„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

Съдбата: Сагата Winx е подновена за сезон 2 в Netflix, съобщи услугата за стрийминг.

как да съставим маркетингов план

Действие на живо, преосмисляне на италианския анимационен сериал Winx Club от Иджинио Страфи, Съдбата: Сагата за Уинкс проследява пътешествието на пет феи, посещаващи Alfea, магическо училище-интернат в Отвъдното, където те трябва да се научат да овладеят своите сили докато се движат по любовта, съперничеството и чудовищата, които застрашават самото им съществуване.

Втората част от драмата, ръководена от Абигейл Коуен, ще се състои от осем едночасови епизода, което е с два повече от първия сезон, който стартира на 22 януари. Съдбата: Сезон 2 на Winx Saga ще влезе в производство по -късно тази година в Ирландия.

Връщащите се актьори за Сезон 2 включват Коуен като Блум, Хана ван дер Уестхюсен като Стела, Прешъст Мустафа като Айша, Елиът Солт като Тера и Елиша Епълбаум като Муса.

Прочетете също:Netflix казва, че допълнителни новини за кастинг за втори сезон ще бъдат обявени по -късно - което означава, че ще разберем кой друг се завръща и какви нови лица ще пристигнат ( вероятно на Флора! ) през сезон 2.

Поредицата е създадена от Брайън Йънг (Дневниците на вампира), който ще се завърне като шоурунър и изпълнителен продуцент за Сезон 2. Допълнителни изпълнителни продуценти са Джуди Кунихан и Крис Тикиър от Archery Pictures (Ривиера, Щатът :) плюс Джоан Лий и Кристиана Бъзели от Дъга.

Съдбата: Сагата Winx произхожда от Archery Pictures Production, съвместно с Rainbow.как да запазите цвета на косата по-дълго

Шестте епизода през първи сезон само надраскаха повърхността на този невероятно богат свят и мощните феи, които го обитават, се казва в изявление на Йънг в четвъртък. Тъй като историята на Блум продължава да се развива, нямам търпение да научите още повече за Айша, Стела, Тера и Муса! И никога не знаеш кой може да се появи в Alfea следващия мандат ...

Прочетете също:

тоалети за носене с кожено яке

Иджинио Страфи, създател на Winx Club и основател и главен изпълнителен директор на Rainbow Group добави: „Winx“ се свързва с публиката в адаптацията за действие на живо по същия начин, както в анимацията. През годините видяхме „Winx“ да се превърне в световен феномен и милиони фенове вярно следят шоуто. Благодарение на тази лоялна подкрепа „Съдбата: Сагата на Уинкс“ има огромен световен успех, като в Netflix тече втори сезон, който ще продължи историята за радост на феновете и зрителите навсякъде.

Читателите могат да намерят интервюто на TheWrap с Коуен за шокиращия финал на сезон 1 на Fate: The Winx Saga тук .

Интересни Статии