Как Ex на плажа Adore и La Demi се надяват да вдъхновят LGBTQ + Youth (Exclusive)

Седмицата на TooFab в снимки на знаменитости: 16 февруари - 22 февруари Виж снимките TooFab

„Мисля, че това шоу беше първото по рода си“, каза Ла Деми пред TooFab. „Иска ми се да видя това шоу, когато бях дете, порастващо.“

Обожавам Делано и Деми Мартинес оказват своето въздействие върху риалити шоута за запознанства.

В широко интервю с TooFab , „Бивш на плажа: Връх на любовта“ звезди се отвориха за опита си в риалити сериала MTV и как се надяват да вдъхновят младежта на LGBTQ +.

Най-известен от 'RuPaul's Drag Race,' Adore, който също се подчинява на Danny Noriega, когато не е в плъзгане, се идентифицира като не двоичен и използва както нейното / тя, така и неговите местоимения. Ла Деми, която се появи в 'Glam Masters' и 'Botched' е трансджендър. Въпреки че има голямо разнообразие от телевизионни предавания за запознанства, „Ex on the Beach: Peak of Love“ включва уникален разтопител на сингли, показващ разнообразна комбинация от раса, идентичност и сексуална ориентация.

TooFab попита двамата какво е да си член на общността LBGTQ в шоу за запознанства от този мащаб.'Мисля, че е готино', каза Адоре. „Чудесно е, защото имахме поредното шоу, което беше точно като LGBTQA личности. Но този път бяхме настанени в къща с прави хора, лесбийки, някой, който според нас беше безполов. Както имахме всяка част от дъгата.

„Всички бяха там и беше наистина изрядно да видим как всички се топят в супата и просто се разбираме, обръщаме се един към друг и се предпазваме един от друг.“

Като транссексуална жена, Ла Деми каза, че чувства, че й е дадена възможност да помогне за оформянето на транс-младостта.„Знам, че когато хората разберат за транссексуална личност или за някого, независимо дали е мъж, жена или каквото и да било, те незабавно вземат този човек и ги хвърлят в категория ... без да разберат за това лице какви са те, - обясни тя. 'Така че, влизайки в това шоу, не исках да казвам на никого, защото бях като, тези кучки ще опознаят Ла Деми, моя хумор, кой съм, откъде идвам, преди да се отворя.'

Warner Bros.

Дуайн Уейд говори за това как той и Габриел Юниън се справят с детето си, излизайки като трансджендър

Преглед на историята

„В същото време моята тактика за това беше да оформя, разбирате ли, младостта на транс децата и да ги накара да се чувстват комфортно“, продължи тя. 'И ги уведомете, знаете ли, че моментът е подходящ, тогава можете да се обясните на хората, които искате, и да отворите историята си и всички тези добри неща.'

„И можеш да се присъединиш на национално ниво, като голямо дупе, към шоуто за запознанства като кой си! Това никога не е било виждано - добави Адоре и Ла Деми продължи: - Както си заслужаваш да бъдеш обичан, независимо кой си, без значение какъв пол, без значение каква раса и всичко това.

Ла Деми изрази, че пожелава сериал, който да включва, като „Бивш на плажа: Връх на любовта“ е в ефир, когато е била дете.

„Мисля, че това шоу беше първото по рода си“, каза тя. „Иска ми се да видя това шоу, когато бях дете, порастващо. Знаеш какво имам предвид? Всъщност нямах кой да търся по телевизията. Така че, ако можех да го направя, всеки друг би могъл да го направи. И беше доста трудно. Беше предизвикателство да живееш в къща и да пътуваш с мъже и да излизаш с мъже.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Ex on the Beach: Peak of Love“, която е тематична за зимата версия на популярния риалити сериал на MTV, включва десет сингъла от различни телевизионни предавания на риалити, живеещи заедно на планински връх в Куинстаун, Нова Зеландия с бившите си.

Adore и La Demi станаха най-добри приятели, след като се срещнаха в шоуто, но приятелството им беше изпитано, когато Adore се влюби в бившето гадже на La Demi, Tyler.

Гледайте как Adore и La Demi преценяват драмата, разливат малко чай „Ex on the Beach“ и още в пълното ни интервю по-горе!

„Бивш на плажа“ се излъчва в четвъртък вечер в 21:00. ET на MTV.

какво е нинджа gamertag

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на.

Интересни Статии