Сестрата на Тиквата на Honey Boo Boo я защитава срещу онлайн тормоз

Гети

„Тя е красива душа, която е преживяла изцяло много за възрастта си“, пише Лорън Шанън за 15-годишната Алана Томпсън, която е живяла практически целия си живот в очите на обществеността.

Измина почти десетилетие от първата среща на феновете Алана 'Honey Boo Boo' Томпсън и нейното колоритно семейство, което бързо се превърна в вирусни сензации в поредица от телевизионни предавания на риалити.

Но онова, което много хора в социалните мрежи изглежда забравят сред различните драми, които семейството е преживяло през годините, е, че Алана е все още само дете. За щастие голямата й сестра Lauryn 'Pumpkin' Shannon остава твърдо в ъгъла си, готова да защити 15-годишното дете срещу всякакви атаки.

НИЕ телевизия

Mama June се обръща към наддаване на тегло и преобразяване на хирургията на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Преглед на историята

Точно това направи и Тиквата, когато забеляза, че Хъни Бу Бу започва да вижда вълна от критики за външния си вид, докато експериментира с неща като мигли и акрилни нокти.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Тъжно е да си мислим, че Алана търпи онлайн атаки заради външния си вид, откакто е буквално малко дете в шоуто за детски конкурси за красота. Но сигурно й е приятно да знае, че не е сама, докато навигира в сложните тийнейджърски години.

Лорин не се сдържа в публикация в Instagram, публикувана в четвъртък, като посочи, че само защото малката й сестра е харесала неща като „дълги мигли и дълги нокти“, това не означава, че е „гето, тресчотка, бедна или пораснала . '

Всички тези термини бяха в кавички, което предполага, че Лорин ги е виждала да ги хвърлят наоколо тийнейджър малка сестра.„На 15 се радвам, че единственото, за което се тревожи, са ноктите и миглите й, защото като хора на по-голямата й възраст тя определено може да бъде замесена в много по-лошо“, продължи Лорин.

Лорин кредитира растежа на сестра си през последните три години, през които Лорин е служила като неин законен настойник - всички знаят злощастната и хаотична сага за 'Mama June' на Шанън проблеми през последните години, които доведоха до това, че Лорин се застъпи от името на Алана - наричайки я „красива душа“.

НИЕ телевизия / TooFab / Шериф на окръг Макон

Mama June подробно описва навик от наркотици за милиони долари, отчуждаване от деца и защита на гено (ексклузивно)

Преглед на историята

Тя продължи да подчертава, че Алана „е преживяла твърде много за възрастта си, но все пак успява да даде на човек ризата от гърба си, когато тя може да не я даде“.

Тя каза, че Алана работи усилено върху нещата, върху които трябва да се съсредоточи, като училищната си работа и повишаването на оценките си, „така че кой да му пука, ако иска да хвърли мигли или дълги нокти за седмицата“.

Тя завърши посланието си, опитвайки се да напомни на хората, които се крият зад клавиатурите си в социалните мрежи и атакува малко момиченце, че личността от телевизионния риалити, която са гледали да расте, не е характер. Тя е истински човек.

„Така че следващия път, преди да започнете да съдите или да извикате имена, разберете истински коя е Алана и всички подли неща, които я наричате, или подлите неща, които може да кажете, че тя все още е дете, което изпитва чувства“, написа Лорин.

Както Алана, така и Лорин участват в последния сезон на „Мама юни: Път към изкуплението“, в който се отбелязва връщането на майка им към трезвост - тя празнува една година през януари - и усилията за възстановяване на връзките й със семейството.

„Mama June: Път към изкуплението“ излъчва нови епизоди всеки петък от 21:00. ET на НИЕ.

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии