И така, ето какво се случи с Рик Граймс в последния епизод на „Ходящите мъртви“ на Андрю Линкълн

Смъртта на 'Ходящите мъртви' е класирана Виж снимките Андрю Линкълн в първия си (L) и последен (R) епизод / AMC

Имаме няколко основни въпроса. Внимание: напред са огромни спойлери.АКТУАЛИЗАЦИЯ в 19:30 ч. PT : Според Холивудският репортер , Линкълн ще продължи да играе Рик Граймс в три пълнометражни филма, които ще се излъчат по AMC, като първият ще влезе в производство през 2019 г. Само с два месеца продукция за всеки филм, Линкълн ще може да прекарва повече време със своите семейство. Прочетете повече за шокиращото решение тук . Оригинална история по-долу.

AMC

Как ще продължи пътуването на Андрю Линкълн като Рик Граймс след изхода на „Ходещите мъртви“

Преглед на историята

КАКВО ТОЛКОВА СЕ СЛУЧИ ТОВА?!?

Епизодът тази вечер беше официално Андрю Линкълн последно на 'Живите мъртви,' но за разлика от почти всички останали преди него, които са напуснали шоуто - освен за Хийт ('memba him?) - неговият герой, Рик Граймс не е убит. Това, за което поне знаем.

В мъдър ход за всички участващи, шоуто остави вратата отворена за завръщането на Рик по линията, ако Линкълн някога иска да повтори ролята си след известно време. Но начинът, по който излизат от него, води до много нови въпроси.AMC

Подгответе се да плачете, тъй като ролите на „Ходещите мъртви“ казват сбогом на Андрю Линкълн

Преглед на историята

Изпреварваме се, нека върнем малко нещата назад и преминем през този доста страхотен епизод отгоре.

Миналата седмица скалата постави 'мрака' в Граймс, тъй като завърши с набиването на Рик, когато орда от проходилки се затвори в него. Вечерта изпълненият с носталгия час започна с любимия ни оцелял, който имаше видение за себе си, който разговаря със сезон 1 Рик в болничната стая от първия епизод. Това беше първото от многото видения, които той би имал, докато продължаваше да губи съзнание.

Той се събуди, измъкна се от арматурата, скочи на коня си и го закара до каюта в гората. Там той отново припадна, само за да се изправи лице в лице с Шейн ( Джон Бернтал ). Беше невероятно да видим как двамата отново си говорят, тъй като всъщност се шегуваха за бащинството на Джудит. - Тя няма твоя нос, ти си такъв задник - каза през смях Рик. Шейн - за разлика от почти всеки друг призрак, който го е посетил този епизод - му е казал да продължи да настоява, да открие яростта, за да остане жив.AMC

Twitter Поразен от последния час на „Ходящите мъртви“ на Андрю Линкълн, шокиращи бъдещи разкрития

Преглед на историята

Второто му посещение дойде от Хершел, тъй като той беше в безсъзнание на гърба на кон, който за щастие знаеше къде точно да отиде. На първо място, вдигнете ръката си, ако сте плакали да видите Скот Уилсън отново на екрана си. Начинът, по който тази сцена беше заснет с топла, небесна светлина, я направи още по-трогателна след смъртта на актьора през октомври.

Рик се извини за смъртта на Бет и Глен, както и за всичко, което Маги е изстрадала, но Хершел каза, че е силна и той не трябва да се тревожи за нея. Рик искаше да намери семейството си, да ги държи заедно, но Хершел каза, че не трябва да продължава.

Саша беше следващият, докато прокарваше през скандалните врати „Не отваряй, мъртъв отвътре“ (които сега гласят „Отворени, мъртви отвън“), за да намери труповете на всички, които обичаше, включително и на тези, които все още са много живи на шоуто. Саша му каза, че е свършил своята част и другите ще 'черпят сили' от него дълго след като той си отиде Сонеква Мартин-Грийн беше фантастично тук, казвайки му, „не става въпрос за теб или за мен, или за някой от нас, а за всички нас“.

AMC

„Разхождащи се мъртви“ актьори се разливат на „сърцераздирателния“ изход на Рик, шепотите и потенциалното изкупление на Неган

Преглед на историята

Последното му видение беше най-сърцераздирателното от всички, което се случи, след като той поведе ордата проходилки право на новоремонтирания мост. Когато започнаха да го печелят, ВСИЧКИ в актьорския състав се втурнаха към гората и убиха всички зомбита. Мишон ( Обади се на Гурира ) му каза да продължи да се бие, „да се бори за всички нас“, като му даде тласък, необходим за няколко последни, важни маневри.

Да, калварията наистина се появи в крайна сметка, но нямаше достатъчно време да спасят Рик. Като Мишон ( Обади се на Гурира ) се втурна към него със сълзи в очите, той извади пистолета и стреля по някакъв динамит в средата на моста. Експлодира, мостът се разцепи и всички зомбита влязоха право във бушуващите води като огнени леминги. Това беше последвано от писъците на Michonne и сърцераздирателното плачещо лице на Дарил ... но това не беше краят на Рик.

Не, мигове по-късно Ан забеляза Рик на брега по течението, близо до смъртта. Тя извади уоки-токито и каза на мистериозния мъж от другата страна, че има „Б“, а не „А“ - със себе си и трябва да бъде спасена незабавно. 'Опитвам се да спася приятел, приятел, който ме спаси', каза тя.

Последният изстрел на Рик беше в хеликоптер, тъй като тя му каза: 'Все още си тук, ще се оправиш, ще те спася.' За последно е видян да лети в далечината с хеликоптер.

Но епизодът все пак имаше още една голяма изненада, тъй като завърши с група от петима новодошли - Магна, Юмико, Люк, Кони и Кели от комиксите - бяха заобиколени от проходилки в средата на полето. Те са спасени от младо момиче, а не просто от всяко младо момиче. Докато обличаше шерифската си шапка, тя каза името си: Джудит. Да, имаме друг скок във времето.

AMC

Рик започва да се сбогува с „The Walking Dead“ и имаме 5 големи въпроса

Преглед на историята

Изглежда, че шоуто ще работи в тази нова времева линия, тъй като напредва напред, което означава, че където и да е взела Ан Рик, той е бил там от години и може да бъде там още много. Дали тя се връща е друг въпрос.

Макар че със сигурност е възможно тя да го е довела в Британската общност - ритмична общност, която се появява след шепнещите в комиксите - Рик не изглежда като този, който оставя семейството си зад себе си. Разочароващо е да го оставите включен, знаейки, че той е човекът, който ще се бори срещу всичко, за да се върне при семейството си.

Ще бъде интересно да видим как изглежда светът на „Ходящите мъртви“ без Рик, особено с този скок във времето. Надяваме се, че всички общности са намерили начин да се разберат, да работят заедно, да задействат тази харта и да съчетаят по-силен начин на живот с плановете на Джорджи.

AMC

Ампутации и ангажименти за „Ходещите мъртви“: 6 шокера от „Мостът“

Преглед на историята

Освен това, Неган ли ще остане в затвора?

Почти жалко, че големият момент на Маги с Негън също беше в този епизод, тъй като няма да привлече почти толкова внимание, колкото излизането на Рик, но човекът го направи Лорън Кохан и Джефри Дийн Морган заковете тази сцена. Обещавайки да го убие, Маги го изхвърли от килията му, където след това я помоли да го убие. След всичките му неприятни коментари към нея стана ясно: той имаше желание за смърт. 'Моля те, не ме карай да остана така', каза й той. Тя, разбира се, го направи.

готини хобита, в които да се занимаваш

- Дойдох да убия Негън и ти вече си по-лош от мъртъв. Това го урежда - каза тя, преди да излезе. Според новата състезателка на шоуто Анджела Канг, това е и последният епизод на Кохан за сезона, въпреки че те са разговаряли с актрисата за продължаване на историята на Маги, ако графикът се получи. Кохан ще участва в премиерата на 'Whisky Cavalier' на ABC през 2019 г.

Сега, след като Маги я приключи след смъртта на Глен, колко време, докато някой реши, че може да е добре да пусне Негън навън? Дали персонажът някога ще намери собственото си изкупление ... или все още ще изгнива, когато го видим следващия, години по-късно?

С нови лица, предстоящото излизане на Кохан, поредното Голямо лошо на хоризонта (тези гореспоменати шепотци) и новата шофьорка Анджела Канг начело, „The Walking Dead“ е много шоу в преход. Въпреки че рейтингите не са били толкова силни, колкото миналите години, този сезон досега е стабилен.

Сега сме много развълнувани да видим къде ще продължи.

Зад кулисите на бягането на Андрю Линкълн на „The Walking Dead“ Виж снимките AMC

Интересни Статии

Популярни Публикации

Фелисе Томлинсън, модел и сестра на еднопосочния певец Луи Томлинсън, умира на 18 години

Фелисе Томлинсън, модел и сестра на еднопосочния певец Луи Томлинсън, умира на 18 години

Сестрата на Ник Картър: Обичам брат си, дори и да прескочи сватбата ми

Сестрата на Ник Картър: Обичам брат си, дори и да прескочи сватбата ми

Планирате бягство от уикенда в последната минута? Ето една идея по-добра от наемането на кола

Планирате бягство от уикенда в последната минута? Ето една идея по-добра от наемането на кола

Този истински човек-паяк, който помага във Флорида, ще ви усмихне в лицето

Този истински човек-паяк, който помага във Флорида, ще ви усмихне в лицето

Преглед на филма „Настоящата война: Режисьорски разрез“: Бенедикт Къмбърбач и Майкъл Шанън оживяват един скучен исторически урок

Преглед на филма „Настоящата война: Режисьорски разрез“: Бенедикт Къмбърбач и Майкъл Шанън оживяват един скучен исторически урок

Черен човек, прикрепен към дървото в „Опит за линч“, уловен на видео

Черен човек, прикрепен към дървото в „Опит за линч“, уловен на видео

Процъфтява при стартиране с Лорън Шърман от Shyp

Процъфтява при стартиране с Лорън Шърман от Shyp

Забравен след Харви, ветеранът от армията с увреждания има нужда от помощ за възстановяването на дома си

Забравен след Харви, ветеранът от армията с увреждания има нужда от помощ за възстановяването на дома си

Как да засадите сочна градина за контейнери

Как да засадите сочна градина за контейнери

Обичам го, мразя го - английски бръшлян

Обичам го, мразя го - английски бръшлян