Навици, които ви възпират да поддържате добри отношения

Обикновено смятаме, че любовта означава кутия с шоколадови бонбони във формата на сърце или последната страница в книгата с разкази, но в действителност любовта не е лесен подвиг или приказка. През 2020 г. търсенето на любов изглежда по-скоро като дата на мащабиране, която не отива никъде, отколкото на романтичен монтаж. На всичко отгоре на 2020 г., наподобяващ филм на ужасите повече от ром-ком, повечето от нас имат вкоренени навици, които ни възпират от възможно най-щастливата връзка, независимо дали вече сме в такава или все още прекарваме Bumble . Кратка, но важна странична бележка: ако една връзка не е високо в списъка ви с приоритети, вие го правите, момиче, и тази статия не е предназначена за вас. Хвърли нататък този плейлист , прочетете тази статия и продължавай с лошото аз.

Но за Everygirls, които искат перфектни отношения, ето добрата новина: ние мога коригирайте лошите навици, които ни възпрепятстват да открием чисто щастие във връзката, но това изисква известна брутална честност и преоценка на това, което наистина означава „щастлив“. Независимо дали вие и вашият партньор продължавате да получавате остана в същата борба или плъзгате направо на всяко приложение за запознанства без резултат, ето осем изненадващи навика, които може да навредят на любовния ви живот.

1. Имате проблеми с ангажираността в други области на живота си.

Така че сте напълно отдадени на партньора си (поздравления!) Или може би сте толкова готови да бъдете във връзка, че знаете, че ще влезете ол-ин, ако намерите подходящия човек. Ако обаче сте нещастни в града, в който живеете, или не можете да се придържате към една работа, проблеми с ангажираността може да се появят в други области на живота ви. Проблемът с проблемите, свързани с обвързване без връзка, засягащи любовния ви живот? Ако чакате голяма промяна в живота като преместване в нов град или започване на нова работа , може да не сте толкова отворени за нова връзка, колкото си мислите.

Когато чакате животът ви да се промени, може да се колебаете да създадете връзка с друг човек (включително задълбочавайки връзката с настоящ партньор) от страх от неизвестното. Затова вместо това работете върху постигането на живота, който искате, преди да се съсредоточите върху намирането на партньор или разберете как настоящият ви партньор ще се впише в мечтания живот, който искате да имате.

2. Искате връзка толкова много, че няма значение с кого е.

Представете си това: вие наистина наистина искате да се ожените, така че игнорирате нито един червени знамена и предупредителни знаци защото вече сте инвестирали твърде много време в настоящата си връзка. Или може би рано се привързвате към нови хора, защото мислите, че те „ Единственият '(Просто сте толкова уморени да бъдете неженени!). Звучи познато? Може да се интересувате повече от това да бъдете да се отношения, отколкото за това да си в нали връзка. С други думи, вие сте по-влюбени в идеята за любов, отколкото в човек, което не е точно настройка на връзката ви за успех.Ако се окажете толкова готови да се срещнете с „Единствения“, че пренебрегвате червените знамена или изпитвате неприятности над хора, които не си заслужават, отделете малко време, за да проучите защо искате да имате връзка. Дали е просто да имаш плюс едно, или да живееш най-добрия си възможен живот? В крайна сметка всичко, което искаме, е да бъдем щастливи. Не забравяйте, че връзката по грешни причини няма да ви отведе там, освен да бъдете неженени.

3. Веднага отговаряте на всеки текст, DM, имейл и т.н.

Настъпва 2020 г. Повечето от нас са пристрастени към телефоните си. Може би изпитвате нужда да отговорите незабавно, когато в 21:30 се появи съобщение на Slack от вашия шеф или искате да се свържете с приятеля си възможно най-скоро, когато тя ви изпраща съобщения за проблеми с момчетата (#beentheredonethat). Но да бъдете бомбардиран от постоянни разсейващи фактори означава, че не присъствате в момента и следователно не можете да присъствате на партньора си и да им отдадете цялото си внимание.

Също така тренирате мозъка си да се фокусира върху всичко, освен в настоящия момент, което означава, че потенциално добра връзка може да ви отмине (и нямам предвид случайно плъзгане наляво, когато искате да плъзнете надясно). Изключете известията, планирайте определено време за телефон и след това активно да работим за присъствие.4. Не искаш това, което искаш.

Ако имате проблеми с общуването с нуждите - независимо дали става въпрос за семейство, приятелства или в офиса - вероятно ще имате проблеми с общуването и в романтична връзка. Очаквате ли шефът ви да ви даде повече отговорности или искате сестра ви да ви се обади повече, но не вокализирате какво искате и как се чувствате? Ако имате очаквания без комуникация, имате нужда от четец на мисли, а не от партньор в живота.

Вместо това практикувайте с уважение и съпричастност искането на това, което искате. Настройте a среща с вашия шеф да преминете там, където можете да поемете повече отговорности, и уведомете сестра си, че ви липсва, и бихте искали да говорите повече. Комуникацията във всички други взаимоотношения от живота ви ще ви помогне да общувате по-открито и ефективно, когато намерите подходящия човек, с когото да бъдете. Ако идеалните отношения са това, което искате, комуникацията е ключът към това.

5. Очаквате перфектна връзка.

Да, тази статия е за това как да намерите или постигнете „перфектна“ връзка, но едно от нещата, които може да ви възпрепятстват да намерите правилната връзка, е търсенето на съвършенство. Нека да обясня: „перфектна връзка“ трябва да означава здрава, щастлива и уважаваща любов между двама души. Би трябвало не означава, че винаги ще се разбирате, или партньорът ви няма да има недостатъци. Очаквайте връзката ви (и партньора ви) да бъде безупречна, ще доведе до нереалистични очаквания, които не могат да бъдат изпълнени, без значение кого срещате. В най-добрите взаимоотношения любовта трябва да е перфектна, но партньорът ви не трябва да бъде. Приемете хората такива, каквито са, но изчакайте хората, които не трябва да се променят, за да ги обичате .

6. Не харесвате тялото си.

За съжаление, понякога телата ни пречат да намерим или да имаме страхотни отношения. Не, не защото има нещо нередно в телата ни, а защото ние мисля има. Липсата на увереност често е нещо номер 1, което ни спира да намерим страхотна връзка или да се посветим на страхотен човек, с когото да бъдем. Притесняваме се, че не заслужаваме любовта, която искаме, или изключваме хората, защото смятаме, че не отговаряме на техните стандарти. Когато все пак намерим някой, който ни харесва, който ни харесва, липсата на самочувствие може да навреди на интимността на връзката (ниско самочувствие буквално убива сексуалното влечение ).

Вместо да се фокусирате върху това, което другите хора мислят за вас, започнете да се фокусирате повече върху това, което мислите за тях. Очевидно отговаряте на техните стандарти (а!), Но дали те зависят от вашите? Не забравяйте, че начинът, по който се чувствате към тялото си, не е отражение на начина, по който изглежда или как другите хора ви виждат. Маниак, че Лицо, повиши самочувствието си , и знайте, че увереността е по-секси, отколкото размерът на панталона би могъл да бъде.

7. Не изграждате здравословни навици.

Чували сте, че трябва да обичате себе си, за да може някой друг да ви обича. Въпреки че това е вярно, мисля, че е по-логично да се каже, че ако не се грижите за себе си, не можете да се грижите за някой друг (или да очаквате някой друг да се грижи за вас). Когато се грижите за себе си (т.е. давате приоритет на психичното здраве, хранете тялото си с хранителните вещества, за които то жадува, и сте интуитивни относно това кога и от какво се нуждаете, за да се чувствате най-добре), вие отделяте различна енергия, която не само привлича хората към вас, но , което е по-важно, ще ви накара да се чувствате по различен начин за себе си и живота си. Работя върху нарушаване на лошите навици , внедряване лесни навици, които правят живота ви по-добър , и станете по-щастлив човек .

8. Изчаквате краен резултат, за да се почувствате щастливи.

Казвал съм го и преди (и определено ще го кажа отново), но доволство в живота ви е умение, а не обстоятелство. Ако чакате друга работа, по-добро увеличение, нов апартамент, тонизирано тяло или обвързана връзка с накрая чувствайте се щастливи, никога няма да го постигнете. Това не е сирене и не е клише, това е най-мощният начин да получите това, което искате от живота (включително перфектна връзка). Бъдете щастливи тук и сега, без значение каква е вашата длъжност или статут на връзка. В края на краищата най-лесният (и единствен) начин да получите връзката, която ще ви направи щастливи, е да не чакате партньорство, което проверява всички полета, а просто да бъдете щастливи и след това да намерите плюс-един към вече приятен живот.

Кои от тези навици сте изпитвали преди?

Интересни Статии