Писмата за подкрепа на Фелисити Хафман разкриват сочна драма „Отчаяни домакини“

Костари, които се мразеха напълно Виж снимките Гети

В писмата се споменава „проблемен член на актьорския състав“ и „побойник“ на снимачната площадка.

Дните на 'Отчаяни съпруги' слепият артикул се върна!Въпреки че първоначалният сапун - който винаги бе измъчван от клюки за борба между звездите на шоуто - приключи още през 2012 г., новият чай от комплекта току-що беше разкрит благодарение на Фелисити Хъфман скандал за подкуп в колеж.

Гети

Дъщерите на Лори Лофлин нарушават мълчанието в социалните медии след скандал за прием в колеж

Преглед на историята

Като част от меморандум за присъда, който беше подаден в петък , 27 от най-близките приятели, членове на семейството и бивши колеги на Хъфман изпратиха писма в подкрепа на актрисата - включително такива от costar на „Домакини“ Ева Лонгория и създател на сериали Марк Чери. Говорейки за времето си с Хъфман, те също неволно хвърлят малко повече светлина върху драмата зад кулисите.

Надявайки се да говори с героя на Хъфман, Чери разкри как се е справила с една особено трънлива актриса в сериала. Не, той не посочи имена - но каза, че тя все още е в шоуто в сезон 7.„Имахме проблематичен актьорски състав в моето шоу. Тя беше голяма звезда с някои големи поведенчески проблеми “, написа Чери. „Всички се опитваха да се разберат с тази жена по време на шоуто. Беше невъзможно. И нещата станаха от лоши към по-лоши.

голям брат 19 оценки

„По някое време по време на седмия сезон тази жена реши, че повече няма да говори с колегите си - каза той. „Тя щеше да общува само с режисьорите, които след това бяха принудени да я предадат на своите звезди. Това беше редуващо и весело.

Той каза, че Хъфман е 'настоявал' да продължава да я поздравява всяка сутрин, въпреки че е игнориран. - Разбрах за това и попитах Фелисити за това. Тя се усмихна и каза: „Това, че тази жена е решена да бъде груба, не означава, че може да ми попречи да бъда учтив“, каза той.Браво / Гети

Разговорите на Ева Лонгория се пропиляват на сватбата на Ким Кардашиян - и разкрива кой беше най-пиян при нея!

Преглед на историята

В писмото си Чери също така казва, че Хъфман е единственият главен актьорски състав - от шестнадесет -, който „някога се е отбивал в стаята на писателя, за да благодари“ за тяхната работа. По-късно той твърди, че тя е там, за да подкрепи звезда, която не може да забременее и е „търпелива и подкрепяща“ „известна актриса с характер“ - и еднократна номинирана за Оскар - която се мъчи да запомни репликите си.

Последният му анекдот беше за първоначалната липса на доверие на Хъфман около костарите Лонгория, Марсия Крос , Тери Хачър и Николлет Шеридан . Фелисити нарече съпруга си актьор Уилям Х. Мейси и му каза някак сълзливо: „Чувствам се като най-грозната в стаята“, заяви Чери. - Отговорът на Бил? 'Винаги се чувствам като най-грозната в стаята.' Тя ми каза: „Това е последният път, когато някога съм се притеснявал да се сравнявам с моите звезди“.

Говорейки за costars, Лонгория също говори високо за Huffman в собственото си писмо, казвайки, че Фелисити е 'първата, която ме взе под крилото си', когато шоуто започна. Постъпвайки с по-малко опит от другите жени, Лонгория каза, че „нежният характер и доброто сърце на Хъфман веднага се отвориха за мен“.

приказка на прислужницата на Кайли Дженър

„Имаше време, когато ме тормозеха по време на работа от колега - продължи Лонгория, без да назовава имена. „Страхувах се от дните, в които трябваше да работя с този човек, защото това беше чисто изтезание. Докато един ден Фелисити каза на насилника „стига“ и всичко спря. Фелисити можеше да почувства, че съм изпълнен с безпокойство, въпреки че никога не съм се оплаквал и не съм споменавал злоупотребата на никого.

Браво / Гети

Лиза Рина отхвърля Николет Шеридан в 'WWHL' след войната в Twitter за Хари Хамлин

Преглед на историята

Лонгория каза още, че Фелисити предлага всички основни жени да предоговарят договорите си заедно, като Ева отбелязва, че е най-нископлатената на снимачната площадка ... „досега!“

„Излишно е да казвам, че това не се получи твърде добре с останалите“, обясни Лонгория. „Но Фелисити се застъпи за мен, казвайки, че е честно, защото успехът на шоуто зависи от всички нас, а не от никой от нас. Тази битка продължи седмици, но Фелисити беше силна и убеди всички, че това е правилното нещо.

Ева продължи, че „нямаше да оцелее през тези 10 години, ако не беше приятелството на Фелисити“, добавяйки: „За младо, наивно, мексиканско момиче, което се чувстваше така, сякаш не принадлежа, тези жестове означаваха свят за мен.

благослови сърцето ти градски речник
Гети

Николлет Шеридан призовава измама в колежа, включваща „Отчаяни домакини“ Костар Фелисити Хъфман „Позорна“

Преглед на историята

В документите федералните прокурори препоръчват на актрисата да изкара един месец във федералния затвор и да плати глоба от 20 000 долара за ролята си в измамата с приема. Хъфман официално се призна за виновен още през май.

Актрисата призна, че е платила на ръководителя Рик Сингър 15 000 долара, за да коригира резултатите от SAT на дъщеря си, една от опциите на „страничните врати“ за промъкване на потомство на богати родители в колежи.

Вижте писмото за подкрепа на Уилям Х. Мейси в TMZ.

Гети

Скандал за прием в колеж Лори Лофлин „Няма смисъл“ за Джон Стамос

Преглед на историята

Интересни Статии