10 неща, които трябва да направите, когато ви омръзне с тренировките

Правенето на една и съща тренировка отново и отново може да стане скучно, но не се страхувайте! Следвайте тези трикове, за да излезете от спада на тренировките.

8 лесни начина да повишите увереността си във фитнес залата

След някои експерименти успях да се чувствам комфортно и приет във фитнеса. Ако и вие се борите с него, ето как го направих:

Вашата рутинна програма за красота преди и след тренировка

Разработването може да предизвика хаос по кожата ви ... но не е нужно! Обясняваме всичко, което трябва да направите на кожата си преди и след тренировка.

7 страхотни ползи от тренировките сутрин

Последното нещо, за което искаме да мислим, когато се събудим, е тренировка. Но тези предимства на сутрешната тренировка ще ви променят мнението!

Най-добрата достъпна екипировка за тренировки у дома

С подходящото оборудване можете да накарате вашата всекидневна да се чувства точно като любимата ви тренировка. Ето нашата любима тренировъчна екипировка у дома:

Моите любими 10-минутни тренировки, които да правите у дома

Не са ви нужни часове, за да получите добра тренировка - понякога ви трябват само 10 минути. Това са любимите ми 10-минутни тренировки, които да правя у дома.

Как да се мотивирате да тренирате сутрин

Събуждането по-рано за тренировка не звучи като идеален начин да започнете деня си, но ето как нашата редакторка се мотивира да упражнява първо.

Как станах човек за сутрешна тренировка

Колкото и всички да обичаме съня, има безброй ползи от тренировките сутрин. Нашият редактор обяснява как най-накрая е направила смяната.

Безплатни 10-минутни тренировки, когато нямате време

В дните, в които нямате време или просто търсите бърз начин за придвижване, тези 13 безплатни 10-минутни тренировки ще ви подкрепят.

15 лесни начина да запазите отговорност

Нова година, нова ти! С 15 лесни начина, ето как * всъщност * да се държите отговорни, за да постигнете най-здравословното си аз.

10 фитнес хакове, които можете да направите от вкъщи

Липсва фитнес залата или фитнес студиото ви? И ние сме, но ние също се опитваме да се възползваме максимално от тренировките у дома. Ето как.

7 резолюции за фитнес, които са по-добри от отслабването

Вместо да решите да загубите X килограма или да намалите X броя размери, решете да правите повече здравословни и активни дейности, които ви правят щастливи.

Разликата между тренировките по йога, пилатес и баре

Хвърляме малко светлина върху разликите между тренировките по йога, пилатес и баре - и коя е най-добрата за вас.

20 стилни парчета Activewear (които ще ви накарат да тренирате)

Макар страхотната тренировка да не зависи от вашето облекло, тя определено помага да ни измъкнем от дивана и да влезем в нашите маратонки. Кликнете, за да пазарувате.

7 тенденции за активно облекло, които да ви мотивират да тренирате

Независимо дали играете йога на живо или се разхождате, най-големите тенденции за активно облекло през 2020 г. са толкова сладки, че ще искате да ги хвърлите и да се раздвижите,

7 тренировки, които да опитате, ако ви е писнало да клякате

Уморени сте от клекове? Опитайте тези упражнения за отглеждане на глуте, които гарантирано ще ви помогнат да направите крачки към праскова, с която можете да се гордеете.

12 фитнес експерти за това как остават във форма у дома

За някои много необходими влагания попитах любимите си треньори, йоги и гурута за тренировки как остават активни, докато остават вкъщи.

Най-добрите акаунти в Instagram, които да ви дадат Fitness Inspo

Не е задължително Instagram да бъде безсмислено превъртане - тези акаунти ще ви мотивират да се подготвите и да бъдете най-здравословното си, най-доброто себе си.

6 Упражнения за тонизирани оръжия на J.Lo-Level

Въпреки че всички знаят как се движи към по-голяма плячка, същото не важи и за изваяните ръце. При тези движения вашите ръце ще бъдат тонизирани за нула време:

Как напълно неуспешното предизвикателство за упражнение всъщност промени живота ми

Казах, че ще тренирам 3 месеца и ще видя какво се е случило ... да, това не се е случило. Но по пътя научих много за себе си.