Фенове на боклуците на боклука за неоткриване Създателят на „Честни ремаркета“ Анди Сигньор достатъчно бързо

Седмицата в Холивуд Бъз Виж снимките Гети

Създател на „Честни ремаркета“ Анди сър е уволнен от DEFY Media, след като съобщения за сексуално малтретиране и тормоз станаха публични, а Twitter е объркан дали трябва да празнуват или да изхвърлят отдела за човешки ресурси за игнориране на първоначалните искове от служителки на Signore.„Уволнението на наркоманите на екрана на Анди Синьор беше абсолютно правилното нещо. Трябваше да се случи още по-рано! F-ck that guy 4 life ', туитна един потребител, докато друг фен на канала в YouTube туитва:' Нека да разберем много, че много от нас няма да продължат да ви подкрепят, освен ако отделът по човешки ресурси направи някои промени. Поправи си лайна.

DEFY Media, която е собственик на канала на Screen Junkies в YouTube, за който е работил Signore, туитна Неделя, за да обявят, че се разделят със старшия вицепрезидент на съдържанието.

YouTube / Гети Композит

Джон Оливър раздробява Харви Уайнстийн за сексуален тормоз: „Вашето оправдание не е оправдание“

Преглед на историята

„DEFY Media и Screen Junkies прекратиха днес работата на Andy Signore, в сила незабавно. Няма просто оправдание за това грубо и непоносимо поведение “, казаха от компанията. „През август екипът по човешки ресурси на DEFY беше уведомен за обвиненията, отправени срещу Анди, по което време беше започнато разследване. В петък стана нова информация и обхватът и мащабът на неговите неподходящи действия станаха очевидни. Ние действаме бързо, за да отговорим на притесненията на засегнатите хора и че занапред нашата общност е свободна от тормоз или дискриминация от всякакъв вид. '

„Нашите колеги от Screen Junkies и на свободна практика са екип от забележителни създатели, обслужващи верни фенове и ние ще ги подкрепяме и защитаваме“, продължи изявлението. „Ако някой друг е запознат с поведението от този тип, бихме го насърчили да ни го обърне внимание.“Въпреки усилията да отговорят на възмущението, феновете на Screen Junkies все още не изпускат компанията.

Вижте какво казва Twitter за прекратяването на Signore и екипа по човешки ресурси, който изглежда е пренебрегнал твърденията, докато не станат твърде публични.

Как @andysignore все още имате 50 000 последователи? Как да чуете за това, което е направил, и да го видите да бъде уволнен и да не бъде незабавно прекратен?@itsdougjam

@andysignore ... Наистина ли си заслужаваше?

@ApeLocke

Добре, че стреляха @andysignore но тези в HR, които са пренебрегнали твърденията, също трябва да отидат #ScreenJunkies https://t.co/rxtYcQiL0f

@sambwrite

@andysignore Никога не съм те харесвал. Вашият решетъчен глас, дебелата врата, вашата постоянна SJW добродетел сигнализира забавно как се получават нещата, нали!

@IconoclastPig

Уволнението на екранните наркомани на Анди Синьор беше абсолютно правилното нещо. Трябваше да се случи още по-рано! Майната му на този човек 4 живота.

размер 12 се счита за плюс размер
@daisyrichards

Най-обезпокоителното при сексуалните тормози на Анди Синьор беше, че той знаеше какви са те, но признаваше и го отстраняваше.

@HardKhorToon

@andysignore ти си един тъжен и отблъскващ човек

@DiegoAyalaR

pic.twitter.com/yLZGddorLE

как да прекарате празниците сами
@MigoTheGamer

Трябва да изтеглите всички видеоклипове на Movie Fights. Донякъде е неудобно да ги гледате, знаейки, че изнасилвач е домакин на шоуто

@DaammnnDaniell

Добър шибан отказ! @andysignore ти донесе това върху себе си.

@DevinColson

Огромна стъпка в правилната посока, но дължите @ April13Dawn & много други жени извинение за това как са били третирани и трябва да бъдете по-добри.

@LeighanneSomers

Момчета, това е огромна победа, но просто ще продължите напред ?! Има толкова много задници от това. Трябва да възстановим тази общност

@ The_5th_Turtle

Много разочарован отне толкова време, за да бъдат взети подходящи мерки, само когато стана вирусен в Twitter и предизвика обществено смущение на SJ.

@ThatAuntZelda

Това е чудесно начало, но също така заменете отдела по човешки ресурси с хора, които приемат сериозно сексуалния тормоз / посегателство

@ TonyHarley96

Не е добре с вас, момчета до @JTEmoviethinks @ April13Dawn @MurrellDan @ joestarr187 & @SpencerJGilbert са. Ние ги обичаме, а не теб. pic.twitter.com/fDhLEevT1D

@VittorioAV

pic.twitter.com/84XYGckJsl

@CharlieChemtob

Това е чудесно и всичко, но помислете и за кого сте ръководил вашия отдел по човешки ресурси. те се опитаха да пометат това под килима. НЕ ЗАБРАВЕТЕ!

@YaGirlMelberne

„През август екипът на DEFYs HR беше уведомен за обвиненията, отправени срещу Анди, по това време те бяха погребани. В петък направихме контрол на щетите '

@UberKryptonian

Доста продължително разследване, ако проблемите са били известни през август, а ние през октомври.

@jaskane

Трябва да кажа две думи на Анди Синьор pic.twitter.com/ztkPSmiSHH

@Ryan_Witalison

Добре. Сега погледнете във вашия отдел по човешки ресурси и прекратете тези, които не са направили нищо.

@ Flash4Ever84

pic.twitter.com/jZWvy3w4Si

@InternetComma

pic.twitter.com/iE7Cr7bLv1

@attitanium

Добра стъпка напред към свят, в който хората действително могат да излязат и да докладват за тези неща, без да се страхуват от по-голям тормоз.

Но вероятно е трябвало да бъде направено, когато всички тези жени се представят за първи път (а не когато това най-накрая е привлечено от вниманието на медиите)

невероятни сексуални позиции, които да опитате
@hascerflef

Поемете отговорност за участието си в него и се извинете официално на жените, които са били достатъчно смели да излязат и тези, които не са могли.

@jjscrotus

Добра първа стъпка. Сега, ако нещо подобно ще бъде привлечено от вашето внимание в бъдеще, какво ще правите по различен начин?

@ domergal16

Направете по-добре следващия път.

@collinllewellyn

pic.twitter.com/cVO6YDmzF9

@Rays_Left_Hook

Ако нямаше такова възмущение и не излизаха жертви, съмнявам се, че нещо би било направено.

@ miketiger24TB

Не мисля, че това е достатъчно. Общността е възмутена, че той е участвал в предаванията, когато сте знаели. R @ April13Dawn @JTEmoviethinks доволни ли сте от това?

@SoIsItAnyGood

Радвам се да видя, че най-накрая е направено нещо, но предстои много възстановяване и поправяне. Също и извинение.

@hipstertits

И уволнявали ли сте и хората от човешките ресурси, които са го покривали и защитавали? Ако не, бих казал, че вашето разследване е ужасно непълно, атм.

@jamesfpierce

Нека направим много ясно, че много от нас няма да продължат да ви подкрепят, освен ако отделът по човешки ресурси не направи някои промени. Поправи си лайна.

@Solid_JoJonium

Спокойствие Анди. Винаги сте попадали на човек, който така или иначе никога не се е интересувал от филма и сте получили заслуженото

@KingLuchaNYC

Отне ви твърде дълго, за да предприеме някакви реални действия, но се надявам, че това помага на жертвите да направят крачка към закриването.

@wadergo

Добре. Сега заменете вашия отдел по човешки ресурси с хора, които всъщност им пука.

@ Garebear__11
Седмицата в Холивуд Бъз: Кастинги, слава и договори Тази седмица в Холивуд Бъз Гети

Интересни Статии