Съвети на личен треньор за извличане на максимума от вашите тренировки

Що се отнася до съветите за тренировка, няма по-добър човек, който да попитате от личен треньор. Ето тайните на професионалистите, за да извлечете максимума от всяка тренировка:

30 тренировки у дома, които можете да правите в обедната си почивка

Когато се окажете с допълнително време през деня си, тези бързи, но ефективни тренировки са идеалният начин да се отдалечите от екрана.

Осмелихме се да Nike да изпробва новото им активно облекло с голям размер - но това се случи вместо това

9 начина да възприемете упражнението - дори и да го мразите

Има десетки мотивиращи причини за тренировка, но търсенето по определен начин не е една от тях. Ето девет начина да се възползвате от упражненията:

Най-добрите акаунти за фитнес в Instagram за следване

Нуждаете се от малко фитнес мотивация или вдъхновение? Разгледайте тези акаунти, които споделят всичките им тайни и съвети, за да сте във форма за нула време.

6 ефективни тренировки, които можете да правите за 30 минути или по-малко

Споделяме любимите си тренировки, които можете да правите за 30 минути (или по-малко!), Като същевременно получавате големи ползи за здравето.

Какво се случи, когато тренирах всеки ден в продължение на един месец

Обикновено обичам да ходя на фитнес, но реших да се предизвиквам да ходя всеки ден - и не мина както беше планирано. Ето какво се случи:

Как да се приготвите и да излезете от фитнеса

Правих йога всеки ден за един месец

Като самопровъзгласен йога скептик взех първия си йога клас и го мразех - докато не намерих класа, който отговаря на целите ми.

Най-добрите тренировки, които можете да правите у дома

Кой иска да отиде на фитнес, когато можем да се отпуснем до басейна? Открихме най-добрите тренировки у дома за тези без оборудване, начинаещи, средно напреднали + още!

5 фитнес инструктори споделят любимия си спортен сутиен

В поредното предаване на нашата поредица „Попитах фитнес инструктор“ получихме лъжичката от експертите за най-добрите спортни сутиени.

15 реалистични фитнес цели, които да постигнете тази година

Заменете фитнес целите си, които са фокусирани върху начина, по който изглеждате или начина, по който паснат панталоните ви, с тези 15 резолюции, които всъщност ще ви направят по-здрави.

Как да преодолеем сплашването на фитнес залата

Ако планирате да организирате сериозни сеанси във фитнеса тази година, но сте изнервени да започнете, тези съвети ще ви помогнат да се справите със страха.

Най-ефективните тренировки, които можете да правите за 30 минути или по-малко

Най-добрите безплатни инструменти за тренировки у дома

Ето най-добрите безплатни инструменти за тренировка без членство във фитнес. Кардио, тренировки с тежести, пилатес, йога или тренировки в стил HIIT - ние покрихме всичко.

Най-добрите тренировки за стрийминг у дома

Това, че сме закъсали вкъщи, не означава, че не можем да сме в крак с нашата фитнес рутина. Ето най-добрите (и най-ефективните) тренировки за стрийминг:

5 причини, поради които приложението SWEAT е на стойност Hype

Тествах приложението SWEAT на Kayla Itsines, за да проверя дали си струва годишния абонамент от 119,94 долара или не. Ето моите нефилтрирани мисли:

Как се подмамих да работя отново

Да стигна до фитнеса е половин успех и преди това ме е побеждавал. Промяна в мисленето ме научи да обичам да тренирам отново и ето как ще помогне и на вас:

Как да се подготвите, ако мразите да тренирате

Моето „щастливо място“ не е фитнес залата. За щастие има начини да постигнете всичките си фитнес цели, като същевременно избягвате страховитата тренировка.

Как да повишите сърдечния ритъм тази зима

Не е нужно да напускате дома си, за да получите страхотна кардио тренировка. Тук споделяме любимите си начини да се изпотим, докато сме останали вътре.