Хейли Хаселхоф прави историята на Playboy първи модел на корицата с голям размер

Гети

Хаселхоф разкрива как известният й баща реагира на нейната корица.

Хейли Хаселхоф - дъщерята на звездата от 'Baywatch' Дейвид Хаселхоф - току-що влезе в историята, като стана първият по рода си модел с големи размери, който украси корицата на списание Playboy.

Крис Хемсуърт индиански

За да сподели вълнуващата новина, Хаселхоф отиде на страницата си в Instagram и написа дълбоко съобщение защо корицата на Playboy Германия от май 2021 г. означава толкова много за нея.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„За мен е дълбоко смирение и чест да бъда първият модел на крива на европейска корица на PLAYBOY @playboygermany“, надписа снимката тя. „Изпитвам емоции около това, което тази корица означава за приобщаване и по-голямата й цел за овластяване на жените.“„Исках да използвам тази платформа, за да изразя, че имате силата да обичате тялото си без колебание поради стандартите на обществото за красота“, продължи 28-годишният модел.

Гети

Lizzo казва, че движението за позитивност на тялото е кооптирано от „Всички тела“, забравяйки за кого е било

Преглед на историята

„Връзката ми с тялото ми винаги е произтичала от връзката ми с психическото ми благосъстояние“, добави тя. „Тъй като май е месецът за осведоменост за психичното здраве, аз се чувствам овластен, за да мога да се събудя и да знам, че аз самият трябва да живея непримиримо. Надявам се да вдъхновя жените да се изправят срещу страховете си от неизвестното и да водят целенасочен живот, в който тялото ви не ви определя.

Том Махони Марсия Крос

Хейли също така говори за съветите, които би искала да е дала на по-младото си, което би било, че „си достоен точно такъв, какъвто си“.Хаселхоф завърши сърдечния си пост с няколко мъдри думи, заявявайки: „Мога само да се надявам, че това покритие ще позволи на жените да знаят, че са обичани, ценени и желани точно такива, каквито са - точно тук, точно сега“.

белите сладки картофи ли?

Докато говоря с DailyMail за снимките, Хейли отбеляза, че и нейният 68-годишен баща и майка Памела Бах я подкрепят във всичко, което прави.

„Баща ми подкрепя много в избора, който правя за собствената си кариера. Майка ми и баща ми винаги са много подкрепящи във всичко, което съм направила - каза тя.

„Трябва да запомните, че съм в тази индустрия от 14-годишна възраст и съм крив модел от 14-годишен“, твърди Хаселхоф. „За да видя напредъка на това къде съм отишъл, до къде съм днес, мисля, че и двамата са много, много подкрепящи и вярват в мен и във всички избори, които правя в собствената си кариера, точно както правя за тях . '

Instagram

16 звезди, които се отвориха за справянето със срама на тялото в Холивуд

Преглед на историята

Интересни Статии