Влезте в губещи, отиваме да се гордеем! Джонатан Бенет за прегръщане на „Средни момичета“ и излизане (Ексклузивно)

„Средни момичета“ на 15 години: Къде са те сега? Виж снимките Tipsy Elves / Everett Collection

„Да се ​​гордееш с мен означава да осъзнаеш, че никога не си твърде много и винаги си достатъчен и да се гордееш с това“, казва Бенет пред TooFab.

Джонатан Бенет излезе от живота в килера по време на освобождаването на 'Лоши момичета' да проектира - и гордо облечен - потник, обхващащ една от най-емблематичните реплики на филма: „Too Gay to Function“.

Актьорът си партнира Типс елфи тази година за нова колекция на Pride, такава с кимване към филма, който го превърна в име на домакинство. Един, написан с шрифт Burn Book, провъзгласява „Гей за Аарон Самуелс“. Друго: „В сряда носим дъги“. И, да, любимият ни: „Влез в губещия, ние ще се гордеем“.

Говорейки с TooFab за сътрудничеството, Бенет отвори решението си да изчака, докато шумът на 'Mean Girls' утихне, и защо е толкова горд, че е част от наследството на този филм, особено за многобройните фенове на LGBTQ. Прочетете пълните въпроси и отговори по-долу.

Много актьори, които получават признание за една главна роля, всъщност не се навеждат към нея. Наистина сте го приели с „Лоши момичета“. Между този ред, виното, вашата готварска книга, видеото на Ариана Гранде, защо наистина сте влезли?

Защото Арън Самуелс е нещо, което прави толкова много хора щастливи. Мислех, че с всичките глупости, които се случват в света в момента и с цялата омраза и с цялата справедлива политика и всичко - светът е толкова луд, навсякъде се хвърля толкова много негативи - това е нещо, което прави хората щастливи.неща за изпращане на приятели

Освен това няма да избягате от „Лошите момичета“. „Лоши момичета“ е всичко. „Лоши момичета“ е нещо повече от филм, това е част от живота на хората. Те имат емоционална връзка с него и имат емоционална привързаност към филма. И това е филм, който цитират и говорят и казват през цялото време. Много хора живеят всеки ден „средни момичета“, така че ако сте част от живота на хората и можете да ги зарадвате, тогава защо не?Гордея се и с „Лоши момичета“, защото това беше - за това поколение - един от първите филми с преобладаващо гей характер, който беше един от водещите. Деймиън беше толкова важна част от много деца в гимназията за това поколение.

И двамата с Даниел Францезе сте говорили как са ви посъветвали да останете в килера, когато излезе „Лоши момичета“. Замисляте ли се някога как би се променила кариерата ви, ако бяхте излезли тогава?

Това е въпросът, на който никой никога не знае отговора. Мисля, че 2003 г. е много по-различен климат от 2019 г. И 2019 г. не е климат, който е напълно стиснат, оръжията пламтят, „Това е страхотно“. Градовете, в които живеем, ни се струва напълно приемливо и нормално, защото е така и след това ще отидете в други части на страната в Средна Америка и някои от по-малките градове там. Все още не е добре.

В живота ви идва момент, в който осъзнавате, че това просто няма значение и не си струва да не просто живеете напълно отворени като себе си. И това се случи за мен. Никога не съм говорил наистина за това, когато излезе „Лоши момичета“, всички мои приятели знаеха. Просто ми беше казано по някакъв начин не от кой да е, а от всеки [да стоя в близост]. Живеехме в странен свят, в който ние, актьорите, които работехме в очите на обществото по онова време, които бяха гейове, всички не знаехме какво да правим. Нямаше подобно „Как става това?“

кога да засадим билкова градина

Ръководството не беше там.

Ръководството не беше там. Така че всички го разбрахме заедно. И знаете, че определено се е променило много. По-добрият климат е, но не знам дали щеше да се промени, ако щях да изляза по-рано. Искам да подчертая това на всички: не мисля, че хората трябва да бъдат притискани да излизат само защото са известни личности или защото са актьори или защото са в очите на обществото или дори защото са гейове. Ако те не са готови, това е ОК, това е тяхното време и те могат да го направят както искат и няма правило, което да казва, че трябва да го направите по определен начин. Това е собственото пътуване на всеки и те могат да го направят както искат. За мен бях като, добре, беше време. Бях като „Да, свърших. Приключих. Аз съм като, роднина, не ме хвърляй, не ме интересува.

Какво означава за вас гордостта?

Да се ​​гордееш с мен означава да осъзнаеш, че никога не си твърде много и винаги си достатъчен и да се гордееш с това.

Можете ли да говорите за това как се стигна до сътрудничеството с Tipsy Elves, точно навреме за Pride тази година?

Беше толкова смешно. Миналата година на рождения ми ден - а това е 10 юни, което е гордост - бяхме в Орландо и носех една от ризите на Tipsy Elves, на която пишеше Bromos. Просто толкова време обичам Tipsy Elves. Мисля, че ако има някаква компания за дрехи, която да ме капсулира като това, което съм като човек, това е тази марка, защото всичките им дрехи са забавни, малко неприятни и наистина силни и ярки. Затова казах на приятеля си [телевизионен водещ Джеймс Вон], отивам, трябва да направя линия на Tipsy Elves Pride за следващата година и да направим нещо като подправка на всички неща в живота ми и да ги превърнем в ризи. И буквално просто се свързах с компанията и им се обадих и казах, че обичам вашата компания, че искам да направя това. И те бяха изключително възприемчиви и мислеха, че това е идеално. Затова го стартирахме.

И част от приходите отиват за проекта Trevor, нали?

Абсолютно. 10 процента от приходите от всички ризи, продадени от колекцията за гордост, отиват за помощ Проектът Тревор , защото докато искаме да отпразнуваме Гордостта, искаме да сме сигурни, че се грижим и за тези, които се нуждаят от помощ и в нашата общност.

как се чувства момичето по време на полов акт

Много от ризите очевидно са вдъхновени от „Mean Girls“. Какво влезе в процеса на проектиране?

Ние просто взехме всички различни основни теми от живота ми и го използвахме като план. Използваме всичко, от „Лоши момичета“ до „Войни за торти“, за да харесаме „Целуни ме брато“, защото просто, не знам, мисля, че е смешно. Тъй като цялото това, че през последните 15 години винаги се варех с всички горещи момичета във всички филми, си помислих, че би било забавно да му обърна глава. „Аз се гордея с моите торти“, който обичам, защото е двойно придвижване с дупето и действителната ви торта, така че мислех, че е наистина смешно. Просто искахме хората да видят ризите и просто да реагират добре на тях и да се смеят.

Вие също ги моделирате с вашия мъж. Изглеждате страхотно заедно - как беше тази фотосесия?

О, Боже, много забавно. „Гей за Аарон Самуелс“, аз бях като „Скъпа, трябва да носиш този„ Гей за Аарон Самуелс “на снимката.“ И той беше като: 'Да, напълно, защото съм.' Започнах да се пропуквам. Просто отивам: „Ще носиш ли това?“ и той казва: 'Да, аз съм.' „Гей за Арън Самуелс“ мисля, че ми е любим, защото е толкова забавен. Не знам как иначе да го обясня, забавно е.

Сигурен съм, че за много момчета, които са гледали „Лоши момичета“, Арън Самуелс вероятно е бил едно от първите им мъжки съкрушения.

100%. Беше толкова забавно да снимам с приятеля си. Трябва да кажа, че моето гадже е най-доброто гадже в Instagram / истинско гадже / се грижи винаги да изглеждам добре във фотосесии гадже. Каквито и да са „Dance Moms“, Джеймс е такъв пъти милиони, но без танците. Не забравяйте да кажете нещо хубаво за него в това интервю, за да мога да му покажа! Той е фантастичен. Той е толкова невероятен.

Последен въпрос: Имало ли е някакви възможности или партньорства по темата „Средни момичета“, които сте отказвали в миналото?

Не мисля, че имам график да дойда и да организирам абитуриентски бал „Средни момичета“ във вашата гимназия, но благодаря за поканата.

Jonathan's Pride Collection е достъпна сега на уебсайта на Tipsy Elves.

какво да готвя на среща

Интересни Статии

Популярни Публикации

Ариана Гранде поема Белия дом и вероятно засенчва Пийт Дейвидсън с позиции

Ариана Гранде поема Белия дом и вероятно засенчва Пийт Дейвидсън с позиции

Хижа

Хижа

Шикозен и стилен модерен реконструкция от средата на века в Южна Калифорния

Шикозен и стилен модерен реконструкция от средата на века в Южна Калифорния

Бен Афлек е Батман: 16 актьори, които изиграха тъмния рицар пред него (снимки)

Бен Афлек е Батман: 16 актьори, които изиграха тъмния рицар пред него (снимки)

Близо 207 милиона яйца, припомнени сред страха от избухване на салмонела

Близо 207 милиона яйца, припомнени сред страха от избухване на салмонела

Ник Картър казва, че е взел ограничителна заповед на брат Аарон Картър, за да „защити“ семейството си

Ник Картър казва, че е взел ограничителна заповед на брат Аарон Картър, за да „защити“ семейството си

Звезди от „Здрач“, които постигнаха критичен успех след филмовия франчайз на Blockbuster Vampire (Снимки)

Звезди от „Здрач“, които постигнаха критичен успех след филмовия франчайз на Blockbuster Vampire (Снимки)

Central Perk е готов да вземе IRL на Starbucks като име на Студио „Приятели“ за авторски права

Central Perk е готов да вземе IRL на Starbucks като име на Студио „Приятели“ за авторски права

Какво, по дяволите, се случи в онзи финал на „Нашвил“ - ТРЯБВА да поговорим за Жулиета!

Какво, по дяволите, се случи в онзи финал на „Нашвил“ - ТРЯБВА да поговорим за Жулиета!

Обиколката на Ева Дайбърл в Чикаго

Обиколката на Ева Дайбърл в Чикаго