Най-добрите рецепти за фритюрници, без които просто не можем да живеем

Фритюрникът бързо се превърна в кухненски продукт, без който просто не бихме могли да живеем. Ето най-добрите рецепти за фритюрници, които можете веднага да добавите към ротацията си.

60 рецепти за въздушен фритюрник, които да опитате тази седмица

Изрежете скучната храна от живота си тази седмица с една от тези 60 вкусни рецепти за фритюрник - от вкусен тофус до пържола до бургери.

6 начина да използвате фритюрника, който все още не сте опитвали

От модернизираните замразени храни до перфектните твърдо сварени яйца до хрупкавия тофу, тези рецепти за фритюрници ще съборят чорапите ви.

Възрастни обяди, които ще направят обяда вашето любимо ястие

Какво по-хубаво от обяд? Обичаме ги дори като възрастни, така че ето 15 начина да превърнете любимото от детството си в любимото си ястие за деня.

18 ястия в килера, които да опитате тази седмица

10 начина да се придържате към новогодишната си резолюция за здравословно хранене

Как да си приготвим бронирано кафе у дома

Bulletproof Coffee е кафе, смесено с мазнини, за да се получи пенлива, удовлетворяваща напитка. Тук споделяме най-добрите начини да го направите у дома за половин цена.

7 Pinterest-достойни купи за смути, които можете да направите у дома

11 здравословни закуски, които можете да направите за по-малко от 15 минути

Закуската здравословно не означава много време в кухнята. Диетологът Мина Лий споделя 11 здравословни закуски, които можете да направите за 15 минути или по-малко.

25 вкусни рецепти за печене тази есен

За да отпразнуваме сезона и вашето ново открито умение за печене, събрахме 25 рецепти за печене тази есен, от тиквени понички до ябълкови галети.

15 вечери за приготвяне, когато не искате да готвите

Ето 15 идеи какво да направите, когато не можете да се притеснявате да полагате усилия в готвенето, и няколко рецепти, за да започнете:

15 рецепти за вечеря, които да направите това лято

Запалете скарата, преместете храната си навън и приветствайте лятото отново. Ето 15 летни рецепти, които да вдъхновят вашата храна през седмицата.

Одобрен от редактора: Готварските книги, от които се нуждаете в кухнята си

Завършихме списък с всичките ми любими готварски книги. Ще намерите такъв, когото обичате, без значение какъв готвач сте.

30 скучни рецепти за приготвяне с карфиолов ориз

Завършихме 30 рецепти, които изглеждат толкова вкусни, че ще ви сърби да използвате този карфиол ориз възможно най-скоро.

15 лесни рецепти, които да донесете на вашето барбекю

Поправете тези лесни летни рецепти и ги опаковайте, за да донесете на вашето празнично барбекю. Покрихме всичко от пустинята до вкусните страни.

7 начина да започнете да ядете повече зеленчуци

Устойчив на глупаци здравен хак? Яденето на колкото се може повече зеленчуци. Ето как да се промъквате повече всеки ден, без дори да забележите:

20 задушени рецепти, които да ви затоплят тази есен

Ако питате нас, няма нищо по-уютно (или по-вкусно) от задушена вечеря. Ето 20 рецепти, които да опитате, след като температурите спаднат тази есен:

Въглехидратите не са врагът - тези здравословни рецепти го доказват

Тези 22 рецепти доказват, че здравословните рецепти с въглехидрати са напълно възможни (и не са толкова необичайни!) - и абсолютно вкусни.

21 рецепти, които карат къмпинга да се чувства като глемпинг

7 уникални находки за храна от ALDI I Love

Ако обичате Trader Joe's, е време да опитате ALDI - това са 7 уникални храни, които намерих там, които оттогава се превърнаха в основна стая.