Страхът от света отвъд: Ходенето мъртва нощ носи още един характер на кросоувър в страх

AMC

Сцената след отчитане на „World Beyond“ би могла да подскаже каква ужасяваща съдба очаква тези обозначения „A“, когато Джейдис беше попитан от CRM дали Рик Граймс е „A“ или „B.“

Все още трябва да вярваме в това „Ходещите мъртви: Светът отвъд“ има някои по-големи „TWD“ -вселенски последици или защо това шоу ще съществува като ограничена двусезонна дъга?

Наистина ли е просто да разкажа историята на тези деца, израснали в този пост-апокалиптичен адски пейзаж? Тази седмица дори ги видя да си проправят път в гимназията, за да видят всичко, което са пропуснали, включително самата идея за това какво представлява танцът на Сейди Хокинс.



Колекция Everett

Тази актриса разкрива, че е била втори избор за занаята, партито на петима и шоуто от 70-те (ексклузивно)

Преглед на историята

- Някой, който е отишъл тук? Сайлъс и Ирис размишляваха, като видяха думите на банер в онова, което беше останало от гимназията.

Изглежда малко вероятно тази история да съществува изключително за тези деца, тъй като тогава защо не я създадете като неограничен сериал? Limited посочва, че има конкретна история за разказване и с начина, по който се развива „TWD“, подозираме, че това ще доведе до още една история.

И подозираме, че изненадващата сцена след кредити тази седмица има голяма представа за какво всъщност става въпрос. Ако филмовите продукции отнемат повече време, тогава може би „World Beyond“ поставя началото на тези филми за Рик Граймс през 2022 година.

AMC

The Walking Dead: World Beyond Premiere Is All About the Shadowy Group, която взе Рик Граймс

Преглед на историята

Историята „А“

След неудобен час с децата и техните съпровождащи, очаквахме да се настаним отново при подполковник Джулия Ормонд Кюблек и останките от колонията в кампуса. Вместо това се озовахме някъде изцяло нови.

Докато яденето на сандвич можеше да изглежда като изхвърлен визуален ефект, фактът, че изглеждаше обилно със свежа маруля и други екстри, е показателно, че тя е свързана поне с процъфтяваща и продуктивна общност.

Освен това има смисъл, че по този начин тя провежда много сложни експерименти с мъртвите, подсигурени сигурно и безопасно като обекти като нещо извън лабораторията на лудия учен. И все пак, вероятно това е основната работа, която ще бъде направена, за да се опитаме да ги разберем по-добре на място, където обществото не е рухнало.

NBC

Adele SNL Sketches Класирана: „Хората от селото“ отвръщат на удара, Адел се пропуква отново и отново

Преглед на историята

Опасността е, че жената изглежда изучава един от колегите си докторанти като тест, което може да породи лоши новини за бащата на момичетата, д-р Леополд Бенет. Това също може да е улика за съдбата, която очаква Рик Граймс.

татуировъчен чудовищен шаблон

Когато Джейдис го одухотвори преди две години, тя отново и отново беше питана дали той е „A“ или „B“ субект, преди накрая да го обяви за „B.“ Всички субекти, на които тази жена провежда тестове, са обозначени с „A-402“ и други подобни, което предполага, че това може да са същите кодови обозначения, за които е питан Джейдис.

Също така субектите от категория „А“ се прекратяват направо за изучаване, защото уж са показали силни лидерски способности, които вероятно не биха били желани в утвърденото общество. Рик най-категорично беше „А“, тъй като кандидатите за „Б“ се смятаха за неспособни да се бият по каквато и да е причина, така че може би Джейдис му спаси живота, като го обяви за такъв.

Или тогава той е бил разглеждан като фураж за различен тип експерименти. Очевидно, тъй като филмите са нещо, което ще се случи, подозираме, че Рик Граймс преживява изпитанието си, но събитията, които се виждат тук, могат да се случат години след филмите, така че кой знае какво се е случило дотогава.

Еверет / YouTube

Американска история на ужасите Къща за убийства, отворена за публично за първи път

Преглед на историята

„Бъдете агресивни“

По-голямата част от историята върна цялата неловкост на гимназията, тъй като основната шестица се раздели на двойки, за да могат Феликс и Хък да се опитат да убедят съответно Елтън и Хоуп да убедят приятелите си да се обърнат и да се отправят към дома.

Това остави Ирис и Сайлъс да споделят свързващо преживяване, докато бяха затворени във физкултурен салон, пълен с причудлива фантастична танцова последователност, която изглеждаше напълно ненужна. Но тогава, толкова много от този час го направи.

Създаването на зловеща заплаха в залите на гимназията беше готино, а проходилките бяха влачени и изкормвани около тях. Дори това да са вълци не е ужасна идея. Но като видях един вълк, който Хоуп и Хък просто отклониха, направиха цялата готина настройка глупава.

Поне Силас най-накрая е убил проходилка, макар че след това го е загубил на друг, отразявайки обратно към онова свое тайно минало, за което никой не е говорил. Очевидно той има проблеми с яростта и очевидно е убил баща си и майка му свидетелства срещу него.

Но ние някак си мислим, че баща му го е малтретирал, тъй като го видяхме да се задави в ретроспекция и ставаше въпрос за това, че Сайлас достига до точката на пречупване и отвръща на удара, може би се губи в процеса и бие баща си до смърт.

Поредната ретроспекция най-накрая изясни бащата на Айрис и Хоуп, включително загадъчна следа от него, преди той да си тръгне, казвайки на Хоуп, че не е виновна, че е разочарована И какво точно означава това? Кой знае. „Това са големи неща, но не са лоши“, казва той, което не е полезно.

Поне Надеждата е персонаж, в който все още сме инвестирали и се интересуваме. В този момент губим интерес към почти всички останали в актьорския състав, което не е нещо страхотно. Веднага бяхме инвестирани повече в сандвич дама, отколкото всичко, което беше минало преди, и това не може да бъде смисълът на това.

Instagram

25 знаменитости, облечени като свои известни приятели за Хелоуин

Преглед на историята

Кросоувър Съединение

Междувременно, нататък 'Страхувай се от ходещите мъртви' заключителните моменти на часа бяха страхотна печалба за поредния силен епизод в съживения нов сезон и формат на шоуто. Тази седмица действието премина към Ал и Дуайт, по пътя за Вирджиния.

Очевидно Вирджиния иска от тях хроники на селища, които не са разбрали защо хората са загинали и според Дуайт са направили стотици от това. Толкова ясно, че това е важно за Вирджиния, но не сме точно сигурни защо. Толкова сложно ли е да си представим? Необходима е само една смърт.

Добавянето на слой към това обаче е загадката на хората, които навсякъде рисуват „КРАЙЪТ Е НАЧАЛОТО“. Ал и Дуайт намериха това съобщение пред офис сграда, в която откриха нападение с плъхове и огнище на бубонна чума.

Това беше далеч от сценария на това, което Вирджиния искаше, тъй като Ал шпионираше комуникациите от нейния потенциален любовник, пилота на хеликоптера CRM Изабел. Дуайт отиде с нея до предстояща точка на падане - без да се регистрира - която се оказа на покрива на тази сграда.

Джена Джеймсън бебе татко

Вътре имаме забавни маниаци „Умирай трудно“, когато се срещнаха с последните оцелели, които бяха вътре в тази сграда, откакто светът се срути, и си проправиха път през покрити с чума проходилки до покрива.

Всъщност беше изпълнено с добро напрежение, въпреки че Ал в крайна сметка реши да остави оцелелите на съдбата си. И докато епизодът беше за познати лица, ние приветствахме добавянето на Нора - фактическият лидер на оцелелите в сградата - към по-голямото семейство. Харесваме я moxy!

В крайна сметка Ал се отдръпна от срещата с Изабел и всъщност я предупреди да се отдалечи от сградата, като й каза за избухването. След това Изабел й разказа за малко бира в щайга на покрива, но също така се случи да има цяла кутия лек срещу чума.

Всъщност, докато бяхме толкова сигурни, че Изабел ще бъде събирачът и завръщащият се герой за седмицата, вместо това ни очакваше още по-голяма изненада и лечение, тъй като избухването на Ал да отблъсне Изабел беше видяно от някой друг. И това беше глас, който Дуайт разпозна веднага.

Никол Кидман тогава и сега

Още по-добре, когато тя дръпна качулката си, разпознахме актрисата Кристин Еванджелиста, обратно като отчуждената му съпруга Шери. Сега феновете на „TWD“ знаят, че тези двамата имат най-малкото сложна история със „Спасителите“, но все пак почувствахме същата радост, която Дуайт изпитва при тяхното събиране.

Надяваме се, че актрисата е свободна да се задържи достатъчно дълго, за да можем да започнем да разопаковаме част от тази история. Освен това след цялото това време кой знае какво се случва в живота й. И преди го е предавала и го е прецакала. Може да разпознае жена си, но това ли е същата жена?

AMC

Страхувайте се от звездите на ходещите мъртви надолу за кросоувър в стил отмъстители, Краят на ума от шоуто (Ексклузивно)

Преглед на историята

CRuMbs

Изабел ясно разпозна Ал по уокито, тъй като те споделиха някои загадъчни думи, така че предполагаме, че тя също знаеше за това, че лекът е в тази щайга. Означава ли това, че тя - и по този начин CRM - зарази сградата? Цялата сграда експериментираше ли как чумата въздейства на ходещите?

Означава ли това, че „КРАЙЪТ Е НАЧАЛОТО“ е CRM съобщение, тъй като не изглеждаше така, когато за първи път видяхме тези момчета. Или може би съобщението им, че е тук, е съвпадение? Разбира се, ние също не сме сигурни защо CRM каца на тези сгради.

Нора каза на Ал и Дуайт, че един от тяхната група се е качил на покрива, за да се опита да се срещне с който и да е кацнал там, и е бил застрелян и убит заради неприятностите им. Тялото му се нави на улицата отвън. Така че очевидно CRM няма пряка комуникация с жителите на сградата.

Защото те бяха тестови субекти? Или Изабел възнамерява да им пусне лекарството в някакъв момент (макар че към този момент те бяха почти всички мъртви). Това каза, Дуайт е чумата от чумата извън сградата, така че може би това е регионален проблем?

Освен това, Изабел ли е застреляла човека от сградата, който се качи? Знаем, че тя е неохотна вярваща в CRM каузата, но докъде стига за тях? Нещо от това става ли измамник? Имате лек в тази щайга? Със сигурност насочването на Ал към него - след като чуе, че Ал може да е заразен - беше самоцелно.

Освен това, ако това се случва в „Drop Site Beta“, тогава какво се случва в „Drop Site Delta“, където Изабел избра да отиде, след като Ал й каза за чумата и тя обяви „Бета“ за изгорена. Освен това тя беше готова просто да изостави тези доставки, като посочи, че те трябва да съществуват в изобилие в CRM.

Колкото и да е странно, CRM нещата се очертават като по-интригуващи в тези предавания, отколкото някои от случващите се в основните сюжети. Не ни разбирайте погрешно, Вирджиния все още е много интересно „голямо лошо“ и ние сме напълно инвестирани да видим как Морган рита задника и да събере семейството му.

Това е само доказателство за силна и сплотена визия за Вселената, че тези закачки и погледи ни накараха като режисьора Фюри да се появи в края на тези ранни филми, за да говорим за „Инициативата за отмъстителите“.

Все още сме на борда с това, което се случва сега, но определено отново започваме да усещаме това вълнение относно бъдещето - дори след две години чакане!

„Страхувай се от ходещите мъртви“ и „Ходещите мъртви: Светът отвъд“ се излъчват всяка неделя вечер от 21:00. ET на AMC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Джеймс Франко бръсне главата си за „Zeroville“ - Вижте плешивия му „Направи!

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Относно тази сцена на „Лига на справедливостта“ след кредити и какво означава да вървим напред

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Израстването на хип-хоп: Da Brat засилва борбата между Khiry Lyons и Pimpin Beatz (Ексклузивно)

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Меган Кинг Едмъндс казва, че е 'болна от насилие' сред Джим Едмъндс Сплит

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Съпругата на Джоуи Макинтайър е бременна!

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Бранди Редмънд от RHOD се самоуби, след като видеоклип на нейните подигравателни азиатци се появи отново

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Майкъл Рукър разговаря със Сендоф на Йонду, разкрива какво би искал на остров Фантазия (Ексклузивно)

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Оливия Кулпо казва, че е почувствала 'наистина грозно' израстването и е била поставена на диета на 10-годишна възраст

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)

Истинският свят: Тришел Каналела от Лас Вегас иска среща в стил „Завръщане у дома“ (ексклузивно)