Страхът от ходещите мъртви продължава непредсказуема серия с поредната голяма смърт, несигурност напред

AMC

Този епизод има достатъчно неочаквани обрати, драматични нови герои моменти и огромни промени в разказа, за да запълни цял сезон!

Ние сме само два епизода в тази задна половина на „Страхувай се от ходещите мъртви“ шести сезон и вече има по-голямо вълнение, обрати и обрати, отколкото която и да е от тези поредици „Мъртви“ е показвала отдавна.

Още по-добре, „Страхът“ има онази непредсказуемост, използвана за определяне на оригинала „Събуждащи се мъртви“ и го направи едно от най-вълнуващите предавания по телевизията, а един бяс фенове трябваше да гледа на живо, за да не бъдат разглезени, когато всички започнаха да говорят за последната зловеща смърт или неочакван обрат.

Гети

Легендите на утре на DC звездата Доминик Пърсел казва, че е тролил медии с публикации за отказване, все още напускане

Преглед на историята

Със смъртта на Джон Дори на Гарет Дилахант, „Страхът“ официално събра тази факла от вълнение от поредицата за родители и изглежда, че не планира да я остави скоро.

По времето, когато прахът се уталожи в този час, друг главен герой беше изчезнал и абсолютно всичко за траекторията на сезона, още по-малко безбройните ни герои - тези, които бяха останали - се бяха променили драстично.Това е нещо, което изпада във финали и премиери, така че да видим, че се случва във втория епизод на този полусезон, е доста вълнуващо. Сега циничният сред нас може да посочи, че традиционно погледнато, това би било премиерата на сезон 6В, с миналата седмица бомба на финала на сезон 6А.

По тези правила това са очакваните епизоди, които имат огромни моменти като този. Така че, ако в следващите шест епизода нищо не се случи, спестявайки натрупването за финала на сезон 6 - тогава знаем, че действително е създадено забавянето на Covid Повече ▼ вълнение, отколкото създателите са предвидили.

Тук се надяваме те да вземат под внимание отличията, които получават за смесване на нещата (случайно) и може би да вземат това присърце. Има причина тези предавания да не са шумът отпреди и това е така, защото всеки момент сме загубили чувството за предстояща опасност.Тези два епизода върнаха това усещане и накараха „FTWD“ изведнъж да се почувства отново свеж и вълнуващ. И преди сме били измамени по този начин, само за да може шоуто отново да се превърне в неразположение и познат модел, но тези два часа бяха толкова завладяващи, че ще кръстосаме пръсти и се надяваме на най-доброто.

ABC

Американски идол Топ 9 разкрити: Един състезател намален до сълзи, друг ни оставя по този начин

Преглед на историята

Обръщане на маси

Вирджиния направи сериозни аргументи за това, че е един от най-силните злодеи на франчайза и ние почти си помислихме, че тя ще отиде с пълна Неган тук, докато подреждаше Даниел, Сара, Лучана и бременната Грейс като опит да ги привлече срещу Морган за нея сестра, Дакота - по-късно се разкри, че е нейна дъщеря!

най-добрият приятел на Малия Обама

Това, което тя не очакваше, беше Морган да влезе в лагера й, а след това Виктор да разкрие, че е насочил нейната армия (или е изградил собствена) срещу нея. Това беше почти антиклимакс края на управлението на властта на Вирджиния, но за щастие, не краят на нейната история.

Тя се оказа изобретателна, дори когато всичко се разпадаше, грабвайки Грейс и Даниел като заложници в последно отчаяно усилие да задържи Морган. Знаеше, че Морган, подобно на нея, ще направи всичко за онези, които го интересуват.

Това е резонансен въпрос през целия този сезон. По-различни ли са така наречените добри момчета от лошите? Има ли линия, която няма да преминат? Морган със сигурност беше подложен на изпитание в това отношение, както и това ново място, което се опитва да построи, тъй като всичко се сближи на язовира.

Гети

Режисьорът Райън Куглър обяснява защо няма да бойкотира Джорджия, Black Panther 2 ще снима там

Преглед на историята

Мамка му, Морган

Язовирната общност на Morgan премина от най-голямата тайна в шоуто до местоположението на най-голямото сближаване на фракции и герои, които сме виждали. Първо, челюстите ни паднаха, когато Морган просто разхождаше Вирджиния до общността, където беше задържана Дакота, след като уби Джон.

Засега тя може да е без власт, но това е огромен риск, нали? Но тогава Виктор се появи с нейните рейнджъри и изведнъж всички знаят за това място. Шери беше веднага зад MRAP и нейната собствена общност на хейтъри от Вирджиния и беше като голямо събиране на актьорите!

Това е друго нещо, което обикновено се случва на финали и премиери, тъй като шоутата обикновено разделят големите си актьорски състав на по-малки групи по бюджетни причини - а напоследък и по пандемични причини - само за да ги съберат няколко пъти на сезон.

И така, след буквална престрелка в Лоутън, когато Виржиния беше свалена, вече бяхме настроени за нова експлозивна конфронтация, тъй като групите на Виктор и Шери искаха справедливост (но наистина отмъщение) на Вирджиния за всичките й зверства.

Накрая Вирджиния направи предложение на Morgan. Ако Дакота можеше да остане в общността му, тя щеше да освободи Грейс и Даниел. В замяна той ще бъде този, който ще я екзекутира, давайки й чиста смърт, вместо да „извива ножа“. За съжаление, Морган осъзна, че започването на общността му с кръвта й буквално на земята ще позорят паметта на Джон и визията за това какво трябва да бъде това място.

Затова той отказа да я убие и вместо това реши сам да извие ножа, като я принуди да говори с Дакота и да каже истината на дъщеря си. Това се случи както се очакваше, като в крайна сметка Дакота отхвърли майка си. Но тя не беше единствената, която загърби близките си.

Последствията от тази напрегната конфронтация оставиха групата може би по-раздробена от всякога. И дори тези, които са избрали да останат с Морган в комплекса, може да не са толкова обединени, колкото преди да се предадат на Вирджиния и да бъдат разделени и измъчвани. Може би все пак е успяла да ги счупи.

Гети

Дейл Мос се обръща към измамни слухове, разкрива статуса на връзка с Клеър Кроули

Преглед на историята

Счупени приятелства

Това определено ще се превърне в един от онези основни епизоди, който служи като повратна точка за цялата поредица. Има статуквото преди този час и този след него. Като такива си струва да разгледаме някои ключови герои, които се оказват несъвместими с основната група, което може да се окаже пагубно в близко бъдеще.

Не забравяйте, че Вирджиния изгражда тази армия, каза тя, за да се бори с още по-голяма заплаха от нея. Тази група изглежда е този, който е рисувал загадъчни послания наоколо. След свалянето на Вирджиния те може изведнъж да усетят, че има вакуум на мощността (макар че не сме сигурни, че има толкова много, колкото биха могли да си помислят) и да решат, че е моментът да ударят.

Юни: С може би най-шокиращия момент на нощта, явно шокиран и дълбоко траурен юни се сблъска с Вирджиния, след като отново спаси живота си. Този път беше извадила куршум от рамото на Вирджиния. Групата беше взела решение за изгнание за Вирджиния и Дакота. Когато Юни отново се сблъска с нея за Дакота, която застреля Джон и Вирджиния, тъй като каза, че знае, че дъщеря й е социопатична и способна да направи това, но въпреки това я защити, Джун извади пистолета на Джон - този, с когото Дакота го уби - и простреля я с топка в главата. Тя взе собствената си справедливост, собственото си отмъщение, срещу изричното командване на Морган. И тя ясно знаеше какво точно означава това, защото окончателното изображение беше нейното излизане из целия язовир, шапката на Джон на главата и пистолетът му, окачен от ръката ѝ. Къде отива и как се лекува от тази тъмнина, трябва да се превърне в непреодолима дъга.

Гети

Знаменитости, които са станали герои от реалния живот

Преглед на историята

Дакота: Това оставя огромна дупка сега, що се отнася до това какво да правим с Дакота. Едно е да я изпратим в изгнание с Вирджиния, но дали ще я изпратят сама? И ако го направят, ще остане ли изобщо? Сега, когато знаем, че няма нищо, което тя няма да направи и никой, когото не би убила по безчувствен и пренебрежителен начин, защото животът няма значение за нея, тя може да бъде по-опасна от Вирджиния. Поне Вирджиния имаше код, от който можеш да разбереш. Да я държиш наоколо е опасно, да я пуснеш е опасно, ако тя реши да отмъсти на юни или някой друг. Способна е на всичко, така че да я държите заключена завинаги (а ла Неган) или да я изведете?

Виктор: Накрая Алисия се опита да се свърже с Виктор, канейки го да влезе, но той я отхвърли. Вместо това той каза, че ще може да й покаже защо трябва да дойде и да се присъедини към него. Изглежда Виктор се поставя за новия владетел на Лоутън. Има рейнджърите на Вирджиния и армията, която е изградил. Той също така каза, че ще са необходими, за да дойде по-голямата война с онзи, който стои зад графитите. Ще бъде ли там, за да помогне на комплекса на Морган, или се отделя от тях? Както винаги, мотивите на Виктор винаги са подозрителни и несигурни до последната минута, така че там всичко е възможно.

Шери: Когато не успя да отмъсти на Вирджиния, Шери осъзна, че още не е там, където е Дуайт, отново отхвърляйки съпруга си. Този път в момент на мир те можеха просто да се опитат да разберат нещата заедно. Но Шери очевидно все още има много ярост, която трябва да обработи. Може ли да стигне до мястото, където Дуайт е емоционално? Кой знае. Дали Ал някога ще си върне MRAP или сега е Шери? Все още не можем да си представим, че сме приключили с нейната история и тя и нейните сили може все още да са необходими, когато тази по-голяма война най-накрая избухне над всички. Може би тогава ще успее да обработи част от гнева си.

„Страх от ходещите мъртви“ преминава в следващата си глава следващата неделя от 21:00. ET на AMC.

Вътрешна премиера на балкона на хотел Freeform за жестоко лято Виж снимките

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч