Най-добрите празнични свещи, които да изгорят тази зима

Нашите любими свещи, за да ви вдъхнат в празничния дух - заедно с всички дърва за огрев, мента и подправено вино, с които носът ви може да се справи.

Nordstrom: Най-добрият сайт за пазаруване на всички ваши празнични подаръци

Тази година можете да получите идеалния подарък за всички от вашия списък (а ние наистина имаме предвид всички - дори този супер придирчив братовчед), всичко на едно място.

Подаръци за бели слонове под $ 25, които ще искате да откраднете

Събрахме най-добрите подаръци за бели слонове в мрежата, от забавни игри до сладки книги, дори до любимия аксесоар за любителите на Office.

Нашата любима празнична пижама

Независимо дали търсите подходящи комплекти за семейството или стилен, уютен чифт точно за вас, ето най-добрите празнични пижами в интернет.

Празничният календар на Everygirl 2020

Ако 2020 се нуждае от едно нещо, това е някакво празнично настроение. Добавете тези 60 ежедневни дейности към календара си и запълнете дните си с празнично настроение.

15 празнични самоделки, за да се възползвате максимално от празниците

Всички сме закъсали в този празничен сезон, така че може и да се възползваме максимално от него с някои празнични, забавни проекти за „направи си сам“.

Интериорен дизайнер споделя съвети за празнична декорация

Интериорният дизайнер Мел Бийн ни разказа през процеса на украса на празника и как тя преобразява дома си за празниците.

Списъкът за празнични кофи на Everygirl за 2018 г.

Вземете вашето семейство, най-добрите приятели или значими други и прочетете за елементите от списъка с кофи, които ще ви накарат да имате най-добрия празничен сезон някога.

20 рецепти за възстановяване на остатъците от благодарността ви

Ако имате повече остатъци, отколкото знаете с какво да правите, ето 20 сериозно вкусни рецепти, които да направите с остатъците от Деня на благодарността.

Как да преминем през празниците сами

За първи път много от нас ще прекарат празниците сами тази година - ето как да се преборим с самотата, преди тя да се удари.

The Everygirl’s 2020 Бюджетно ориентирано към бюджета ръководство за подаръци за празници

Намерихме най-добрите празнични подаръци за всички от вашия списък, всички на достъпна и бюджетна цена. Пазарувайте всички наши ръководства за подаръци сега!

7 зони за почистване и прочистване за Нова година

Нека разгледаме най-важните неща, които трябва да разредите и организирате преди полунощния тост с шампанско, защото 2020 г. ще бъде вашата година.

11 готварски книги в списъка с желания на нашите редактори

Независимо дали сте опитен готвач или предпочитате замразени вечери, ние събрахме кулинарните книги, които всеки от нашия екип желае за тази Коледа.

Как да се насладите на празниците, когато се борите с храна

Давам ви обобщената информация за това как съм променил мисленето си и започнах да обичам тези събития такива, каквито са: качествено прекарване на време с любими хора.

Празничната пижама, в която ще искате да живеете през целия сезон

Каквато и пижама да търсите тази година, ние ви покрихме. Запознайте се с празничната пижама, в която ще живеете през този сезон:

Как декорирам моите 600 кв. Ft. Апартамент за празниците

Тази година харча 200 долара за празничен декор за моя двустаен апартамент. Ето как декорирах, без да прекалявам и какво купих.

6 начина да се справите с празниците, когато сте тъжни или се борите

Ако се борите с празничния сезон, не сте сами. Ето начини да се насладите на празниците, дори когато нещата са по-малко от идеални.

Елементите, за които искат нашите редактори (и даряват любимите си)

Най-добрите продажби за черен петък за пазаруване

Независимо дали купувате подаръци за любимите си хора или за себе си (заслужавате го, момиче!), Ето как да получите най-добрата сделка. Нека късметът бъде с теб!

The Everygirl’s 2017 Бюджетно ръководство за празнични подаръци

Знаем, че получаването на точния подарък може да бъде огромно, затова направихме работата за вас. Приблизително 200 продукта, предимно под $ 100, и добре организирани.