Франки Джонас се отваря за борбата със зависимостта, обмисляйки самоубийство: „Мразех живота“

TikTok

„Не мога да бъда по-благодарен за факта, че днес съм жив.“

Франки Джонас се отваря за борбата си с психичното здраве и пристрастяването.

ще феррел и дъщеря наемодател

В понеделник студентът - който е по-малкият брат на братята Джонас: Ник, Джо и Кевин Джонас - призна, че е „благодарен“, че е жив, след като се „бори“ с наркотици и алкохол и разкри, че обмисля самоубийство в един точка, преди да се отрезви. 20-годишният Джонас сподели своя опит, докато отговаряше на фен във видео, публикувано в профила му в TikTok, @frankiejonastherapist.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на TikTok Post.

„Това в никакъв случай не е красноречивото обяснение, което се надявам да дам в много по-сериозен режим от този“, започна Джонас. „Въпреки това от много малка се борих с пиенето и упойването като бягство, защото мразех живота и не исках да бъда тук. В крайна сметка, след много години опит да се самоубия, стигнах до момент, в който щях да го направя истински.„Нещо се намеси и животът ми беше спасен“, продължи той. „Отидох на лечение и това ме спаси. Не бих могъл да бъда по-благодарен за факта, че днес съм жив, защото светът ми се промени толкова красиво и толкова астрономически и вече не съм този човек. Не бих могъл да бъда по-благодарен, че съм жив и щастлив днес. '

В друго видео, публикувано в понеделник, Джонас отговори на фен, който попита дали някога получава синдром на самозванци.

'Аз съм трезвен наркоман, който сега отива в Колумбийския университет', каза той пред камерата. - Не ми е мястото! Добре е, че го чувствам, но това не ме прави по-малко от всеки друг, не ме прави повече от всеки друг.В очакване на вашето разрешение за зареждане на TikTok Post.

„Също така е добре да се разбере, че синдромът на самозванците понякога може да доведе до комплекс на месия и това също не е добре. Но е добре да си в средата - продължи той и добави, че трябва просто да си напомни [на себе си], че [той] се гордее, че е тук на първо място “.

„Няма значение дали получавам A или F - аз го направих - обясни Джонас. „Средата на пакета е чудесно място, където да бъда стига да се чувствам комфортно със себе си. Моето психично здраве, стабилност и любов към живота е приоритет. Ако мога да използвам това, докато уча, тогава нека го вземем.

По-рано този месец Джонас сподели „най-ценния“ урок, който е научил.

„Това е просто, но е страхотно: добре е не бъди добре - каза той в отговор на фен на 14 март. - Имаше един момент в живота ми преди малко повече от година и половина, където след много, много години борби, когато си мислех, че не е добре да не бъди добре. Беше между мен или перваза и някой ме попита - без да съм направил най-лошата грешка в живота си - дали всъщност съм добре. Помолиха ме да спра да лъжа и аз казах: „Не“. Спаси ми живота.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на TikTok Post.

Boone Hall плантация тетрадката

„Не бих могъл да бъда по-благодарен на Вселената, че постави този човек и тези думи пред мен, за да разбере, че е добре да не съм добре, защото не бях“, продължи той. „Имах нужда от помощ“.

В друг видеоклип, публикуван в терапевтичния му акаунт в TikTok, Йонас разкри, че е трезвен от година и половина, отбелязвайки, че трезвостта е „едно от най-големите благословии и най-невероятните и най-трудните пътувания в живота му“.

„Първата стъпка е приемането“, обясни той. „И ако това наистина е нещо, което искате, знаете ли, в момента AA и NA и всички тези видове програми са онлайн, така че можете да правите каквото и да било. Просто потърсете Intergroup или такива видове ресурси, за да намерите Zoom срещи. Това е лесно. Просто трябва да приемете, че имате нужда от помощ и че има други хора, които могат да ви помогнат. Така че, надяваме се, че това помага. Цялата любов на света.

Джонас създаде своя терапевтичен акаунт през март 2021 г. Неговият основна сметка , @iamfrankiejonas, има над 1,9 милиона последователи. Докато Джонас е уязвим от феновете в профила си на терапевт, той показва своето чувство за хумор и комедийни пържоли в оригиналния си акаунт.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на TikTok Post.

Ако вие или някой, когото познавате, се борите с депресия или сте мислили да си навредите или да отнемете живота си, потърсете помощ. Националната линия за предотвратяване на самоубийствата (1-800-273-8255) осигурява денонощна, безплатна, поверителна подкрепа за хора в беда.

Ако вие или някой ваш познат се борите със злоупотреба с вещества, потърсете помощ. The Администрация за злоупотреба с вещества и психично здраве (SAMHSA) Национална телефонна линия (1-800-662-4357) осигурява денонощна, безплатна, поверителна подкрепа за хора в беда.

Братята Jonas стават розови за изследване на рака при жените Виж снимките Гети

Интересни Статии