Жизел Бюндхен разкрива, че е получила работа за миг и незабавно съжалява за това


Вижте още Известности за пластична хирургия и изповеди за красота Виж снимките Гети

„Когато се събудих, бях като„ Какво направих? “Жизел Бюндхен си спомня, че през 2015 г. тайно е влизал под ножа.

Жизел Бундхен току-що най-накрая потвърди предположенията, че е получила работа с цици през 2015 г., добавяйки, че незабавно съжалява за решението.След кърменето Бенджамин и Вивиан - нейните деца със съпруга от НФЛ Том Брейди - за повече от 18 месеца всеки, Жизел каза, че е решила да направи уголемяване на гърдите. Тя разкри новината в предстоящите си мемоари „Уроци: Моят път към смислен живот“ и разказа ХОРА децата й оставиха циците издути и неравномерни.

Гети

Жизел Бундхен вече не изглежда така - вижте нейния основен макияж за Vogue Italia!

Преглед на историята

„Винаги ме хвалеха за тялото ми и чувствах, че хората имат очаквания от мен, че не мога да доставя“, каза супермоделът пред изданието. „Чувствах се много уязвим, защото мога да тренирам [и] мога да се храня здравословно, но не мога да променя факта, че и двете ми деца се радваха повече на лявата цица, отколкото на дясната. Всичко, което исках, беше да бъдат равномерни и хората да спрат да го коментират. '

Жизел стана известна в модната индустрия като „циците от Бразилия“. В мемоарите си тя си спомня, че се е събудила от операцията и е помислила: „Какво направих?“„Имах чувството, че живея в тяло, което не познавам“, обяснява тя. „Първата година носех [широки] дрехи, защото се чувствах неудобно.“

Но подкрепата на Том никога не се колебаеше.

победен актьор в благодаря ти следващ

„Той просто каза:„ Обичам те независимо от всичко “и че изглеждах красива“, обяснява тя. „Това определено беше още един урок: Това, което не те убива, те прави по-силен. Но ми се иска да бях научил това по различен начин.Гети

Хейтърите от Кардашиян погледнаха встрани: Познайте кой е детронирал Жизел Бундхен като най-високо платения модел

Преглед на историята

В своите мемоари Жизел също разкрива за борба с панически атаки и мисли за самоубийство.

„Нещата могат да изглеждат перфектно отвън, но вие нямате представа какво всъщност се случва“, каза тя на ХОРАТА. „Чувствах, че може би е време да споделя някои от моите уязвимости и това ме накара да осъзная, че всичко, което съм преживял, никога не бих променил, защото мисля, че съм това, което съм заради тези преживявания.“

След първата си паническа атака през 2003 г. на малък самолет, Жизел развива страх от тунели, асансьори и други затворени пространства.

„Имах прекрасна позиция в кариерата си“, казва тя. „Бях много близък със семейството си и винаги се смятах за позитивен човек, така че наистина се бих. Като „Защо трябва да чувствам това?“ Чувствах, че не ми е позволено да се чувствам зле, но се чувствах безсилен. Вашият свят става все по-малък и не можете да дишате, което е най-лошото чувство, което някога съм изпитвал.

Паническите атаки започнаха да завладяват модела в собствения й дом, което я доведе до мисли за самоубийство.

HBO

„Джейн Фонда в пет акта“ е заредена с разкрития за нейното травматично детство, хранително разстройство и секс в кемпер

Преглед на историята

„Всъщност имах чувството, че„ Ако просто скоча от балкона си, това ще свърши и никога няма да се притеснявам от това чувство, че светът ми се затваря “, казва тя.

В крайна сметка тя потърси професионална помощ и напълно промени начина си на живот.

„Пушех цигари, пиех бутилка вино и три мока Фрапучино всеки ден - и се отказах от всичко за един ден“, казва Жизел, която също изключи захарта от диетата си и започна да практикува йога и медитация. „Помислих си:„ Ако тези неща по някакъв начин са причина за тази болка в живота ми, трябва да си отиде “.

В стремежа си да намери мир и щастие, Жизел се раздели с тогавашното си гадже, Леонардо Дикаприо , през 2005 г. Но моделът не изпитва твърди чувства към актьора, казвайки: „Всеки, който пресича пътя ни, е учител. Те идват в живота ни, за да ни покажат нещо за себе си и мисля, че това беше той. Какво е добро срещу лошо? Почитам го за това, което беше.

„Уроци: Моят път към смислен живот“ ще излезе на 2 октомври.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на