Игра на тронове Tweets 'Зимата идва' за 10-годишнина, отново е в кошче за сезон 8

HBO / Хелън Слоун

'Северът помни!'Измина известно време, откакто феновете се хващат за всеки детайл от джаджарката на HBO 'Игра на тронове' серия, предвиждайки всеки негов обрат. Но те си спомнят. О, те помнят ли!

За съжаление те сякаш си спомнят, че невероятно богатата и нюансирана сага стигна до доста разочароващ завършек от повечето изчисления на феновете - и това го казва много, много любезно.

как да започнете билкова градина

Ето защо не е огромна изненада, че опитът на HBO да отпразнува 10-годишнината от премиерата на сериала - и евентуално да дразни предстоящите spinoffs - се отрази почти толкова зрелищно, колкото всяко решение за сюжет, взето през последния сезон.

Гети / HBO

House of the Dragon Star не позволява на очакванията на феновете да стигнат до нея (ексклузивно)

Преглед на историята

Опирайки се на крилата фраза, която навремето развълнува хората, официалният акаунт в „Игра на тронове“ в Twitter публикува три думи в сряда „Зимата идва“.Почти веднага това, което трябваше да започне да изгражда отново тази треска от вълнение, само послужи за напомняне на феновете какъв кисел вкус сезон 8 е оставил в устата им. И сякаш току-що чакаха причина да отприщят порой от разочарование, те се разтовариха.

Невероятно е, че туитът получи фразата „Сезон 8“, която е дори по-голяма от името на шоуто или дори първоначалната фраза, която ускори атаката. Само „Сезон 8“ е достатъчен, за да могат феновете на „GoT“ да знаят точно за какво става въпрос.

Това е около близо десетилетие на развитие на характера, или изобщо изхвърлено, игнорирано, за да прокара друга програма, или напълно отхвърлено. Да се ​​каже, че финалът на сагата е задоволително заключение след богатството на по-ранните сезони, означава да се каже, че огънят и ледът правят отлични спални.HBO / Macall B. Polay / Helen Sloan

ТАКА Как завърши „Игра на тронове“? Възмущение и мемове взривяват Twitter след поредицата Финал

Преглед на историята

Много фенове могат бързо да посочат момента, в който нещата се обърнаха, което е почти времето, което HBO серията надмина Джордж Р. Р. Мартин все още недовършена поредица от романи. Когато Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс бяха оставени сами, те бързо започнаха да се опират на телевизионни тропи.

За съжаление на HBO, този опит да натрупа ентусиазъм за предстоящите им серии предистории към оригиналната сага доказа колко далеч трябва да стигнат, за да убедят феновете да им дадат още един шанс, след като не успяха да придържат кацането последния път.

Правенето му е още по-сложно е колко огромна е „Играта на тронове“ по време на престоя си в ефир. Колкото по-голям си, толкова по-далеч можеш да паднеш и те са паднали чак до земята с пръчка.

Идеи за кухня за апартаменти за наематели

Изминаха почти две години, откакто феновете на „Thrones“ вдигнаха ръце с отвращение, докато сериалът се приближаваше към своя край. Може би просто трябваше да излязат от този последен прилив на разочарование, преди действително да дадат шанс на „Къщата на дракона“ - която се очаква да премие през 2022 г.

Колекция Everett

Почитайте Chadwick Boseman от Recasting T'Challa, Rising Petition Argues

Преглед на историята

Зимата идва.

- Игра на тронове (@GameOfThrones) 14 април 2021 г. @Игра на тронове

Никога преди не съм виждал сериал да се гмурка толкова силно и да бъде изоставен от феновете и зрителите. В момента преглеждам предаването и физически ме боли да разбера колко невъзнаграждаем е финалът. Ако всички можете да съживите този франчайз, би било чудо

- Saberspark (@Saberspark) 14 април 2021 г. @Saberspark

ако HBO иска да гледам как Game Of Thrones се отделя, искам лично извинение за сезон 8. 12 pt шрифт, двойно разположени, без забавен бизнес в полетата

- Astead (@AsteadWesley) 14 април 2021 г. @AsteadWesley

не ни казаха какво означава нещо хаха. кои са белите проходилки? не знам. каква беше мотивацията им? не знам. Защо Джейми е на шестсезонна дъга за изкупление, само за да се озове с cersai? не знам. Защо нито едно от пророчествата в крайна сметка не означава нищо? не знам

- Кристофър Антъни (@ cnoevl21) 15 април 2021 г. @ cnoevl21

Не сме ли преживели ДОСТАТЪЧНО pic.twitter.com/tVteYuyr8S

- Лейла (@nychobi) 14 април 2021 г. @nychobi

Я, не си падам по това отново

- Клинт Евънс (@Maven) 14 април 2021 г. @Maven

Горкият стажант, който туитва зимата, идва със сигурност, подкрепя чантите си ....... не помните ли сезон 8 кралица pic.twitter.com/kJcR9PjyRA

- Isaidwhatisaid (@stilldontcareee) 14 април 2021 г. @stilldontcareee

Северът помни (сезон 8)

Така че, мамка му https://t.co/afZE3mughq pic.twitter.com/n2Dx6W24MY

- Raven_Archer (@ RavenArcher774) 14 април 2021 г. @RavenArcher774

Освен ако не:

Решено да направим Дейнерис масов убиец
Коригирайте произхода на Джон, дори не е от значение
Поправете как дойде зимата и всичко свърши за две секунди
Поправете хромата, мрачна любов на Cersei
ДЖЕМИ И БРИЙН, Боже мой, какво си мислиш

О, и Тирион трябваше да язди дракон

- Колийн Оукс (@ColleenOakes_) 14 април 2021 г. @ColleenOakes_

Сезон 8 е в тенденция. #Игра на тронове pic.twitter.com/PXaoNm2FlH

- Открито черен кафяв скинт дебел (@ritaresarian) 14 април 2021 г. @ritaresarian

римейк последните 2 сезона и stfu

- 𝐚𝐥𝐞𝐜 ⁀➷ (@theaIec) 14 април 2021 г. @theaIec

Иска ми се да можехме да видим статистиката за това как гледането на стрийминг трябва да е спаднало. По-рано се наслаждавах на включването на Game of Thrones за фонов шум, докато правех други неща. Сега дори не мога да се насладя на епизод, защото знам, че гореща купчина боклук идва в сезон 8.

- Duke Skymocker (@DukeSkymocker) 15 април 2021 г. @DukeSkymocker

Имаш някакъв проклет нерв. Най-накрая се затопля и искаш да ти избодеш носа, сякаш вече сме забравили сезон 8. НАМЕРИ СИ РАБОТА. ОСТАВИ НИ НАМИРА. https://t.co/oee0lRobpB

- Арън Уест (@oeste) 14 април 2021 г. @West

Зимата свърши, защото всички я объркахте преди година

- Дрю Смит (@thatbullsmitty) 14 април 2021 г. @thatbullsmitty

Това е страхотна поговорка, но къде е истинският сезон 8

как да запазите къдриците в косата
-. (@ FLX203) 14 април 2021 г. @ FLX203

* Аз гледам Game of Thrones *

Сезон 1-7. Сезон 8 pic.twitter.com/AcYWxpU8hp

- Адарш (@adarsh_tweetss) 15 април 2021 г. @adarsh_tweetss

беше „Гледахте ли Game of Thrones Season 8 през 2019 г.? Може да имате право на обезщетение

-. (@LadyTarth) 15 април 2021 г. @LadyTarth
Ето как известните личности реагираха на финала на „Игра на тронове“ Виж снимките Гети

Интересни Статии