Много веселото коледно парти на Мики се завръща в Magic Kingdom и имаме всички подробности

Всяка година хиляди се събират в света на Дисни, за да присъстват на популярното зимно събитие - Very Merry Christmas Party на Мики. Гостите могат да изпитат всичко - от светлини и паради до изблици на фойерверки и истински сняг.

Хранителна храна, която не изисква охлаждане

Тези рецепти пътуват добре, хранят тълпа и могат да се сервират при стайна температура, дори ако задната ви врата издържа по-голямата част от деня.

Защо салата от моркови принадлежи на вашата великденска трапеза

Може да сте израснали да ядете настъргана моркова салата, покрита с майонеза. Актуализирайте традиционната гарнитура с някои пресни съставки.

Конкурсите за плюене на семена на задния двор на моето семейство ни донесоха лоза с диня

Започна с нощния ритуал на семейството ми за съревнования по плюене на семена след вечеря. Следващото лято се озовахме с домашна реколта от огромни дини, комплименти на доброволна лоза.

Как червеното и зеленото станаха официалните цветове на Коледа

Произходът на червеното и зеленото като официални цветове на Коледа може да се проследи до Холи и бръшлян.

Най-добрата задна врата на юга: Алабама заграбва мястото номер 3

Още на 15 август стартирахме първото си годишно състезание The Best's Best Tailgate, за да определим официално кое южно училище има ...

Шунка със сладки чайове за празника на Великден

Шунка със сладки чайове за празника на Великден

Външна декорация за празниците

Здравейте още веднъж! Надявам се, че вашите празници на Деня на благодарността бяха смислени и че вие ​​се уреждате за топло, уютно и радостно продължение ...

Чърчил Даунс публикува видеоклипове за готвене и рецепти за менюто на дербито в Кентъки вкъщи направо от пистата

Състезателната писта на Чърчил Даунс обявява виртуална серия от курсове за готвене с изпълнителния готвач на Чърчил Даунс Дейвид Даниелсън.

Ето защо Мами Айзенхауер беше наречена госпожа Коледа

Ето защо Мами Айзенхауер беше наречена госпожа Коледа

Няма Валентин? Няма проблем. Имайте дата на мащабиране с крава

Stonyfield Organic предлага пакет за Свети Валентин, който включва чат Zoom с истинска крава.

Как готвачите в Ню Орлиънс все още създават марди гра за запомняне

Докато изминалата година беше груба по ресторантите, готвачите в Ню Орлиънс приемат предизвикателството да празнуват Марди Гра безопасно през 2021 година.

Цветя, направени за Корсаж за Деня на майката

Много видове цветя могат да се използват за направата на корсажи, но това са петте най-добри цъфтежа, с които да почетете майка си или баба си на Деня на майката.

4 идеи, одобрени от мама, одобрени от мама за размразяване на Турция

Ако има нещо, което предизвиква страх в сърцето и душата на неукротимата южна домакиня, това е Деня на благодарността и онази проклета замразена пуйка. Разбира се, има перфектна наука да го размразите и да го приготвите за фурната (а именно да му дадете достатъчно време да разклати сланата си), но имаме няколко собствени идеи за пуйки, които трябва да се размразят в щипка.

ГЛЕДАЙ: Никога няма да познаете какво има в менюто за Коледната вечеря на семейство Буш

Спомените ми от детските коледни празници са отделна комбинация от мексиканска храна и семейни видеоклипове.

8 Новогодишни купона за възрастни

Някои казват, че начинът, по който прекарвате Нова година, е начинът, по който ще прекарате останалата част от годината. С тези теми за новогодишни партита гарантирано ви предстои незабравима година.

5-те най-добри коледни епизода за гледане на Netflix

Вдъхнете се на празничния дух с тези пет празнични телевизионни епизода, налични в Netflix за вашето удоволствие от стрийминга.

37 цитата за деня на Свети Патрик, за да отпразнуват късмета на ирландците

17 март е белязан от зелено облекло, класическо говеждо и зеле, ирландски кръчми и щипки. Събрахме енергични, забавни и щастливи цитати за Деня на Свети Патрик, които най-добре празнуват този оживен ирландски празник.

Pink Funk

Всъщност е възхитително.

Кухненският инструмент, от който се нуждаете за най-красивите великденски яйца

Нека бъдем истински за минута: Обичаме да боядисваме великденски яйца колкото следващия човек, но не може да се отрече, че това е разхвърлян бизнес. Колкото и вестник да сложите на плота, без значение в какви дрехи с парцали обличате децата си, колкото и внимателно да спускате това яйце в купата с багрилото, това време за създаване на спомен от семейството несъмнено ще завърши с боядисани с багри дрехи, боядисани с ръце багри, боядисана с боя боя и неравномерно боядисани яйца. Но преди да хвърлите кърпата и да сложите кибоша на тазгодишните празници за боядисване на великденски яйца, има защо да се зарадвате!