Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Двойка, които се разхождат и усмихват заедно.Кредит: Гети Имиджис

Тези, които се надяват да остареят с грация и достойнство, може да искат да помислят къде ще изживеят своите златни години.

И нов доклад от Caring.com има предложение: Юта.

В сряда сайтът публикува годишния си списък с най-добрите и най-лошите състояния за възрастни хора, който взе предвид разходите за домове за възрастни хора, оценки на благосъстоянието на възрастните хора, достъпност, цялостно качество на грижите, собствени прегледи на общността за възрастни хора на сайта и още, за да излезе с изчерпателна представа за остаряването в САЩ

„Искаме да използваме това изследване като отправна точка за наистина важни разговори между членовете на семейството“, заяви Тим Съливан, вицепрезидент на Caring.com, в изявление. „Твърде много хора избягват да мислят за грижи за възрастни, докато достигнат кризисна точка. Във всяка държава има добри възможности, но може да отнеме известно време, за да се подреди най-добрият подход.

Освен включването на 150 000 отзива за грижи за възрастни, предоставени от потребители, проучването включва и Genworth's Проучване на разходите за грижи за 2016 г. , Индекс на благосъстоянието на Gallup-Healthways , и Дългосрочни услуги и поддържа държавна карта с показатели .Като цяло Юта се класира като най-доброто състояние за възрастни хора благодарение на резултатите си в категорията живот / здравеопазване и разходи за живот. Останалата част от топ 10 на най-добрите щати за възрастни хора включва Айова, Южна Каролина, Вашингтон, Небраска, Аризона, Калифорния, Айдахо, Колорадо и Орегон.

От друга страна, анализът на Caring.com установи, че 10-те най-лоши държави, които остаряват, са Род Айлънд, Кентъки, Охайо, Мисисипи, Ню Джърси, Уайоминг, Северна Дакота, Ню Йорк, Индиана, Западна Вирджиния поради лошото им качество грижи и високи разходи за живот.

„Мисля, че когато хората искат да се движат, те трябва да мислят дългосрочно“, каза Деби Финс, член на борда на Асоциацията за грижа за остаряващия живот, в изявление. „Те трябва да разгледат какво е медицинското обслужване. Могат ли да си намерят лекар? Какви са поддържащите системи за стареене? И могат ли да си позволят да живеят там?Освен това Финс отбеляза, че благодарение на Америка винаги увеличаване на дълголетието , възрастните трябва да помислят доколко ще се простират пенсионните им долари и да разберат „къде ще стигне най-далеч вашият долар с вида услуги, които искате да имате“.

Вижте къде се нарежда вашата държава тук .

Тази история първоначално се появи Пътуване + Свободно време

Интересни Статии