Как да инвестирате, когато живеете Paycheck To Paycheck

Чудите се как да инвестирате, когато живеете от заплата до заплата? Може да изглежда трудно дори да се знае откъде да се започне, но е възможно. Ето как:

Какво да правите, ако живеете от заплата до заплата

Няма преки пътища или тайни за това как да поддържате здравословна връзка с парите си, но има прости места, които можете да започнете.

Защо всъщност парите могат да купят щастие (и как)

Без значение доходите ви, парите могат да ви дадат по-щастлив начин на живот, в зависимост от това, което е най-доброто за вас. Ето как да използвате парите си, за да си купите щастие.

7 въпроса, които трябва да зададете за вашите финанси

По същия начин, по който бихме проверили нашето физическо и психическо здраве, използвайки инструменти за внимателност, тези няколко въпроса могат да направят яснота във финансовото ни пространство.

10 книги, които ще ви помогнат да поемете контрола над вашите финанси

Събрахме 10 от най-добрите книги за подреждане на финансовия ви живот - от съвети за инвестиране, как всъщност да платите дълга си и други.

4 стъпки за постигане на правилния бюджет през 2020 г.

Това е нова година и може би си мислите за „бюджета“ - но преди да го направите, помислете за тези пет стъпки, за да мислите за парите си по различен начин:

Точно това, което правя на заплата, за да управлявам парите си

В света на бюджета заплащането често се пренебрегва, но не бива. Ето какво точно правя, за да управлявам парите си в деня, в който ми бъдат платени:

6 приложения, които могат да ви помогнат да постигнете целите си за спестяване

Спестяването на пари никога не е забавно, но може да бъде улеснено благодарение на технологиите. Ето шест приложения, които улесняват постигането на вашите финансови цели.

Приложението, което ще ви помогне да овладеете финансите си

Очаквате ли най-накрая да овладеете финансите си през 2020 г.? Можете да направите всичко с Nerdwallet. Ето как това промени финансовото ми благосъстояние:

Единствените 3 бюджетни категории, от които наистина се нуждаете

Записването не трябва да бъде завършено - всичко, от което наистина се нуждаете, са тези три категории за запазване. За нула време ще намалите финансите си.

4 стъпки, за да спрете да живеете Paycheck-to-Paycheck

Болно от чувство за разбитост, след като платите всичките си сметки за месеца? Ето четири съвета за създаване на бюджет и спиране на живота от заплата до заплата.

5 начина за възстановяване на финансите по време на COVID-19

Ако сте имали финансови затруднения по време на пандемията, може би се чудите къде да отидете оттук. Ето пет начина да натрупате отново спестяванията си:

5 Правила за харчене, за да се учим и живеем

Що се отнася до подреждането на финансите, няма по-добро време от сега. Ето пет различни правила за харчене, които следваме, за да останем на път:

Как да спестите пари, докато живеете в града

Градският живот е особено скъп. Като човек, който е живял и в Чикаго, и в Ню Йорк, по този начин спестявам пари (и здравия си разум), живеейки в голям град.

5 съвета от 6 финансови експерти

Имах възможност да говоря с някои от любимите ми финансови експерти, които ми дадоха пет от любимите си финансови съвети за хилядолетни жени като вас и мен.

Какво да помислите, преди да преговаряте за вашата заплата

Можете да договаряте заплатата, която всъщност заслужавате, но има няколко неща, които първо трябва да имате предвид. Ето откъде да започнем:

Грешката №1 с пари, която правите (и как да я коригирате)

Помолихме трима редактори на Everygirl да направят точно това и да споделят наученото и как в крайна сметка спестяват пари всеки месец.

Как да изградим и да поддържаме спешен фонд

Животът се случва, но проблемите с автомобила, медицинските премеждия и гафовете при пътуване могат да бъдат малко по-малко страшни, когато имате готов фонд за спешни случаи.

Всичко, което трябва да знаете за вашата проверка на стимула

Много американци могат да очакват да им бъде изпратен стимул за проверка през следващите няколко седмици. Ето всичко, което трябва да знаете за това как да получите парите си:

Въпросът за запознанствата, който ни смущава всички