Как дъщерята на Дейвид Хаселхоф премина от „Богати деца“ към недвижими имоти (ексклузивно)

11 Холивудско потомство, създаващо име за себе си Виж снимките CNBC

Тей разсъждава върху известното си фамилно име и миналото си телевизионно риалити, когато преминава към кариера в недвижими имоти.

С името Тей Хаселхоф е съвсем ясно, че тя има една голяма холивудска връзка - но тя е колеблива, за да изцеди цялата си стойност, когато тръгва по нов път в кариерата.

Докато тя се появява в сезон на „Rich Kids of Beverly Hills“ (повече за това след минута) и изключително краткотрайния „The Hasselhoffs“, в момента Тей работи като член на високопоставения екип на агента за недвижими имоти в Лос Анджелис Арън Кирман. Работата всъщност доведе до завръщането й към риалити телевизията, тъй като новият сериал на CNBC „Невъзможно листинг“, премиерата в сряда, следва агенцията, докато се опитват да продадат имения с много милиони долари.Според Тей тя за първи път се интересувала от бизнеса, след като станала свидетел на майка си Памела Бах, която била „напълно прецакана“ от агент, докато се опитвала да заключи моминско подложка. 'Това беше ужасно изживяване за нея', каза Хаселхоф пред TooFab, описвайки как майка й е научила за нелегален газопровод под имота, след като се е нанесла.

„Чувствам се сякаш съм от приятелите и семейството си, които винаги се опитват да намерят начини да извадят хората от ситуации или да помогнат на хората. И в тази ситуация бях напълно объркана - продължи тя. „Исках да науча колкото се може повече за света на недвижимите имоти, така че ако това някога се случи, да кажем, на мен или моите приятели или семейство в бъдеще, да знам как да ги насочвам в правилна посока.'

След това тя започна да работи в мрежа с различни агенти и агенции и бързо осъзна, че индустрията е също толкова конкурентна, колкото тази, в която баща й се препитава. След като получи лиценза си, тя се присъедини към екипа на Аарон в групата John Aaroe Group, която оттогава смени имената и вижда Кирман като неин президент.

истински пипър чапман и алекс вауз

Премиерата на сезона на „Списъкът невъзможно“ показва, че Тей обсъжда дали да използва известното си фамилно име в новата си професия, надявайки се да си направи име, без да печели от баща си.

„Израствайки, много пъти първият въпрос, който хората биха задавали, вместо„ Разкажи ми за теб “, беше„ Разкажи ми за баща си. Искам да знам за него, него, него - обясни тя. „Свикнах с това сега, но за мен просто искам хората да знаят:„ Това е Тейлър-Ан, тя се справи сама и си отправи дупето за това и тя е тази, която е “.

„Някак си исках да отида на поле с мен, просто като Тей“, продължи тя. „Това беше едно от нещата, при които всичките ми приятели и дори Арън бяха като„ Използвайте фамилията си “. Но за мен като жена и се опитвам да бъда предприемач и шефка дама, бих искал да мога да бъда известен с това кой съм и какъв съм за това и това отнема предубедената представа, че точно поради моето фамилно име, получавам X, Y и Z. '

Тей каза, че знае, че ситуацията е нещо, с което могат да се отнасят много деца на знаменитости, с които е говорила през годините, и макар че това е нещо, с което тя се е борила, тя вече ходи от Хаселхоф професионално. И с това име дойде един от първите й големи клиенти: собственият й баща, Дейвид Хаселхоф .

Самият звезда на 'Baywatch' също се появява в първия епизод, тъй като работи с дъщеря си, за да изброи дома си за 3,5 милиона долара. Тей отбеляза, че много от членовете на нейното семейство са се обърнали към нея веднага щом тя е получила лиценза си и че тясната връзка с клиент е довела само до повече честност от всички участващи страни.

Признавайки, че „никога не е била много запалена“ по агентите, с които баща й е работил първоначално, нейната „защитна“ страна я е накарала да говори. „С мен, знаете ли, най-голямата му дъщеря, имаме толкова силна връзка, че първото нещо, което той каза, беше като:„ По дяволите, не бих отишъл с никого. В момента, в който получите лиценза си, ще направим невероятни неща - обясни тя. Като добави, че The Hoff е искал тя да бъде неговият „точен човек“, тя каза, че „защото аз го казвам как е“.

„С него му зададох всички тежки въпроси, че той всъщност не мисли за това“, продължи тя. „Беше забавно, интересно пътуване, особено само защото, когато сме в процес, той ще ми каже:„ Мразем царя тази къща, какво беше това, беше ужасно! “ Не мисля, че клиент някога би ми казал това с тези думи, но е смешно напред и назад.

Ник Картър Лу Перлман

„Изброяването на невъзможно“ е далеч от дните на „Богати деца“ и част от причината, поради която се интересува от поредицата CNBC, е да покаже колко наистина е нараснала през последните години. Казвайки, че е направила E! сериал с надеждата да подчертае певческата си кариера и да покаже какво е необходимо, за да се превърне в бизнеса, Хаселхоф призна, че не е съвсем по план.

- Разбира се, не всичко беше точно в това. Тези продуценти обичат да правят каквото могат, за да направят колкото се може повече драма “, каза тя. „И мисля, че за мен съм най-малко драматичният човек в живота си. Бях като, боже, това е лудост. Не знам за какво съм се записал, но заседнах и току-що разгледах положителната страна. '

Гети / TooFab Composite

20 случайни минути с Хоф: Рестартиране на „Knight Rider“, Джъстин Бийбър в „Killing Hasselhoff“ и Lil Yachty Ringtone

Преглед на историята

Това ново предаване ще подчертае къде е сега Тей, като показва нейното начало с екипа на Аарон. „Сега съм на съвсем различно място, което според мен е наистина страхотно да покажеш на хората само своето пътешествие и къде си тръгнал натам, където си тръгнал“, каза тя. 'Мисля, че е страхотно за хората в света на бизнеса, за хората, които искат да скочат в нова кариера, но са нервни да влязат в тази кариера.'

Тя също обича бизнес аспекта на сериала и мястото му в CNBC, което тя нарича „фантастична мрежа“. Каза Тей, „Ако щях да участвам в риалити шоу, бих искал само да участвам в шоу, което ще може да вдъхновява и да показва на хората каква е играта за недвижими имоти. Това не са капчици и близалки. Това е шумотевица, мелене, работа 24/7, никога не слагате телефона си надолу.

Хаселхоф също обясни какво отличава шоуто им от други сериали с подобна тематика, наричайки нейното по-автентично. 'Мисля, че други шоута за недвижими имоти, които са там, за да бъдем честни, са много добре.' Получихме този списък, беше супер лесно, направихме всички тези пари, ние сме на следващия ', обясни тя. „Не така стоят недвижимите имоти!“

Премиерата на „Листинг невъзможно“ е на 15 януари по CNBC.

11 Потомци на знаменитости, които наистина се разделиха през 2019 г. Преглед на фотогалерията Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джон Красински е домакин на епична карантина с Били Айлиш, братята Джонас, Райн Уилсън и други

Джон Красински е домакин на епична карантина с Били Айлиш, братята Джонас, Райн Уилсън и други

Ариана Гранде казва, че е „руса и щастлива“ - като нейния ярък нов поглед ?!

Ариана Гранде казва, че е „руса и щастлива“ - като нейния ярък нов поглед ?!

Blac Chyna казва, че не е „горда“ от грешките от миналото и обещава да бъде повече „Анджела Уайт“ напред

Blac Chyna казва, че не е „горда“ от грешките от миналото и обещава да бъде повече „Анджела Уайт“ напред

Резюмето на гласовите нокаути: Snoop Dogg има взрив, Кели Кларксън доведе до сълзи

Резюмето на гласовите нокаути: Snoop Dogg има взрив, Кели Кларксън доведе до сълзи

Логан Пол защитава фотосесията на Хари Стайлс

Логан Пол защитава фотосесията на Хари Стайлс

Балтазар Гети разговаря с високопоставена извънбрачна връзка със Сиена Милър

Балтазар Гети разговаря с високопоставена извънбрачна връзка със Сиена Милър

Niecy Nash казва, че полицията е 'извадила Taser' върху сина си за подвижен стоп

Niecy Nash казва, че полицията е 'извадила Taser' върху сина си за подвижен стоп

Брендън Фрейзър казва, че сексуалното насилие от президента на HFPA е причината, поради която той е напуснал Холивуд

Брендън Фрейзър казва, че сексуалното насилие от президента на HFPA е причината, поради която той е напуснал Холивуд

Джена Елфман прави рядко изявление за сциентологията: „Противоречията са скучни“

Джена Елфман прави рядко изявление за сциентологията: „Противоречията са скучни“

Всичко, което Марая Кери разкри за тайния Дерек Джетър Флинг в нов мемоар

Всичко, което Марая Кери разкри за тайния Дерек Джетър Флинг в нов мемоар