Ето историята зад сексия костюм на Хелоуин на Мардж Симпсън на Колтън Хейнс (ексклузивно)

Хелоуин костюми на знаменитости 2017 Виж снимките Рупърт Торп

Колтън Хейнс за пореден път доказа, че е кралят на Хелоуин.Стипендията на „Teen Wolf“ излезе като Мис Прасенце от „The Muppets“ миналата година, облечена в драг като Урсула от „Малката русалка“ предишната година и стана зелена като принцеса Фиона от „Шрек“ през 2014 г. Снощи, актьорът взе още една емблематична карикатура, докато домакинстваше втората годишна афера на Хелоуин с черна магия на Фрейшенет: Мардж Симпсън

TooFab говори с един от мъжете, които стоят зад събитието - гримьор Ерик Порно - който ни каза, че са били необходими четири часа, за да преобразим Хейнс в роклята с кокоши очи, жълтокожи, сини кошери.

Гети / Instagram / Майкъл Уилямс / StarTrakPhotos.com

Елън плаши 'F-ck' на Сам Смит секунди след като певецът казва, че не се страхува от призраци

Преглед на историята

„Наистина ми хареса тази година, тя е обезпокоителна, но забавна“, каза Порно. „Има нещо странно в това да видиш тази анимационна форма върху човешка форма там, където тя не принадлежи“.

Порн каза, че Хейнс обикновено се свързва с него по това време на годината с идея кой иска да се облече. „Горе-долу Колтън просто ми се обади и каза„ Мардж тази година, секси Мардж Симпсън “, обясни той. „Единствената идея, която ми хрумна, беше неговата„ Мис Пиги “миналата година. Това са идеите на Колтън.„Трябва да извая лицето на лицето на Колтън - каза той. „Ако мога да получа предварително направени протези чрез RBFX Studios, тогава ще ги използвам, но всички те са в последния момент.“

Instagram

Колтън Хейнс е неузнаваем като Мис Пиги за Хелоуин

Преглед на историята

„За съжаление никога няма време да направим тест за тях, и двамата имаме луди графици“, продължи той. „Какво се случва на Хелоуин е тестът. Тази година очите му бяха предизвикателството, той не можеше да види много. Мисля, че той отвори очите повече след като си тръгна.

Що се отнася до реакцията на актьора, Порн каза, че Колтън 'обикновено казва:' О, боже, изглеждам красива ', след като ги види, дори ако изглежда страшно или отвратително'.Свършена работа - вижте още снимки в галерията по-горе!

Най-добрите костюми на знаменитости за всички времена Изглед на икона Гети / Рупърт Торп

Интересни Статии