Звездата на 'Goonies' Джеф Коен все пак ще направи разбъркването на трюфели ... За тази цена (ексклузивно)

Дакрет Монтгомъри моделира новата колекция „Stranger Things“ на H&M Виж снимките твърдеFab / Everett

Бившата детска звезда - и настоящ адвокат - изглежда доста по-различно в днешно време.

Преди The Dab, преди Floss, преди дори Carlton, имаше ... Разбъркване на трюфели.

И човекът, който стои зад най-емблематичната маневра на филма за всички времена, пак ще го направи вместо вас ... на цена.'Трима Мартини' струва всичко, за да накара Джеф Коен да вдигне ризата си и да се разклати за всичко, което си струва, разкри бившата детска звезда на 'Goonies'.

Гети / Еверет

Много, много причини Шон Астин беше в тенденция в Twitter

Преглед на историята

Шегувайки се в Лос Анджелис, легендата на екрана от 80-те призна, че е помолен да пресъздаде емблематичната сцена от класическото приключение на Спилбърг като „ежедневие“.В безсмъртната комедия от 1985 г., режисирана от Ричард Донър, Коен изигра Лорънс Коен (без връзка) или „Късване“ на приятелите си, един от така наречените Goonies, заедно с Mikey, Brand, Mouth, Andy, Stef и Data (и по-късно , почетен член Sloth - „Хей, момчета!“). Заедно те търсят съкровището на пирата и оригиналния Goonie Едноок Вили, докато се опитват да останат на крачка пред гадната Мама Фратели и нейните ужасни синове.

Докато Коен напусна актьорската индустрия, за да продължи успешно кариера като адвокат, много от неговите съ-звезди го оставиха и станаха някои от известните лица в играта, включително Кори Фелдман, Шон Астин и разбира се самият Танос, Джош Бролин.

Наскоро Астин се завърна, за да участва в „Stranger Things“, шоу на Netflix, което отдава сериозна почит на класиката от 80-те - включително „The Goonies“.Но на въпроса дали ще последва примера и ще се присъедини към сезон 4, ако бъде поканен, Коен призна, че предпочита безопасността на юридическото си бюро.

спрей за изсветляване на слънце
Нетфликс

Звездата от „Странни неща“ Ной Шнап тежи на теорията Неговият герой Уил Байърс е гей

Преглед на историята

- Знаеш ли, сега съм адвокат, така че мисля, че съм по-сигурен в адвокатската кантора - усмихна се той.

След като получи доста добродушно оребряване от приятелите си над теглото си като „парче“, Коен приписва футбол в гимназията с парите, които е пролял след това.

Според коментара на DVD към 'The Goonies', сега 45-годишният човек се е разболял от варицела точно преди да започне да снима, страхувайки се, че ще загуби ролята, той никога не е казвал на никого и част от обрива му може да бъде шпиониран, когато изпълнява разбъркването на трюфели.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети