Вишна:

Те трябва да са нещо с нея, нали? Изглежда, че вече е изпълнила целта си, когато Уес и Лоръл се събраха, но тя все още се мотае наоколо. Изглежда глупаво, но не мога да разбера защо тя се мотаеше толкова дълго и се държеше схематично с Лоръл, докато беше в болница.

ABC

Конър:

Конър беше този, който уби Уес. Не можем да кажем какво мислеше Конър, когато Бони заяви, че Уес е мъртъв. Изражението му казва, че е знаел през цялото време, но може да бъде и шок. Освен това той ясно пита: „Кой е мъртъв?“ Как разбра, че някой е мъртъв? Как Конър разбра, че някой е мъртъв, а не само в критично състояние? Знаем, че е имал известно време за себе си, след като е напуснал Томас. Връщайки се към нещо, което той каза в предишен епизод, той каза, че ще убие Уес, ако отиде в полицията. Видя как Уес напуска полицейския участък, последва го до къщата на Анализа, уби го там и остави тялото някъде.

Хората казват, че е спал с Томас, за да има алиби, но срещата му с него вече е била планирана преди. Преди това той не беше настроен да убие Уес, така че мисля, че Конър видя, че Уес напуска гарата и след това реши да го убие.

ABC

Вижте повече: Номинации за Оскар 2017: Пълният списък

Франк:

Все още не съм виждал тази теория, за която току-що се сетих. Ами ако Франк го направи, не за да помогне на Анализ, а за да я нарани? Ами ако той всъщност е социопат и всъщност никога не е прощавал да се анализира? Толкова добър социопат като Франк наистина би могъл да ги накара да повярват, че той е толкова емоционален, колкото изглежда. Не знам колко е вероятно те да искат този маршрут, но изглежда правдоподобно.

ABC

Анализирайте 1:

приплъзване на зърното супер купа

Ами ако Аналайз сключи сделка с Франк и Бони, че ако Франк убие Уес, за да го спре да изложи всичко, което Анализ ще му позволи да се прибере у дома? И тъй като Франк знаеше, че Лоръл и Уес са заедно, не беше трудно да го убедиш да го направи. Бони можеше да е в къщата и да говори с Уес, за да го разсее, когато Франк го нападна. Тогава, когато Лоръл се появява, тя намира тялото на Уес, но той вече е мъртъв и тогава къщата взривява. Експлозията беше приурочена, когато Лоръл влезе, за да не може да се обади в полицията, за да съобщи, че той е мъртъв и може би се надяваха тя или да умре при експлозията, или да има амнезия. Но тя не го направи, тя написа името на Уес като начин да каже, че е мъртъв, но той беше мъртъв преди експлозията.

И за да добавим още един слой, смятаме, че експлозията е планирана от Анализ като начин за убиване на Лоръл, така че тя (Анализиране) да има пълен контрол над Франк. Нещо като око за око, той „уби“ сина й, тя уби любовта на живота му.

Анализирайте 2:

Когато Анализ говори с Бони, тя казва: „Значи може би днес беше нещо хубаво, нали знаеш? Заключи ме. По този начин всички най-накрая можете да сте в безопасност.

Ами ако тя се е оправила за огъня? Ами ако някой, на когото се е грижила (Нейт? Един от К5?), Й каже, че са направили нещо ужасно и в състояние, че тя е (пияна, изгаряща) е решила да поеме вината за това? Тогава, когато осъзна, че ужасното е, че Уес умира, тя съжалява за това.

ABC

Семейство Махони:

Уес напуска съдебната палата (преди Нейт видяхме) и се насочва към къщата на АК. Госпожа Махони, която гледаше сериозно на Уес по време на процеса, дойде в града да го потърси и те прекосиха къщата на АК. Вратата беше отворена, за да може всеки да влезе. Махони уби Уес. Нейт се появява и смята, че АК може да е замесен по някакъв начин и желанието му винаги да се прикрива за нейните ритници и той монтира къщата да взриви. Лоръл се появява при АК, намира мъртвото тяло на Уес, а след това бум.

ABC

Уес 1:

Уес фалшифицира смъртта си. По-рано през сезона (не е сигурен кой епизод) Меги спомена, че скоро ще работи по трупове. Ами ако Уес, заедно с помощта на АК, някак си фалшифицира смъртта си и че тялото, което видяхме, всъщност е труп. Прилича на Уес и няма обяснение за това как би изглеждало като него, ако не беше той. АК беше изключително разстроена, когато видя тялото, но когато тя я показа в затвора, изглеждаше по-разстроена за нея обвинения от смъртта му. Разбира се, да й бъдат повдигнати обвинения за палеж и убийство, това е предизвикателно притеснение, но като се има предвид, че АК е посветила живота си на защитата на Уес, не можем да я видим толкова незасегната. Освен това, защо само половината от лицето му е изгорено? Знаем, че са били необходими на публиката, за да може да го разпознае, но все пак нещо не изглеждаше в това. Да, знам, че е потвърдено, че Уес е мъртъв, но нека не забравяме, Уес наистина не е Уес - той е Кристоф.

Уес 2:

Ами ако Уес е анонимният източник? Той урежда сделката с прокурора и те мислят да фалшифицират смъртта му, за да може той да започне нов живот някъде другаде с нова самоличност, И да подготви Анализиране за смъртта му и всички останали, за които изглежда да разберат? Помислете за това, цялото „изчезнало тяло“, „той е кремиран“ е наистина неудобно: със сигурност прокурорът ще може да фалшифицира подписа на Нейт и да премахне тялото, за да му позволи да промени самоличността си? Заглавието на последния епизод е „Уес“, ние знаем, че заглавието ВИНАГИ е голяма ударна линия от този епизод, така че това отговаря на теорията, защото в крайна сметка ще разберат, че той е направил всичко това (или може би той се появява при Лоръл и тя го казва) , с доста изненада) и voilà.

След като прочетохме тези теории, ние наистина нямаме представа кой може да е убиецът и ако знаем нещо от гледането на Shondaland през годините, със сигурност ще ни чака голям шок.

„Как да се измъкнем с убийство“ Финал 3 сезон се излъчва в четвъртък, 23 февруари от 22:00. ET / PT на ABC.

Интересни Статии

Популярни Публикации

6 Безумни шокове „Overlord“ Не за скверните: J.J. Военният филм на Abrams 'Zombie наистина доставя

6 Безумни шокове „Overlord“ Не за скверните: J.J. Военният филм на Abrams 'Zombie наистина доставя

Празничен град: Ричмънд, Вирджиния

Празничен град: Ричмънд, Вирджиния

GoFundMe за пациент с рак, подиграван от Саманта Би, събира над $ 75 000 за 24 часа

GoFundMe за пациент с рак, подиграван от Саманта Би, събира над $ 75 000 за 24 часа

Да, „Пътуване за момичета“ е и за мъже: звездите Тифани Хадиш и Реджина Хол обясняват защо

Да, „Пътуване за момичета“ е и за мъже: звездите Тифани Хадиш и Реджина Хол обясняват защо

Вижте Редки снимки на дъщерята на Харпър на Дейвид Спейд - тя е очарователна!

Вижте Редки снимки на дъщерята на Харпър на Дейвид Спейд - тя е очарователна!

Майли Сайръс отпразнува 10-годишнината от „Хана Монтана“ с игра за пиене - Вижте звездите СЕГА!

Майли Сайръс отпразнува 10-годишнината от „Хана Монтана“ с игра за пиене - Вижте звездите СЕГА!

Bethenny Frankel пожелава на късно гаджето Денис Шийлдс честит рожден ден в Gut-Wrenching Post

Bethenny Frankel пожелава на късно гаджето Денис Шийлдс честит рожден ден в Gut-Wrenching Post

Блус и барбекю, О момче: Фестивалът на Блуд и барбекю в Тексас

Блус и барбекю, О момче: Фестивалът на Блуд и барбекю в Тексас

Уил Ферел навършва 46 години - вижте най-смешните му цитати!

Уил Ферел навършва 46 години - вижте най-смешните му цитати!

Личният треньор на Анди Коен разкрива защо Bravo Boss спря да пие, ястия във фитнес режим (ексклузивно)

Личният треньор на Анди Коен разкрива защо Bravo Boss спря да пие, ястия във фитнес режим (ексклузивно)