Холи Мадисън подробно описва секса с Хю Хефнър, как той се е „изхвърлил“ от нея и напрежението в имението

Гети

В продължително интервю за момичетата си в следващите години Холи обяснява защо е останала толкова дълго ... и какви са отношенията й с Кендра и Бриджит сега.

„Girls Next Door“ беше обичана от зрителите, които искаха BTS да погледне живота в имението на Playboy - но за жените, живеещи там, не беше съвсем идеалната ситуация, в която беше направена по телевизията.

Докато Холи Мадисън вече разкри за опита си като една от приятелките на Хю Хефнър в книгата за разказ „Down the Rabbit Hole: Любопитни приключения и предупредителни приказки на бивш Playboy Bunny“, тя прегледа някои от върховете и спадовете от това време на тази седмица Обадете се на нейния татко подкаст.Кортни Стоден голи instagram
Е! / Гети

Момичета от съседната врата разкриват какъв е бил всъщност зад кулисите

Преглед на историята

Мадисън първо обясни как изобщо е приключила в имението, като каза, че е получила покана, след като е работила на концерт за Hawaiian Tropic. Докато тя започва да ходи на повече партита, приятелките на Хеф я канят да излезе с тях за една нощ. По това време тя „се проваляше във всичко“ в Холивуд, имаше лош кредит и катастрофираше с приятел. Привлечена от това, което тя чувстваше като „гостоприемна“ общност, Холи също си помисли, че може „да има безопасно място за живеене“ за малко, ако ги приеме за тяхното предложение.

При първото им вечерно излизане тя каза, че Хеф се е опитал да й предложи Quaaludes, които той е посочил като „отварящи бедра“. Докато Холи ги отказваше, тя каза, че е била свидетел на това как Хефнър ги „раздава години наред“, след като се е настанила. Мадисън каза, че ще се напие наистина и добави, че марихуаната е популярна в къщата - твърдейки, че не може да си спомни време в спалнята не бях пропилян.„Всички щяха да се качат горе и по принцип всички щяха да правят секс, а аз не знаех какво да очаквам“, каза тя за първи път, когато прави секс с Хеф. „Мисля, че имах чувството, че това е първото ми излизане, може би няма да се очаква да правя нищо първата си вечер. Но тогава, когато се качих там, бях толкова пропилян и хвърлен в него, че след като беше направено, имаше нещо в преживяването, което ме накара да се почувствам много извън контрол.

„За мен вече съм в това отчаяно положение и вече си мислех, че животът в имението ще бъде решение на проблемите ми“, обясни тя. „Мисля, че почувствах, че ако просто напусна тази нощ и никога не се върна, щях да се чувствам наистина използван и наистина дъвчен и изплют.“

Гети

„Момичетата от съседната врата“ реагират на смъртта на Хю Хефнър: „Той ще бъде в сърцето ми завинаги“

Преглед на историята

Тя каза, че няма да се очаква жените да правят секс с Хеф всяка вечер и ще носят бельо, за да го уведомят, когато са на менструация. Мадисън каза, че Хефнър никога няма да „зарадва“ жените и главно легна по гръб, докато те вършеха по-голямата част от работата. Тя също така каза, че Хеф не предава жените наоколо на приятелите си - казвайки, че „винаги е бил много внимателен да има други възрастни мъже наоколо“ и е „много селективен относно това как е подготвял приятелите си“.Тя каза, че трябва да спи с Хеф, преди да й бъде позволено да остане в имението - обред всичко жените трябваше да преминат. „Не се опитвам да мърда срам или нещо подобно“, добави тя, „но никой никога не е бил помолен да се настани, освен ако не е спал с него“.

Когато Холи се премества за първи път в имението, по това време там има още шест жени, включително приятелката на Хеф №1 Тина Джордан. Мадисън каза, че редица жени се 'срещат с други хора отстрани', нещо, което прави Хеф 'супер ревнив', когато разбере. „Виждала съм хора да идват в рамките на 5 минути след 21:00 вечерен час и да се обличат от него“, каза тя, твърдейки, че една жена е излъгала, че е посещавала семейството си, когато „те наистина са се занимавали с Кид Рок или нещо подобно“.

Обяснявайки първоначалната привлекателност на Хеф - извън стабилността, която живее в предоставеното имение - Холи каза, че си пада по неща, които сега знае, че са „супер клише на грумерите“, като той й казва, че е „наистина специална“. Тя добави: „Трудно е да не се влезе в това“.

Тя призна, че всъщност не е знаела за какво се записва, когато се е нанесла и никоя от другите жени не е била толкова полезна. „Биха ми казали минималния минимум - каза Мадисън, - Никой наистина не иска да помогне на никого. Всеки иска централно място или повече пари.

„Беше ужасно първите три или четири години, когато живеех там. Преди да бях аз, Бриджит и Кендра, бях аз и шест други жени и щеше да се върти на всеки няколко години. Наистина беше нелепо, никой не се разбираше, всички се опитваха да изкопаят другия “, спомня си тя. Докато другите момичета искаха да излязат и да купонясват, Холи каза, че всъщност й харесва да остане за старите филмови вечери на Хеф - и усети, че жените я „тласкаха“ към главната роля на приятелката, когато Тина се изнесе.

„Никой не го искаше“, каза тя за позицията, което означаваше, че ще трябва да се премести в стаята на Хеф. „Първоначално бях поласкан от това ... почувствах, че съм наистина специален. Междувременно всички останали бяха достатъчно дълго, за да разберат каква е сделката. Тогава всички се обърнаха към мен не след дълго, защото Хеф осъзна, че може да използва доброто ми поведение като сравнение за другите момичета. Защо не можеш просто да се държиш като Холи? Тогава ме мразеха. Те бяха като, хайде да махнем тази кучка оттук.

Гети

Бриджит Маркуард говори за враждата между Холи Мадисън и Кендра Уилкинсън

Преглед на историята

В крайна сметка тя започна да се чувства така, сякаш е влюбена в Хеф, но добави, че „като погледна назад сега“, това беше нещо като синдром на Стокхолм, когато се чувствах като идентифициран с него, той ми прави комплименти много, започнах в съзнанието си, започнах да обвинявам всички останали проблеми върху другите жени.

„След като направих секс тази първа вечер, се затворих в ситуацията по някакъв начин поради свързания срам“, продължи тя. „Представете си, че правите секс с някой в ​​стая, пълна с жени, които всички ви мразят и знаете, че всички говорят глупости за вас. Като, колко ужасно? Почувствах го през цялото време ... да, това беше някак оправено. Беше грубо.

семейни снимки на братя Хансън

Тя продължи, че е правила секс с Хеф един на един, след като се е преместила в спалнята му, но никога не е била човек, който всъщност се е чувствал сексуален, докато не напусне имението. Мадисън каза, че винаги е била „объркана“ до оргазъм и твърди, че Хеф е имал „фиксация“ за това как всички жени се поддържат. 'Чувствам, че манията му по младите жени е полугруба', каза тя и добави, че 'той ще се ядоса, ако някой не бъде обръснат.' На въпрос за пениса му, Мадисън каза, че „е съвсем нормално“.

Мадисън всъщност не каза много за Кендра Уилкинсън или Бриджит Маркуард по време на 90-минутното интервю, само ги споменава мимоходом, докато говори за договорите, които трябваше да подпишат за „Girls Next Door“. Макар да не знае дали Кендра - която беше извън града, когато им бяха представени договорите - всъщност подписа нейния, тя усети, че тя и Бриджит са били „под принуда“, когато са подписали своите. И тримата имаха резерви, твърди тя, а Холи каза, че е 'страховито ... чувствах, че е договор да има връзка'. Разбира се, всички го направиха и шоуто се превърна в огромен хит.

На въпрос дали изобщо има връзка с Кендра сега, Мадисън просто каза „Не“, преди да добави, че тя и Бриджит „винаги са били близки“.

Гети

Кендра Уилкинсън беше „принудена“ в приятелство с Холи Мадисън: „Не исках да бъда приятел с нея!“

Преглед на историята

В крайна сметка Мадисън и Хеф започнаха да говорят за раждане на деца, нещо, което не се случи и беше началото на края за времето й в имението.

„Знаех, че това се дължи на него, бях здрав, той беше твърде стар. Слава богу [това не се случи] “, каза тя, обяснявайки, че раждането на деца е друг пример за това, че се опитва да оправдае защо е останала там толкова дълго. „Трябва да превърна тази ситуация в нещо, почти се бях заключил в тази кутия по някакъв начин. Което не е трудно да се направи там, така или иначе е много култова атмосфера и с вас се манипулира да се чувствате така, но на всичкото отгоре и собственият ми срам ме задържа там. Просто не можех наистина да си представя живот извън там.

„Мислех, че това е последната ми спирка, ако искам да имам деца, ще опитам“, добави тя. „Бях като, добре, ако няма да имам деца тук, това е нещо, за което трябва да помисля. Това е като смъртна присъда.

Мадисън твърди, че се е чувствала самоубийствена на моменти в имението и е получавала антидепресанти точно по времето, когато е започнало шоуто. С течение на времето тя каза, че е забелязала, че е започнала да заинтригува и „мозъкът й се е усещал по-бавно“, колкото по-дълго е останала в имението. „Мисля, че това беше част от нервността, отчасти се съмнявах в себе си, отчасти бях в тази среда, където винаги пиех и умът ми никога не беше стимулиран“, обясни тя, „Бях винаги в страх да не бъда саботиран от други жени, изгонен, той ми крещи или ме смущава пред други хора.

След това тя започна да мисли за напускане, решение, за което най-накрая й отне месеци. Тя каза, че има „голяма вина“ за напускането, защото се чувстваше така: „Поех ангажимент да бъда с него и говорихме да бъдем заедно до края на живота му. Чувствах се малко виновен за напускането.

„Но когато разбрах, че няма да мога да имам деца с него, това беше голямо нещо ... и депресията ми се връщаше и той отиваше да пита Бриджит защо съм депресиран и той не би искал аз - твърди тя. „Беше наистина странно. Докато всички си тръгваха, аз започнах да осъзнавам, че сме само аз и Хеф, той започна да ми се хвърля повече. Не знам дали той просто е бил стресиран ... Знам, че нещата не са били толкова големи финансово за него, може би той е имал някакъв стрес или вече не е имал игрите на противопоставяне на тримата един срещу друг. Той започна да се хвърля за наистина глупави неща и аз просто разбрах, че не мога да бъда тук. Този човек е задник, не мога да остана тук.

Холи Мадисън блъска бившето гадже Criss Angel - Нарича го 'Страшен', 'Несигурен' и 'Неинтелигентен'

Преглед на историята

Тя каза, че й е било необходимо да се заинтересува от друг мъж, Крис Ангел - когото тя нарича само „Този, който няма да бъде наречен“ - за да я принуди, защото не иска да изневерява на Хеф.

„Когато напуснах имението, се забърках в друга връзка, която беше наистина лоша“, продължи тя. „Бях толкова готов психически да бъда независим, но това беше поредната любовна бомбардировка и просто изпаднах в това. Наистина се чувствам така, сякаш ми беше изпратено от Вселената, за да бъда тази последна точка на Аз, за ​​да бъда като, добре, никога повече не трябва да бъдете във връзка като тази.

Тя каза, че други мъже в живота й, откакто Хеф са били „наистина несигурни“ за миналото си. „Някои ме преследваха заради въглищата и задават милион въпроси за секса“, добави тя, „Някои момчета са супер несигурни и не могат да се справят“.

американски идол епизод 12

Мадисън каза още, че всъщност не е съжалявала за поведението си в „Girls Next Door“, защото сега вижда някои неща като механизми за справяне.

„Когато погледна назад към Girls Next Door, особено първите няколко сезона, виждам, че просто се справям. Бях наистина скована и не отворена и точно като робот и казвах типа неща, които според мен Хеф би искал да кажа и неща, които го караха да изглежда добре “, обясни тя. „Не мога наистина да не съжалявам за това, защото не знам как иначе щях да се справя. Сега съм по-себе си и по-отворен. Не бих могъл да кажа това, което наистина казвам или чувствам, щеше да бъде отрязано. Бях супер охраняван и супер нервен, когато излагах личния си живот на публично място.

Хефнър почина на 91-годишна възраст през 2019 г., но се обяви против редица твърдения на Мадисън в книгата си за всички през 2015 г. „През живота си имах повече от справедливия си дял от романтични връзки с прекрасни жени - каза той Списание Us по това време. „Мнозина продължиха да живеят щастлив, здравословен и продуктивен живот и с удоволствие мога да кажа, че оставаме скъпи приятели днес. За съжаление, има няколко, които са избрали да пренапишат историята в опит да останат в центъра на вниманието. Предполагам, както казва старата поговорка: Не можете да ги спечелите всички!

Щракнете тук, за да чуете пълното интервю.

Холи Мадисън разля мръсни подробности за оргиите с Hef вътре в имението на Playboy

Преглед на историята

Интересни Статии

Популярни Публикации

Отстъпка в четвъртък: Вижте Уенди Уилямс като сладко хлапе!

Отстъпка в четвъртък: Вижте Уенди Уилямс като сладко хлапе!

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Дженифър Лопес на скара за предложението на Дрейк, тройките и дали има секс лента (видео)

Дженифър Лопес на скара за предложението на Дрейк, тройките и дали има секс лента (видео)

Защо Джеси Меткалф не иска да бъде екшън герой (ексклузивно)

Защо Джеси Меткалф не иска да бъде екшън герой (ексклузивно)

Андрю Линкълн 'Заслужил по-голямо признание' за 'Ходещите мъртви' казва Чандлър Ригс

Андрю Линкълн 'Заслужил по-голямо признание' за 'Ходещите мъртви' казва Чандлър Ригс

Продава се: Това нискотарифно бунгало е идеална комбинация от селска къща и къща на плажа

Продава се: Това нискотарифно бунгало е идеална комбинация от селска къща и къща на плажа

Здравните работници в Северна Каролина, ER, пристъпват към действие, за да помогнат на медицинската сестра, която е загубила дома си в огън

Здравните работници в Северна Каролина, ER, пристъпват към действие, за да помогнат на медицинската сестра, която е загубила дома си в огън

Brett Eldredge On Rock The South, пържено пиле и идеалната му жена

Brett Eldredge On Rock The South, пържено пиле и идеалната му жена

„Вътрешният кръг“ на Селин Дион отрича, че тя е изолирана от танцьора Пепе Муньос

„Вътрешният кръг“ на Селин Дион отрича, че тя е изолирана от танцьора Пепе Муньос

Dollywood оглавява дори Дисниленд на наградите на тематичния парк „Най-доброто от най-добрите“ на Tripadvisor

Dollywood оглавява дори Дисниленд на наградите на тематичния парк „Най-доброто от най-добрите“ на Tripadvisor