Звездите от „Игра на тронове“ Не говорете повече

Ето как реагираха известни личности на финала на „Игра на тронове“ Виж снимките Гети

Всички мъже трябва да умрат - както и всички групови текстови чатове, изглежда.

Някога стегнатият състав на ' Игра на тронове вече не говорят помежду си.

Исак Хемпстед Райт, който изигра Бран [спойлер предупреждение!], Последният владетел на Седемте кралства, каза на Огледало че докато екипажът все още има голям групов чат в WhatsApp, вече няма много активност в него.

'В момента е мъртво', каза той. 'Разтърсва се.'

Това може да е разочароваща изненада за много фенове, които са гледали по-младите членове на актьорския състав да споделят голяма част от живота си за възрастни, например Кит Харингтън, който е играл Джон Сноу в шоуто, е станал емоционален с останалата част от екипа и екипа на последното четене на сценария за шоуто.Хемпстед продължи, че филмовата индустрия е „малък свят“, така че актьорите много се блъскат един в друг, но всички са твърде заети, за да си чатят.

Актьорският състав на награденото шоу на HBO със сигурност продължава живота си. Емилия Кларк, която играе Дейнерис (от Къщата Таргариен, Първото от нейното име, Неизгорелите, Кралицата на Андалите, Ройнар и първите мъже и т.н., и т.н.) в момента снима за предстоящата романтична комедия 'Последната Коледа', докато Харингтън поема роля в предстоящия филм на Marvel 'The Eternals'.

Софи Търнър (Санса Старк) ще се завърне в телевизията през 2020 г. с ролята на Джейн в телевизионния сериал „Оцеляване“. Мейси Уилямс (Arya Stark) също не спира, след като уби Нощния крал - тя се появи във всичко - от късометражни филми до музикални клипове тази година. Райт от своя страна се връща в университета, за да учи неврология и планира да продължи да действа, докато го прави.Въпреки че не всички бяха влюбени в последния сезон, който завърши с Бран, седнал на Железния трон (заместникът му), Райт призна, че ще бъде „изкормен“, ако авторът Джордж Р. Р. Мартин излезе с различен край на книгите.

„Но хубавото е, че книгите и шоуто успяха да се развият и Джордж няма задължение да го прекрати по същия начин, както ние“, призна той.

Той обаче също призна, че по-голямата му сестра Санса би била идеалният владетел за Седемте кралства.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на.

какво хоби да започна

Интересни Статии