Гай Пиърс 'Постоянно звезден удар' от Кайли Миноуг, Talks Priscilla и Prometheus Transformations (Ексклузивно)

Гети / Everett Collection / Sony

Пиърс си спомня, че е ходил по силни клубове в Сидни със своите състезатели „Priscilla“, преди да започне снимките.В своите 35+ години в бизнеса Гай Пиърс е човек с много лица.

Започва като сърцебиец на австралийския сапун „Съседи“, преди кариера, в която играе драг кралица, детектив от нуар, канибал, Анди Уорхол, крал Едуард VIII, таен злодей на Марвел и дори 103-годишен мъж.

четки за почистване с бебешки шампоан

По пътя си е създал и немалко известни приятели, започвайки с неговата копула от сапун Кайли Миноуг. Двамата се появиха в „Съседи“ заедно в началото на 80-те, преди Кайли дори да започне да пуска музика. Три десетилетия и половина по-късно тя все още е силна с последния си албум „Дискотека“, както и приятелството им.

- Обожавам Кайли. Говорих за Кейт Уинслет с някого точно преди, говорех за това колко много обожавах Кейт Уинслет [неговия костар в „Милдред Пиърс“ и предстоящия сериал на HBO Max „Mare of Easttown“] и мисля, че единственият друг човек, когото обожавам колкото и Кейт е Кайли ', каза Пиърс пред TooFab, докато промотира последния си филм' Седмият ден '.- Тя е абсолютна наслада. Явно е супер звезда, както всички знаем. Тя се държи на земята като всеки друг и въпреки това успява да извади поп песен след поп песен и поп албум след поп албум и наистина е впечатляваща и просто не мога да повярвам, че я познавам понякога “, продължи той. „Изпращам й съобщение, а тя ми връща съобщение и, като това, ние сме партньори и се познаваме от 1985 г., и аз получавам тези съобщения обратно и си мисля,„ О, това е толкова хубаво. Кайли е. И тогава отивам: „Задръжте за секунда, това е Кайли . Току-що получих съобщение от Кайли, сякаш това е невероятно.

'Непрекъснато ме удрят и от нея', каза той за дългогодишния си приятел, като каза, че едно от най-хубавите неща в това да си в развлекателната индустрия е да имаш приятели, които също да те взривят, защото са толкова големи звезди. Двамата наскоро работиха заедно по филма на Стивън Елиът от 2017 г. „Swinging Safari“, като Пиърс каза, че не само е било страхотно събиране, но той смята за „голяма чест да бъдеш в живота си“.

Стефан Елиът също режисира един от първите големи филми на Пиърс „Приключенията на Присила, кралицата на пустинята“, в който той играе един от тримата изпълнители на плъзгане по време на пътуване през австралийската пустош. Филмът постигна критичен и финансов успех, аплодиран както за своята LGBTQ сюжетна линия, така и за невероятни костюми.„Мислех, че приличам на майка си“, каза Пиърс, като за първи път се видя като плъзгащо се алтер-его на неговия герой Фелисия Джолигудфелоу. „Видях майка си и майка ми ме мразеше да го казвам. Във всички тези интервюта отидох: „О, Боже, виждам майка си“. А майка ми казва: „Не приличам на плъзгаща кралица!“ Така че това беше доста смешно.

„Но беше невероятно ... Израсъл съм много театър и един от големите атрибути на работата в театъра е способността с грим да променяш себе си“, продължи той. „Да се ​​трансформираш и някак си да си дадеш по-енергичен живот по този начин или нещо, което е по-мръсно по този начин, каквото и да правиш. И с Присила, разбира се, гримът беше нещо, което дори не се опитвате да скриете. Показва се. Това е част от шоуто. Това е част от това, което сте.

махни се от този фънк

Пиърс разкри, че в края на репетициите за филма, докато са правили тестове на камери и костюми, преди да започне снимането, те са взели този грим и убиец на града.

„Бяхме правили две седмици репетиции на този филм и планът винаги беше ... в онзи петък от последните две седмици, когато направихме всички тестове на камерата и костюма, беше, че тази вечер щяхме да излезем, ' той обясни. „И така, всички сме напълно измислени. Ние сме в плъзгане и просто щяхме да излезем в Сидни в плъзгане до плъзгащите клубове и да видим какво ще стане. Беше весело.

„Спомням си, че се прибрах онази вечер около 3:00 сутринта или каквото и да беше, доста пиян и някак залитнал в апартамента си. Роклята ми е някак си от мен, токчетата, а червилото ми е [намазано] и гледам в огледалото, казвайки: „О, боже, аз съм драг кралица, скъпа“, спомня си той. „Наистина беше доста весело и беше страхотно предястие към филма, който тогава щяхме да направим и да направим.“

Друга от екранните трансформации на Пиърс започна да обикаля в Twitter тази седмица, след като снимки на Джаред Лето на снимачната площадка на 'Къщата на Гучи' на Ридли Скот започнаха да се разпространяват онлайн. В тях Лето е неузнаваем под някакъв грим за старост, за да играе модния дизайнер Паоло Гучи. Въпреки че не беше толкова екстремен, колкото преобразяването, Пиърс трябваше да изиграе 103-годишния Питър Уейланд в „Прометей“, тези в Twitter не можеха да не посочат любовта на Скот към протезирането.

„Спомням си, че казах на Ридли:„ Защо просто не хвърлиш стар човек? Защо ме хвърляш в това? Защо просто не си вземете старец? “, Спомня си Пиърс. „Отговорът му беше, а първоначалната идея беше в„ Прометей “, щяхме да видим героя ми млад в средата на филма, което така и не се случи, в противен случай той можеше просто да хвърли някакъв стар актьор.“

„Страхотно е, фантастично е и дори не става въпрос само за това да бъдеш неузнаваем, а за това да се намесиш, а просто помага за влизане в друга роля“, каза той за трансформации като тази.

„Независимо дали става въпрос за перука, дали става въпрос за костюм, дали става въпрос за остарял грим, дали е за друго животно, няма значение какво е, просто фактът, че помага да ви отведе на друго място“, продължи той. „Искам да кажа, че иронията е, че, разбира се, ти си единственият човек на снимачната площадка, който не вижда грима ти. Всички останали ви гледат: „О, боже! Изглеждаш невероятно! И ти си като 'Какво? Какво гледаш?' Трябва да се поглеждате в огледалото от време на време и да си казвате: „Точно така! Приличам на върколак. '

„Наистина помага и помага в изпълнението, което се опитвате да постигнете“, заключи той. 'Така че, да, благодарение на хора като Стивън Елиът и Ридли Скот, ние се забавляваме много в работата, която вършим.'

Вижте Пиърс в действие в последния му филм „Седмият ден“, когато той се появява в избрани кина и VOD на 26 март.

Интересни Статии