Скъпи бели приятели: Ето какво ми трябва от вас

Тъй като напрежението се засилва, това е за моите бели (и не черни) приятели. Ето от какво се нуждая и нямам нужда от вас в момента.

6 токсични хора, които да напуснат през 2017 г.

За да сте сигурни, че започвате тази година с щастлив ум и услужлива компания, ето шест токсични хора, които трябва да напуснат през 2017 година.

Да бъда призрен от моя най-добър приятел, оформен как гледам на любовта

Преди години най-добрият ми приятел внезапно спря да ми говори и все още оформя връзките, които имам днес. Ето как се справих с него:

Как да преодолеем тази несигурност в приятелството като възрастен

Ако чувствате, че социалният ви живот липсва или наскоро преживявате социален спад, тогава искам да знаете, че не сте сами.

Как да зададете граници със съквартиранта си

Как да поддържате приятелство, когато сте на различни етапи от живота

Едно нещо, което става ясно, докато се движим през 20-те и 30-те години, е колко лесно е да стигнем до съвсем различен жизнен етап от нашите приятели.

8 знака, че сте в токсично приятелство

Когато има конфликт, нестабилност или несъответствие на нуждите, нашите приятелства могат да бъдат данъчни или дори токсични. Вижте 8-те признака, че сте в токсично приятелство.

Как да запазите процъфтяващото си приятелство на дълги разстояния

Подобно на любовта на дълги разстояния, приятелството на дълги разстояния изисква известни усилия. Ето какво трябва да имате предвид, ако приятелите ви са далеч:

4 начина, по които приятелствата се променят в края на 20-те

Промяната е наред и това включва приятелства. Ето четири начина, по които приятелствата се променят от средата до края на двадесетте, и всички причини, поради които това е наред.

Как да се справим с конкурентоспособността в приятелствата

Малко приятелско състезание може да стане разрушително, особено когато не сте на една и съща страница. Прочетете за това как да управлявате конкуренцията с приятели.

Как да разберем кога да прекратим токсичното приятелство

Как да разберем, че приятелството е преминало от скалисто към поправяне? Ето как да четете червените знамена и как всъщност да отрежете токсичен приятел.

Как да подкрепим приятел с хронично заболяване

Свързах се с Chronister, за да разбера как най-добре да се покажа на приятел, който има нелечимо медицинско състояние, без да се налага да го преосмисля.

Какво неуспешно най-добро приятелство ме научи за себе си

Ако се окажете в нездравословно или дисбалансирано приятелство, ето няколко въпроса, които ще ви помогнат да прецените дали е време да оставите приятелството:

6 начина да се обърнете към някой, с когото искате да бъдете приятели

Някога искали ли сте да бъдете приятели с някого, но не сте знаели как да направите първия ход? Без да се чувствате като пълзящ? Прочетете за 6 начина да се обърнете към нов приятел.

Приятел или терапевт? Как да подкрепите нуждаещ се приятел

Когато приятел стане прекалено зависим, може да започне да чувства, че границата между приятел и терапевт е размита. Ето как да се справите с нуждаещ се приятел.

Как да бъдете по-добър слушател с приятелите си

Част от това да бъдем солиден приятел е да се уверим, че отделяме време да слушаме историите и преживяванията на нашите приятели. Ето как можете да бъдете по-добър слушател.

Как да се разделим с приятеля си (и кога да разберем, че е време)

За разлика от романтичните връзки, където обикновено е доста ясно, същото не може да се каже за приятелства. Ето няколко съвета, които могат да улеснят това.

Как да се обърнем към вашия приятел, който непрекъснато има същия проблем

Да бъдеш подкрепящ може да бъде сложно. Особено, когато приятел многократно иска съвет за същия проблем, но всъщност никога не изглежда да прави нищо.

Как да кажете на приятеля си, когато са обсебени от себе си

Как да създадете приятели на 20-те и 30-те години

Намирането на приятели е лесно, когато сте в училище, но в реалния свят може да се почувствате невъзможно. Ето начини да се запознаете с нови хора на 20 и 30 години: