Гигантските раци-разбойници, които нахлуват в семейното барбекю в Австралия, са нещата на кошмарите


Facebook

Те могат да растат по-големи от 3 фута.

Австралийско семейство беше нападнато от банда разбойници - и те едва се трепнаха.Ейми Луетич публикува невероятни снимки на своя къмпинг на остров Коледа, роени от гигантски кокосови раци, известни още като крабци.

Майката беше на лагер с клана си и група други семейства, когато любопитните ракообразни се спуснаха върху тях, вероятно привлечени от миризмата на храна.

Гети / Facebook

Бременната съпруга се гмурка, за да спаси съпруга на шнорхел от атака на акула от Флорида Кийс

Преглед на историята

- Разбойници се държат зле! няколко местни семейства #christmasisland имаха няколко допълнителни уста, за да се хранят на своето барбекю през уикенда “, публикува островният борд за туризъм във Facebook, споделяйки невероятните снимки на Ейми„#coconutcrabs имат невероятно обоняние и за бавно движещи се същества те се движат бързо, когато наоколо има храна ... бихте ли искали да споделите пикника си с тези момчета ???“

В очакване на вашето разрешение да заредите Facebook Post.

Друг член на групата засне видеозапис на десетки същества, които се мятат около земята, като го озаглавяват с надпис '#stuffofyournightmares', но в действителност хората очевидно се радваха да приемат посетителите, които ощипват храната.Раците, известни още като крадци на палми, са най-големите членестоноги в света, живеещи в сушата, и могат да растат по-големи от 3 фута дълги.

момичета в съседство необрязани
Държавна полиция на Орегон

Ловецът на лосове от Орегон до смъртта ден след като го е застрелял със стрела

Преглед на историята

„Няколко пъти сме лагерували в този район и никога не сме виждали толкова много раци-обирджии“, каза Луетич Daily Mail , като добави, че синът й е преброил повече от 50.

„Неговата работа беше да ги вземе и да ги отдалечи от мястото, където се хранехме. Той го обичаше.

„Тогава те започнаха да се изкачват до масата, а друг се качи на барбекюто“, добави тя.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Пазехме палатките си далеч от мястото, където бяхме яли, но едно от семействата каза, че цяла нощ може да почувства, че някой потупва от външната страна на палатката си.“

Австралийският остров с форма на куче, край бреговете на Индонезия, е известен със своята популация от раци.

Докато туристите са добре дошли да го посетят, бордът напомни: „Моля, обърнете внимание, че разбойническите раци са защитени (и уважавани) тук, на Коледния остров“.

Океанографска Валенсия

Двойка еднополов пингвин Добре дошли бебе пиленце в испански аквариум

Преглед на историята

Интересни Статии