'The Hills': Миша Бартън се изправя срещу Джъстин Боби, преди той и Одрина Патридж Север приятелство

Вътре в премиерата на 'The Hills: New Beginnings' Виж снимките MTV

'Ти не си толкова специален ... защо си такъв пич?' Одрина хвърля към бившия си.

Почти всички бяха готови да вземат Джъстин Боби Бреша в новия епизод на понеделник от „The Hills: New Beginnings“ като драмата с него, Одрина Патридж и Стефани Прат най-накрая дойде до главата.

В случай, че досега не сте следвали сагата, Одрина и бившият й отново започнаха да се мотаят след неприятния й развод, но тя получаваше смесени сигнали за това, което всъщност правят. В същото време той започна да се сближава със Стефани и не би отрекъл това, когато го попитаха по време на групово пътуване до Вегас дали между тях се случва нещо повече.След като призна, че е била в своя „акъл“ с Джъстин, докато си пиеше напитки с нов приятел Миша Бартън снощи Патридж обясни къде стоят нещата между нея и Бреша. „Бях на 19, когато за пръв път срещнах Джъстин. Имахме удивителни моменти и след това имахме груби петна, но ние винаги го изкарвахме и винаги бяхме един до друг, независимо от всичко - каза тя. . '

Getty / TooFab

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Преглед на историята

Забиване на клин между тях е Прат, с когото Одрина се срещна по-късно в епизода. Докато двамата седнаха с приятеля на Патридж Джоуи - който удряше Стефани в предишен епизод - Одрина каза на сестрата на Спенсър, че е видяла „поведение“, което я засяга.'Не се свързах с него', заяви Прат, докато Патридж каза, че не се интересува по един или друг начин, а просто искаше да 'смачка това и да продължи от него'. Прат отговори, като каза на двете жени: 'Не съм направил нищо лошо, а вие сте толкова отчаяни, че съм направил нещо нередно, това е страшно.'

Одрина каза, че връзката им е „малко вредна“ за нея, преди Прат да излезе от срещата.

Целият актьорски състав - минус Броди Дженър , съпруга Кейтлин Картър и Одрина - по-късно се събраха в къщата на Франки Делгадо за парти, където Стефани извика Джъстин пред всички, че никога не отричаше, че са се свързали.„Отново и отново й казвах, че тя дърпа контура на колана ми във Вегас, аз съм като, спри, не се случва“, тогава той заяви за Одрина - също пред групата - когато Миша стана разочарован той отправяше тези обвинения, докато Патридж не беше там, за да се защити.

Тогава Бартън се нае да се изправи директно срещу Джъстин, тъй като двамата проведоха личен разговор в дома на Франки. Джъстин се опита да накара Одрина да изглежда отчаяно, като изтъкна как му се е обаждала 10 пъти в ранните сутрешни часове, докато е бил във Вегас, но Бартън не го е имал, казвайки, че вика всички, за да види какво правят всички.

- Джъстин, тя те уважава като приятел на краля през последните 10 години. Ти не си добър приятел за нея. Ти и Стефани, връзката, която имаш, не е добър приятел на Одрина, ти си бил с нея и си тръгнал - каза му тя. 'Тя не се интересува от Стефани, тя се грижи за теб и ти трябва да се грижиш за нея.'

„Мисля, че е неуважително да се говори зад гърба й, но Джъстин се търкаля така“, каза тя в изповедалня.

Епизодът завърши с една последна среща за вечеря между Патридж и бившия й ... или поне началото на вечерята, която внезапно приключи, когато Джъстин излезе.

„Чувствам, че не знам къде мога да бъда просто приятел с теб, преди да си помислиш, че може да се случва нещо друго“, каза й той. Одрина отвърна на удара и му каза: „Не си толкова специален. Защо мислиш, че винаги искам да бъда с теб? Опитвам се да го изясня.

Когато той я обвини, че отново го дърпа за колана във Вегас, тя отвърна: „Защо си такъв пич? Чувствам, че губя приятел Джъстин. Преди бяхте до мен.

„Бях, докато не стана прекалено тежко, твърде тежко“, отговори той. „Дори не отговарям на вашите текстове [Ed. забележка: да, така го произнесе], толкова не искам да участвам в него. Текстовете ви са толкова дълги и става въпрос за бившия ви приятел и за развода ви, спри!

'Не мисля, че можем да бъдем приятели', накрая му каза тя. 'Не можах да се съглася повече', отговори той, преди да излезе.

„The Hills: New Beginnings“ се излъчва в понеделник по MTV.

Интересни Статии