Как Ед Скрейн се свърза с бившата звезда от „Игра на тронове“ Натали Дормър за нов трилър

Тази седмица в снимки: Всички най-горещите кандидати за знаменитости! Виж снимките Вертикално забавление

Ед Скрейн и Натали Дормър и двамата се включиха 'Игра на тронове' в същото време, но едва след един филм заедно години по-късно те наистина се свързват.

Двамата - които бяха по-скоро като кораби, преминаващи през нощта, когато Скрейн се появи като оригиналните Даарио Нахарис и Дормър изиграха Маргари Тирел в сериала на HBO - се обединяват в „В мрака“, нов трилър, написан от актрисата и нейния истински -животният партньор Антъни Бърн, който също режисира филма.

Ed Skrein Talks 'Transporter Refueled,' Fighting Ryan Reynolds for 'Deadpool' и 'Game of Thrones' Exit

Преглед на историята

Във филма Дормър играе ролята на сляп пианист, чийто живот е обърнат с главата надолу, след като жената, живееща в апартамента над нея ( Емили Ратайковски ) е убит. Скрейн участва в ролята на човек, хванат в средата, тъй като поредица от обрати водят до кърваво заключение, ръководено от отмъщение.'Срещнахме се в ремаркето за грим в Мароко за около 10 минути, мисля, че пробвах перука или нещо подобно и тя вероятно правеше същото', каза Скрейн TooFab от първоначалното му въведение в Dormer на „Thrones“.

„Така се срещнахме съвсем за кратко, но не получихме възможността да се свържем правилно и след това се срещнахме на връщане от Comic-Con. Летях обратно и срещнах нея и Мравка на връщане. Тя популяризираше „Игра на тронове“ и „Игри на глада“, а аз рекламирах „Дедпул“ и „Транспортерът“ и ние просто се свързахме, тримата, като хора “, добави той. „След това ми изпратиха този сценарий и аз бях като, това е сбъдната мечта, регистрирайте ме!“cara delevingne е мъж
HBO

Как Натали Дормър се предпази от случайно споделяне на спойлери от „Игра на тронове“

Преглед на историята

Макар и по-напрегнат трилър от екшън филма, „В мрака“ все пак даде на Шкрейн шанса да се докосне отново до неговата лоша страна, нещо, което феновете са виждали в проекти като „Deadpool“ и „The Transporter: Reloaded“.

„Не искам да правя само екшън филми, определено не съм следващият екшън герой на хората, но обичам да го изследвам и обичам да се забавлявам с него“, обясни той. „Когато е част от разказа, това е нещо, което наистина обичам да правя. Всеки филм, който продължава, ставам малко по-добър в него и ми е малко по-удобно.

- В това има някои лоши сцени. Всъщност първият ден, в който започнахме да снимаме, беше сцената на пазара с фургона, където хвърлям един човек пред камион и така започнахме с гръм и трясък, започнахме с някакъв екшън и това беше страхотно забавление, - продължи той. „Това е друга причина, поради която това беше интересен проект, защото, да, има моменти, в които мога да направя някакви лоши глупости, но направих и някои наистина интимни моменти. Има добър баланс. Като актьор това искаш да видиш.Гети

7 най-добри бита от подкаста на Анджелина Джоли: Брад Пит, Мизерия в успеха и какво иска след това

Преглед на историята

Един от следващите проекти на Скрейн е очакваното продължение на Дисни „Малефисент“ където той ще играе злодей - за пореден път - обратното Анджелина Джоли и един много впечатляващ актьорски състав. Въпреки че подробностите за филма все още са доста оскъдни, Шкрейн е готов да започне.

„Толкова съм развълнувана и почитана и смирена, че съм част от такъв невероятен актьорски състав, Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър, Чиветел Еджиофор, Ел Фанинг, това са хора, които съм голям почитател на техните произведения и имам толкова голямо уважение към тях и с нетърпение очаквам да работя с тях, да се уча от тях и да се развивам като актьор чрез работата с тях “, каза той. „Подготвях се през последните няколко седмици и гледах декорите, те са феноменални и е наистина вълнуващо да бъда част от тях.“

Лисица от 20-ти век

Как реагира звездата от „Deadpool 2“ Брайана Хилдебранд, когато Райън Рейнолдс постави LGBTQ Superhero Story Story (Exclusive)

Преглед на историята

Още едно продължение, от което се вълнува: „Deadpool 2“, дори си помисли, че не е в него. След като изигра лошия в първия филм, Скрейн каза на TooFab, че обича да вижда къде тръгва историята на Merc с уста, в кината сега.

„Гледането на„ Дедпул 2 “е все едно да гледам стария си футболен отбор, на който играх за игра на финал за купата през сезона след вас ... беше като това усещане, хайде, момчета, подкрепях ги и просто исках да ги спечелят. Бях толкова горд - каза той.

„Беше страхотно нещо да вляза в киното в Лондон с моите пуканки и всичко това и просто да го гледам като фен и просто да му се наслаждавам отвън“, продължи Скрейн. „[Райън Рейнолдс] е толкова добър и изпитвам огромно уважение към Джош Бролин като актьор. Никога не съм го срещал, но мисля, че е фантастичен актьор. И тогава има хора като Каран Сони, Допиндър, който е приятел и с мен ми беше приятно да работя. Забавно е да се гледа отвън и само се надявам, че това става от сила на сила и те могат да направят още пет „Deadpools“ и да продължават да експлодират всички прекрасни, различни символни дъги, които Deadpool може да предложи. Той е невероятен характер.

секс с Иванка Тръмп

Прочетете останалата част от нашите въпроси за Skrein по-долу. „In Darkness“ излиза по кината и по поръчка на 25 май.

Райън Рейнолдс се отдръпва в Warner Bros. Shade за 'Зеленият фенер' на 'Deadpool 2'

Преглед на историята

Когато влезете в филм като този, където има толкова много обрати, колко изненадани бяхте четенето на сценария за първи път?

Сценарият, веднага бях взривен от това колко изтънчен и амбициозен беше като сценарий и колко добре оформен беше разказът и колко добре информиран е в предмета и контекста си. Наистина бях изненадан, когато стигнах до края му, ох, това е толкова добре, трябва да го прочета отново. Надявам се хората да се чувстват по същия начин, когато го гледат.

Когато работите с екип като Натали и Антъни, които също са партньори извън сета, как това променя динамиката?

Разбира се, това промени динамиката. Разбира се, това означава, че влизате във връзка и вие тримата се превръщате в своеобразен триъгълник, пирамида на властта в това отношение. Това беше голяма причина, поради която се записах за него, беше енергията на Ant и Nat, начинът, по който ми го представиха, страстта, в която говориха за това. Искам да работя само с режисьори и хора, които са страстни, които дават 100%. Искам всеки проект да бъде страстен проект. Това беше мечта в това отношение, видях страстта, която изпитваха, и знаех, че ще дадат милион процента и знам, че всеки проект, в който се регистрирам, ще дам и милион процента. Така че за мен това не ми беше много трудно.

Никол Кидман американски гражданин

Какво феновете биха били изненадани да научат за нея или нещо, което ви изненада за нея в това?

Не съм много осъдителен човек и не правя преценки за хората, познавам себе си, много се различавам от работата, която правя, така че трябва да бъдете отворени. но нещото, с което бях най-впечатлен от Нат, освен колко блестяща беше като писател и колко голяма сила на природата е като актриса, е колко щедра е с енергията си. Първият ден, когато бяхме на снимачна площадка, тя беше толкова прекрасна към всички статисти, смееше се с тях, шегуваше се с тях. Виждайки я с екипажа, тя е като капитан на отбора. Когато си главен актьор, трябва да си капитан на отбора и тя беше това. Тя го движеше, поддържаше настроение и това е нещо, което мисля, че е важно и нещо, което се опитвам да направя като актьор, е да поддържам позитивната енергия на снимачната площадка и да радвам хората. Бях впечатлен от това как тя го направи. Също така, начина, по който тя се свърза емоционално като герой.

Персонажът ви е малко морално двусмислен и сте играли злодея и преди във филми като „Deadpool“ и „Alita: Battle Angel“ и предстоящия „Maleficent 2“, защо мислите, че получавате такива роли?

Обичам да натискам бутони. Харесва ми да изследвам емоции, които не изследвам в реалния живот. В реалния живот се опитвам да живея наистина балансиран, спокоен, спокоен живот. Във филмите ставам ужасен за хората. Наскоро направих прослушване, където режисьорът на кастинг беше като след първия кадър: „Това беше наистина добре, сега завъртете винта още повече.“ И аз бях като „а, нали? Мога да го направя!' Това е нещо, което със сигурност ми харесва да правя и чувствам, че мога да го направя, и ми харесва да го изследвам в този момент. Разбира се, искам да поемам различни роли по отношение на характерите и динамиката на героите, но стига да ми е интересно и да ми се струва ново, тогава аз съм всичко за него. Разбира се, обичам да играя леки герои и понякога, след като направих филм, в който съм ужасен за хората, аз съм като човек, просто искам да направя нещо романтично или приятно. Но аз се качвам на тези работни места и след около две седмици съм като, по дяволите, искам отново да бъда ужасен. Искам да направя дъгата. Просто ми харесва да натискам бутони.

Хлое Кардашиян и Тристан Томпсън печелят костюма за най-добра двойка Snapchat

Интересни Статии

Популярни Публикации

Гордата съпруга на Матю Макконъхи и мама празнуват освобождаването на новия си мемоар

Гордата съпруга на Матю Макконъхи и мама празнуват освобождаването на новия си мемоар

ГЛЕДАЙТЕ: Най-младият брат е най-забавният, според Science

ГЛЕДАЙТЕ: Най-младият брат е най-забавният, според Science

'Smallville' звезди Том Уелинг и Майкъл Розенбаум реагират на 'Странната' роля на Nxivm на Алисън Мак

'Smallville' звезди Том Уелинг и Майкъл Розенбаум реагират на 'Странната' роля на Nxivm на Алисън Мак

Тайната съставка за подобряване на сместа от царевичен хляб в кутия още по-добра

Тайната съставка за подобряване на сместа от царевичен хляб в кутия още по-добра

Прочетете това и никога няма да направите твърдо сварени яйца по друг начин

Прочетете това и никога няма да направите твърдо сварени яйца по друг начин

Всичко, което научихме от документалния филм „Игра на тронове“ „Последният часовник“

Всичко, което научихме от документалния филм „Игра на тронове“ „Последният часовник“

Направете свои собствени чорапи с тези 5-звездни комплекти за кръстосан бод от Amazon

Направете свои собствени чорапи с тези 5-звездни комплекти за кръстосан бод от Amazon

Snickers представя нов вкус на фъстъчено брауни

Snickers представя нов вкус на фъстъчено брауни

ГЛЕДАЙТЕ: Тайната употреба на вашата бавна готварска печка, която всички сме пропуснали

ГЛЕДАЙТЕ: Тайната употреба на вашата бавна готварска печка, която всички сме пропуснали

Защо Кевин Бейкън не може да пресъздаде емблематичен танц на свободното разстояние

Защо Кевин Бейкън не може да пресъздаде емблематичен танц на свободното разстояние