'Флип или флоп' звездата Тарек Ел Муса изпада в 'Фалшива медия' за 'Бикове - истории' за реакцията му на брака на бившата съпруга


19 Холивудски двойки, които се противопоставят на шансовете за развод Виж снимките Гети / Instagram

'Бях посъветван да НЕ направя това, но ... ето, казва', казва личността на HGTV, преди да наруши мълчанието си относно това, че Кристина Анстед се омъжва повторно точно преди Коледа.

„Обръщане или провал“ звезда Тарек ел муса биеше по медиите в четвъртък вечерта, за да стреля в отговор на „глупости“, статии, които е виждал, цитирайки „източници“, че е „съсипан“ от бившата съпруга Кристина Анстед получаване се ожениха отново миналия месец .„В живота ... можеш да вземеш само толкова глупости .. [sic] Аз съм мълчалив от години, никога не казвам нищо, но този път ще говоря“, той озаглави снимка в Instagram на статията, в която беше ядосан за.

„Флип или флоп“ звездата Кристина Ел Муса намира „ново обаждане“ с изненадващ ход в кариерата

Преглед на историята

„Бях посъветван да НЕ правя това, но ... ето. Фалшивите медии и техните „фалшиви източници“ ще направят и ще кажат всичко, за да спечелят един долар “, отвърна той. „Опитваха се отново и отново да ме сломят и съсипят ... но аз съм боец! Дори се обадиха на приятелките ми от гимназията !!!! Появи се в къщата на майките ми !!! Отидох в салона на сестрите ми !! Всичките им истории са глупости!

Докато нарушава мълчанието си за брака на Кристина за първи път, той разказва как наистина се чувства по отношение на бившия си и партньора на Браво, който отново е закачен във видео, което той сподели в своята история в Instagram.„Всъщност се радвам за нея. Мисля, че е страхотно нещо, мисля, че се разбират добре. И най-важното е, че е добре за децата ми “, каза той. „И днес четох някои статии, в които казвах, че съм съсипан и депресиран и просто съм уморен от глупостите на медиите. Не съм. Щастлив съм!'

Животът ми е невероятен ... Просто искам всички да знаят, че се справям фантастично и съм супер щастлив, и съм сигурен и се радвам, че тя намери някой. Това е хубаво нещо “, подчерта той. „Истината е, че всичко, което правим, е за децата и в края на деня децата ми ще имат стабилно домакинство и тя ще има помощ и точно това им е нужно.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Както TooFab съобщава по-рано , Кристина изненада 70 от най-близките си приятели и семейство с изненадваща сватба със звездата на „Дилърите на колела“ Ant Anstead на 23 декември. Церемонията се състоя в предния двор на двойката. „Искахме това да е селски романс“, каза Ел Муса.

Риалити звездата и сегашният й съпруг успяха да изведат своите сватбени теми на тема „зимна чудеса“, като казаха на гостите си, че всички се срещат в дома на двойката, за да хванат чартърен автобус до коледния парад на Нюпорт Бийч.

Булката носеше рокля по поръчка на Инес Ди Санто за церемонията по изненадата, предназначена за двойно дежурство по пътеката и на рецепцията по-късно.

Преди шест дни тя сподели романтичен кадър, на който целува съпруга си по залез слънце по време на меден месец в Бора Бора.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

19 Холивудски двойки, които се противопоставят на шансовете Виж снимките Гети

Интересни Статии