Ето защо в света на Дисни няма комари

Световното магическо царство на Дисни Световното магическо царство на ДисниКредит: Bloomberg / Getty Images

Флорида има много прекрасни неща - плажове, русалки , и Флорида Orange Grove Pie. Има и комари. Много комари. Повечето южняци просто ги приемат като част от разходите за живот в блатото. Въпреки това, има един ъгъл на Флорида, който няма малките мошеници: Disney World.

Стъпете във Вълшебното кралство и е много малко вероятно да бъдете ухапани от някой от онези досадни кръвопийци. Макар да се чувства като част от магията, която съставлява най-вълшебното място на Земята, зад нея има много мазнини за лакти и наука - и някои пилета също.

Във видео, забелязано от забелязан от Неаторама , видео блогър на име Роб Плейс разглежда всеобхватната програма за борба с вредителите, която прави Дисни почти без комари.

Според Plays, в парка има нещо, наречено Програма за наблюдение на комарите, за да се гарантира, че комарите не нахлуват в парка. Програмата включва всички обичайни заподозрени за инсектициди и поддържане на естествени хищници, като прилепите, които се забавляват около Форт Уайлдърнес. Както знае всеки, който се е борил с бъговете в задния си двор, комарите са хитър куп.

ГЛЕДАМ: Обичате света на Дисни? Вече можете да живеете там - като роялтиЗа да са сигурни, че Дисни използва правилния инсектицид, за да убие малките мошеници, те също използват капани с въглероден диоксид навсякъде, които улавят бъговете, така че екипът на Дисни да ги анализира и да намери най-добрия начин за тяхното унищожаване.

Що се отнася до пилетата, добре, според към блога на Дисни , така наречените пилета-стражи живеят в кошари по целия свят на Дисни и просто се занимават с пилешкия си живот. Кръвта им се наблюдава редовно за болести, пренасяни от комари като вируса на Западен Нил и Zika. Докато пилетата не са склонни към Западен Нил или Зика, ако болестите се проявят в кръвта им, въз основа на мястото, където се намира кокошарникът, служителите в парка знаят точно към коя част от парка трябва да фокусират силите си за унищожаване на комарите.

Сега, вдигнете ръката си, ако бихте купили тениска на Disney Sentinel Chicken Mosquito-Fighting Squad?Интересни Статии