Как дъщерята на Брет Майкълс спечели шанса си да стане илюстриран спортно модел бански костюм

Sports Illustrated разпознава „Модните 50“ най-стилни спортисти Виж снимките Микел Робъртс / Гети

Рейн каза на TooFab, че се е свързала с модела на SI Кейт Ъптън над двамата с „големи цици“.

АКТУАЛИЗАЦИЯ на 30 януари 2019 г. : Рейн Майкълс премина към следващия кръг и вече е Топ 6 финалист в тазгодишната Sports Illustrated Swim Search. „По-нататък благодарен на всички, които вярват в мен от началото на това пътуване, и на всички, които току-що се присъединяват към мен, също ви обичам !!“ тя публикува в Instagram, празнувайки. „Моята мечта е да бъда модел Sports Illustrated Swimsuit от 13-годишна възраст и сега се сбъдва .. xoxo.“

Баща й добави: „Толкова се гордея с дъщеря ми. Стойте смирен, мил и винаги се люлеейте! '

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Оригинална история по-долу:

Брет Майкълс най-голямата дъщеря се кандидатира за модел на Sports Illustrated Swimsuit и известният й баща няма нищо общо с това.

Рейн Майкълс победи хиляди кандидат-надежди, за да попаднат в топ 16 на финалистите в тазгодишната Sports Illustrated Swim Search. „Дори [редактор на Sports Illustrated Swim] MJ ми беше казал:„ Просто искам да знаете, че сме ви избрали, преди да видим кой е баща ви “, каза Рейн. TooFab .

Гети

Дъщерята на Кристи Бринкли пляска обратно на ненавистниците на SI Nude Photo с друга гола снимка

Преглед на историята

Баща й, разбира се, е известен с това, че е фронтмен на популярната рок група Poison от 80-те, преди да се превърне в риалити телевизионна звезда като лице на „Rock of Love“ на VH1. Той каза на TooFab, че е „извънредно развълнуван“ за дъщеря си, признавайки нейната „личност и характер“, че е направила впечатление на съдиите, преди да е минала по пистата SI Swimsuit x Paraiso в South Beach миналия месец.

Кейт Госелин бикини снимки

„Много съм щастлив и горд за Рейн във всичките й неотдавнашни модели на Sports Illustrated за моделиране и писти, тъй като тя остана и за щастие смирена, но развълнувана и показа уверена вътрешна красота“, каза той. „И като татко съм щастлив, защото тя е щастлива! ... Рейн се забавлява, но все още остава фокусирана върху образованието си в колежа и това е страхотно. '

Рейн каза на TooFab, че е записала огромен 79 видеоклипа, преди да публикува подаденото си в Instagram ( По-долу ), като телефонът й е стигнал до само 1% живот на батерията, преди да постигне рекорд на разреза, който вече е променил живота й.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Изглеждам 79 видеоклипа, защото 78-те видеоклипа бях навън и наоколо имаше пчели и те летяха към мен всеки път, когато се опитах да го взема“, каза тя. 'Тогава продължавах да си бъркам думите, защото бях толкова нервен да казвам правилните неща.'

Досадният процес обаче се изплати. Дори трябваше да се срещне и да си побъбри с един от нейните моделиращи идоли, Кейт Ъптън , които интервюираха момичетата в надпреварата за желаната работа. Рейн беше обзета от вълнение, но смята, че все пак е успяла да намери някаква връзка със супермодела.

„Тя беше интервюиращата, така че всъщност не даваше съвети. Тя попита: „Какво харесвате в Sports Illustrated?“ Бях като „Е, харесва ми как те нарушават стандартите за красота“, каза Рейн. „Имам големи цици, така че не всички модели имат големи цици. Аз съм различен от всички тях, а тя беше като „Аз също момиче“.

Прочетете нашите въпроси и отговори с Рейн за нейния опит по-долу.

И така, извървяхте пистата, стигнахте до финала 16, така че какво следва? Какво очаквате с нетърпение?

Искам да кажа, че всъщност не са ни казали, защото мисля, че искат наистина да се потопим в топ 16 неща в момента ... Мисля, че след това има шестица. Те могат да отидат на места и да стрелят, а след това избират победителя от тези издънки и други неща. Те правят всичко това до септември. Така че, ще трябва да изчакаме известно време, но искам да кажа, че да бъда Топ 16 е безумно ... Sports Illustrated буквално ми е била цел, откакто бях на 13 или 12 години ... Ще започна моята собствена марка, или грижа за кожата, или грим, или и двете, и приходите [ще] отиват за различни животински организации като благотворителни организации.

Кога решихте, че искате да пробиете в света на моделирането и как го направихте?

Така че всъщност се подписах, когато бях на 16. Влязох в агенция и подписах, но не направих много, защото бях някак млад. 16 е доста млад. Някак искам да се занимавам повече с плуване и бельо, защото това ми позволява тялото, защото съм само на 5'8 '. Така че, не мога да правя писта, наистина, освен да плувам писта. Така че те бяха като: 'Ние наистина не искаме да ви обличаме по бельо и да плуваме, когато сте на 16 години.' ... Някога правех фалшиви представления на писта през цялото време с моите приятели в пернати боа и всички тези неща, разхождайки се наоколо. Обличах се в петите на майка ми, които бяха огромни за мен по това време. Така че щях да падам през цялото време, но правех фалшиви писти и всички тези неща, а майка ми всъщност моделираше.

Микел Робъртс

За първи път ходехте по пистата, какво беше това преживяване? Колко бяхте развълнувани?

Бях толкова развълнуван и бях толкова нервен. Първият ми въпрос беше: „Носим ли токчета?“ И всички бяха като: „Не, ние сме боси.“ Бях като „Ах, слава Богу“, защото дори не мога да ходя с токчета толкова добре.

Преди говорихте за това как Sports Illustrated нарушава нормите и границите в света на моделирането. Какво се надявате да постигнете от това?

Мисля, че очевидно казах, че не всички момичета идват в една форма и размер. Мисля, че това трябва да се празнува, вместо да се засрами. Тъй като малките момичета растат, ето защо има хранителни разстройства и всичко това, защото виждат точно тази версия на красивото. Мисля, че това е толкова погрешно да се показва на хората ... Ако трябваше да стана Sports Illustrated модел, бих искал да бъда модел за подражание на по-младите момичета и да бъда като: „Бъди това, което си. Важно е да се придържате към себе си и мисля, че всяка различна форма на тялото е красива. ' В това се състои всъщност Sports Illustrated, защото те го правят от доста време ... това е една от основните причини да искам да бъда част от това.

Микел Робъртс

Появяваш се в предстоящ филм за Sharknado, нали така? Как получи роля в това?

Баща ми беше в петия. Той беше в предната част на автобус и убиваше акули, излизащи от торнадо, с китарата си и той беше изяден. За шестата директорката на кастинга се обади на баща ми и му каза: „Имаме нужда от момиче за една от сцените ... иска ли дъщеря ти да го направи?“ Никога преди не съм се занимавал с актьорско майсторство, така че бях като „Наистина като защо?“ Като, не ме интересува, не е като да трябва да направя нещо. Аз просто стоя там.

Каква е вашата роля и какви забавни истории трябва да ни разкажете за това, че сте на снимачна площадка?

Трябваше да бъда това момиче в жълти бикини на точки. Дамата с костюми ми беше изпратила имейл и поиска моите размери. Казах й: „Имам наистина големи цици. Просто ви уведомявам. Защото ще кажа: „Аз съм двойно D“ и ще стигна там и те ще имат сутиен с B-чаша. Стигам там и това е може би най-малкият малък бански, който някога съм виждал ... Вече крещят: „Къде е момичето в бикини на точки?“ по радиото. Опитвам се да поставя това бикини върху себе си ... Разлива се от всяка област и изглежда толкова зле, а аз съм като: „Не мога да го нося“. Така че те буквално ме вкараха в този вид забавни неща, които бяха огромни за мен, защото това беше единственото нещо, което пасваше ... Ако не отрежат сцената, това ще бъде на [TV] 19 август по SYFY.

Бяхте толкова млади, когато се появихте в телевизионното шоу на баща ви. Имате ли някакви спомени, които се открояват, или има нещо, което никога няма да забравите?

Сега беше преди почти 10 години. Но си спомням, че ни направиха пазаруване и аз казах: „Мога да си купя каквото искам?“ В този момент получавах огромни вълнуващи пачки и всички тези неща и мислех, че това е като най-готиното нещо на света. Само си спомням, че много ми хареса. Хареса ми да съм пред камерата.

Моделите на бикини се грижат за спортно илюстровано парти за бански костюми Виж снимките Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc