Ето колко деца Кайли Дженър казва, че иска да има

Кардашианс: Следващото ужасяване Виж снимките Instagram

„Бременността просто не е шега“, каза Кайли на Стаси. 'Това е сериозно нещо и е трудно.'

Кайли Дженър казва, че иска да има седем деца, но не е готова да дава Бури брат или сестра все още.

Докато участва в Instagram Live с нейния BFF Stassie karanikolaou за събиране на пари за Предизвикателството #DoYourPart на DoorDash , „В крак с Кардашианците“ звезда се отвори за раждането на повече деца в бъдеще.

Е!

KUWTK Резюме: Kourtney-Kim Fight Spark Feud между Kourt и Khloe

Преглед на историята

- В момента не искам друго бебе. Искам седем деца по линия, но не точно сега ', каза Кайли, която споделя 2-годишната дъщеря Сторми с бивше гадже Травис Скот .

22-годишната основателка на Kylie Cosmetics заяви, че 'не е готова' да забременее отново, след като за пръв път това наистина беше предизвикателство за нея.„Бременността просто не е шега“, каза Кайли на Стаси. „Това е сериозно нещо и е трудно. Още не съм готов за това.

Предизвикателството DoorDash #DoYourPart, в партньорство с Feeding America, помага да донесете храна на семействата сред пандемия от коронавирус. Кайли също говори за това как е държала Сторми зает, докато карантинат у дома.

„Купих на Stormi всички възможни игри на открито, подскачаща къща, фиш и пързалка, всичко“, каза тя в Instagram Live. - Тя е навън всеки ден. Опитвам се да я забавлявам.ABC / E!

Ким Кардашиян потвърждава, че Kourtney 'отнема време' от KUWTK, подробности за наранявания от бой

Преглед на историята

„Като дете тя няма представа какво се случва в живота. Удивително е - добави Кайли.

Риалити звездата по-рано говори за плановете й да разшири семейството си още през януари.

Докато участва във Въпроси и отговори на фен, както и сестра си На Ким Кардашиян грим, двамата отговориха на фенски въпрос: „Как Ким успява да бъде майка на четири деца и нейния трудов живот? А Кайли, виждаш ли се с четири деца?

'Виждам се със сигурност, че имам четири деца, просто не знам кога', каза Кайли и след това добави: 'Нямам график за това и не знам дали ще имам четири деца утре или ако след седем години ще имам четири деца.

Както феновете знаят, кланът Kar-Jenner има много бебета. Ким вече има четири деца - север , 6, Светец , 4, Чикаго , 2 и Псалм , 8 месеца - кого споделя със съпруга си Кание Уест . Докато сестрата на Кайли Кортни има три деца - Пенелопа , 7, Мейсън , 10 и Царуване , 5, - Хлое , подобно на Кайли, има само едно дете, 1-годишна дъщеря Вярно .

От момаджър, Крис Дженър има общо шест деца, изглежда, че Кайли иска да последва стъпките на майка си.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram