Джесалин Гилсиг на Glee за наследството на Ная Ривера и получаването на „Справедливост за Тери“ (ексклузивно)

Гети

Актрисата също поглежда назад към своята дъга на „Nip / Tuck“.

Джесалин Гилсиг наскоро се събра с актьорския състав на „Glee“ за трогателна почит на Ная Ривера на тазгодишните награди на GLAAD Media Awards, нещо, което според нея е „толкова чест“ да участва.

В трибюта участваха шепа алуми, които бяха работили заедно с Ривера по едно или друго време по време на шоуто - включително Джейкъб Артист, Крис Колфър, Дарън Крис, Дот Мари-Джоунс, Ванеса Ленгис, Джейн Линч, Кевин Макхейл, Хедър Морис, Матю Морисън, Алекс Нюъл, Лорън Потър, Амбър Райли, Хари Шум младши, Бека Тобин и Джена Ушковиц.

'За мен беше чест да бъда поканен и да бъда част от това', каза Гилсиг пред TooFab след излъчването на трибюта. „Ная направи толкова значим принос за нашата култура и когато погледнете това предаване и си мислите за пътуването, което сме извървили като държава, можете да свържете голяма част от него с началото на това предаване и разговорите, които то започна и пространството, което създаде за младите хора, за да могат най-накрая да живеят в автентичното си аз “.

„Само по себе си се разбира, това е ужасен, ужасен, ужасен инцидент, преследващо е, ако съм честна“, каза тя за трагичната смърт на Ривера, „но като се има предвид, мисля, че това е свидетелство за този актьорски състав. Това събитие Джена беше тази, която събра това събитие. Сега те са наистина забележителни млади хора и правят разлика в света. Не съм толкова известен или толкова известен като тях, но фактът, че дори ме включиха в тази история, наистина бях чест да бъда част от нея.За своите звезди тя добави, че „Пътят на всички е различен и всеки ще има различни преживявания и ще се движи с различни темпове, но има нещо много основателно в тях. Заедно са преживели невероятен успех, но също така са преживели трагедия по начин, с който само те могат да се отнасят и е приятно да видим, че това ги е доближило.

Още преди смъртта на Ривера „Glee“ се превърна в някаква вирусна сензация в социалните медии през последните години - със стари клипове, пресъздадени в TikTok, показващи моменти, които се превръщат в мемове, а през последната година хората правят пълни прегледи по време на пандемията. Новооткритата популярност е нещо, което Gilsig забеляза от първа ръка.

това сме ние резюме епизод 13

- Това е лудост. Имаше чувството, че се появи като тази много тиха вълна. Мисля, че след като се премести в Netflix, а след това се случи и едно цяло ново поколение деца, които току-що бяха родени, когато излезе „Glee“, те го откриха “, каза тя. „Ще кажа също, че се чувствам във тази втора вълна на„ Glee “, моят герой Terri Schuester получава по-добро възприятие.“Когато забелязахме, че много хора в социалните медии не се интересуват от г-н Шу, изигран от Матю Морисън, тя възкликна: „Това е, защото той е измамник!“

„Малко е трудно да се изиграе персонаж, защото я смятали за този злодей и никой не я харесвал, а тя била лъжкиня - продължи Гилсиг, - и аз винаги съм си мислел, вижте тази жена - колкото и да е заблудена - е изцяло породена от отчаяно желание да спаси брака си и да задържи мъжа си, но очевидно с ужасни мотиви.

Наскоро обаче актрисата казва, че хората са се обърнали към нея, казвайки: „Знаеш ли какво, сега, когато се обърна назад, знаеш, че Ема беше омъжена. Защо се мотаеше около него? И защо не се прибира вкъщи след репетицията на „Glee“, защо се мотаеше? “

Тя добави, че е почувствала „малко изкупление“ за характера си благодарение на възраждането.

Колекция Everett

Кели Карлсън на Nip / Tuck разкрива защо е спряла да действа и какво се е случило с секс куклата на Kimber

Преглед на историята

Също така бързо я попитахме за времето си в друго едно от предаванията на Райън Мърфи, „Nip / Tuck“, където тя играе наркоманката и секс наркоманката на Кристиан Троя, понякога приятелката й Джина Русо.

Казвайки, че шоуто е „толкова изпреварило времето си“ с това, което успя да направи във FX, тя отбеляза, че по днешните стандарти „не е толкова лудо“.

cara delevingne g eazy

„Някой веднъж ме попита дали някога съм казвал„ Не “в това шоу, казвал ли съм някога:„ Това е твърде далеч, няма да го направя “, спомня си тя,„ и е интересно, никога не ми е минавало през ума. '

„Не защото съм човек, който няма граници. Мисля, че това е така, защото чувствах, че този герой беше толкова невероятен характер и имах такава любов към нея - продължи тя. „Имах конкретен човек, когото познавам. Знаете ли, когато имате този приятел, който продължава да изпълнява същия модел, но очаква нов резултат? Обичате ги, но също така си мислите: „Колко пъти ще се поставите отново?“ И това беше Джина.

„Особено тогава не мисля, че хората пишеха толкова сложни герои за жени, така че се чувствах много защитна към нея“, добави тя. „И мислех, че е правдоподобно тя да се поставя в тези нелепи ситуации с надеждата да получи нов резултат всеки път.“

Когато донесохме идеята да я видим в „Американската история на ужасите“ на Райън Мърфи, тя възкликна: „Изминаха 30 сезона. Колко ще ми отнеме, за да стигна там ?!

Тя добави: „Ще видим, знаеш ли? Просто оставете Райън да си свърши работата. Човекът има план. Знаем това със сигурност.

Засега Gilsig участва в новото шоу на Disney + 'Big Shot' с нови епизоди всеки петък.

Интересни Статии