Хари Джоузи е заснет с „Приятелката“ на Джейк Пол (ексклузивно)

Instagram

За пореден път звездите в социалните медии кръстосват мечове върху момиче ...Хари Джоузи има ново момиче - и тя очевидно също се среща с Джейк Пол.

Заснета е звездата на Netflix много уютен с Миа Франсис ... която според източници се вижда с Павел от няколко седмици.Видеото, получено от TooFab, изглежда потвърждава, че какъвто и да е статусът на връзката между Пол и Франсис, изглежда не е изключително.

Instagram

Valkyrae Slams 'Неуважително' Logan Paul Въпрос за запознанства

Преглед на историята

Джоузи и звездата на OnlyFans - който може да се похвали с 1 милион последователи в Instagram - може да бъде видян да поставя много PDA, докато се разхождаха в Маями през уикенда.И това не беше първото им събиране, нито източници твърдят, че дуото също е свързано в Лос Анджелис предишната седмица, когато тя лети там за концерт за моделиране.

Приятели на победителя в „Too Hot To Hand“ настояват, че той дори не е знаел, че Франсис се е виждал с Paul, когато за пръв път се е вмъкнал в нейните DM (но сега го прави).

Той открива, че те са предмет, едва когато се е натъкнал на видео, което Пол публикува в Instagram, в което нарича Конър Макгрегър като „a b ----“ (Франсис може да се види свит до него в кабината си в Маями Бийч).В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Това не е първият път, когато Джоузи и Пол се озовават да кръстосват мечове върху една и съща дама.

Instagram

Хари Джоузи иска да се бори с 'отвратителния' Тони Лопес

Преглед на историята

Миналата година драмата се размърда, когато Джулия Роуз от неповторимата слава на World Series се движи напред-назад между тях, като започва текущото говеждо.

Моделката започна да се среща с Пол миналата година, но след като се разделиха, тя премина към Джоузи.

Новата двойка бяха близки и прекараха много време заедно, но през ноември Джоузи я обвини, че му е изневерила ... като се върнала с Пол.

Докато Джоузи твърди, че по времето, когато Роуз е искала да се омъжи за него, Пол се подиграва на връзката и твърди, че Джоузи и Роуз дори не са се срещали. След това Джоузи повярва, че Роуз най-вероятно просто го използва, за да накара Пол да ревнува и да се върне с него, докато той не е оценил използването му. Пол и Роуз щяха да се разделят - отново - малко след това).

И така, къде стоят всички сега?

Според приятелите на Джоузи той и Франсис не са сериозни, а просто се мотаят. Нито дума за това какво чувства Джейк Пол за това.

Когато драмата на Джулия Роуз за пръв път се разля, Джоузи предизвика Пол на боксов мач, но така и не получи солиден отговор. Изглежда, че това предизвикателство току-що е преиздадено!

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Instagram

Джейк Пол се оттегля, твърдейки, че Ковид е „измама“: „Това са убити хора, които познавам“

Преглед на историята

Интересни Статии