GoFundMe за пациент с рак, подиграван от Саманта Би, събира над $ 75 000 за 24 часа

Знаменитости, които са се борили с рака Виж снимките Twitter

След сътрудника на Outset Magazine Кайл Кодингтън беше подиграван, че има „нацистка коса“ в „Full Frontal With Samantha Bee“ на TBS Страницата на Coddington GoFundMe достигна над 75 000 долара само за 24 часа.

луд за теб последната граница част 2

„Тази година папийонките бяха изчезнали, заменени от нацистка коса, нацистка коса, нацистка коса“, разказа комедийният кореспондент Майкъл Рубенс в сегмента „Пълен фронт“ в сряда, който показа изображения на хора, присъстващи на тазгодишната конференция за консервативни политически действия. Ракът Кодингтън беше един от присъстващите в CPAC.

Сестрата на Кодингтън Меган взриви предаването TBS в Twitter и разкри, че Кодингтън е имал рак на етап IV Споделяйки екранна снимка на видеоклипа - който оттогава е изтрит - сестрата на Кодингтън написа в Twitter: „Когато [Саманта Бий] се подиграва на брат ви, че има„ нацистка коса “. Той всъщност има рак на мозъка в стадий 4, но каквото и да плава в лодката ви.

Вижте повече: Шанън Дохърти прави рекорди направо, след като е била избягвана заради рака си

Кога @iamsambee се подиграва на брат ти, че има „нацистка коса“. Той всъщност има рак на мозъка от етап 4, но каквото и да плава в лодката ви. pic.twitter.com/ULJC8nA3IX@ meg_kelly16

Бий отговори директно на Меган с чуруликане: „Извиняваме се дълбоко, че ви обидих и [Кайл]. Днес научихме за състоянието му и го отстранихме от парчето.

В допълнение към извинението, „Full Frontal“ дари 1000 долара на страницата на Coddington GoFundMe след премахване на сегмента. Напливът на интерес към Кодингтън и неговата история повдигнаха по-нататъшна информираност за състоянието му. По време на това писане, страницата на Coddington GoFundMe е събрала колосалните 82 793 долара, като лесно е надминала скромната си цел от 2500 долара.

Виж повече: Известни личности се изправят срещу рака (снимки)Кодингтън се появи в 'Fox & Friends' в петък сутринта, където той адресирани TBS и извинението на Bee.

„Бих казал, че е полуизвинение. Ефектите от това са далеч по-далеч от само мен и самото заболяване “, каза Кодингтън. „Просто е безразсъдно и непрофесионално да се събират хора с определена прическа за начина, по който изглеждат. Моля се всеки ден Бог да ми даде мир за моята диагноза и го направи, така че не се притеснявам за това. Останете позитивни, бийте се, никога не се отказвайте. Това е най-лошото нещо, което можете да направите.

Интересни Статии