Семеен дом получава преходно преобразяване, което е изключително стилно

Преходни интериори на къщи-01-1 Kindesign

Всичко е свързано с комфорта и релаксацията в този дом в преходен стил, който е напълно преобразен за четиричленно семейство от Преосмислете дизайнерско студио в Савана, Джорджия. Имотът на брега на реката започва като дом в по-традиционен стил, но нуждите на семейството се променят, така че домът им трябва да се промени и адаптира към новите си нужди в начина на живот. Новият дизайн е по-отворен и просторен, с много прозорци, които да внасят естествената светлина, сърцето на подовите настилки от борова дървесина и ново обновено обзавеждане с атмосфера от средата на века. Холът разполага с двойна височина таван със стилен Линдзи Аделман полилей, окачен на тавана. Рибена кост област килим закотвя пространството, с два дивана на противоположните краища, два етажни пуфа от CB2 предлага допълнителни места за сядане или място за поставяне на опора на краката! Стената на камината добавя приятна фокусна точка към пространството, отличаваща се със свеж слой Бенджамин Мур боя, докато околните стени са в различен нюанс, също от Бенджамин Мур .

Преходни интериори на къщи-02-1 Kindesign

Изградена по поръчка стена за забавление заобикаля тухлената камина, като телевизорът е инсталиран по-горе, създавайки безпроблемен дизайн. От двете страни на камината, разточете чекмеджета за съхранение и рафтове за декоративни елементи допълва външния вид, създавайки красива, топла естетика.

включване в местната власт

Преходни интериори на къщи-03-1 KindesignКакво обичаме: Колко релаксиращ и удобен се оказа завършеният дизайн на този дом със стилни детайли, които придават фантастична цялостна естетика. Неутралната цветова палитра е много успокояваща, а отвореното и ефирно усещане за вътрешното оформление създава приятно усещане за простор. Има ли някакви особености на този дом, които да ви се открояват? Ще се радваме да чуем вашите мисли в коментарите по-долу!

Преходни интериори на къщи-04-1 Kindesign

Кухня с дизайн по поръчка разполага с бял мраморен остров от Карара, докато уютната зона за закуска разполага с маса за хранене, покрита със същия материал като острова. И двете Саариненска маса и столовете за хранене са произведени от Design Within Reach.Преходни интериори на къщи-05-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-06-1 Kindesign

защо харесвам дебели жени

Преходни интериори на къщи-07-1 Kindesign

Представихме няколко други примамливи обиколки на дома от дизайнера на този дом, Rethink Design Studio, погледнете, Грузински имот на брега на реката, балансиращ комфорт и стил и не пропускайте и този, Приказна плажна шикозна къща на остров Тайби .

Преходни интериори на къщи-08-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-09-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-10-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-11-1 Kindesign

Основната спалня разполага с няколко забележителни елемента, започвайки от фокусната точка, произведения на изкуството , откъдето започна проектирането на пространството. Светлините от двете страни на леглото изглежда насочват вниманието към изкуството, както и създават приятно осветление на настроението в пространството. The тапет предлага приятен графичен печат на пространството, създавайки визуален интерес. Нощните шкафчета и самото легло са произведени от това, което изглежда е едно от любимите дизайнерски посещения към източниците, Design Within Reach. Ако искате други източници с тази спалня или някъде другаде в този дом, моля попитайте в раздела за коментари по-долу!

Преходни интериори на къщи-12-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-15-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-22-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-14-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-13-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-16-1 Kindesign

как да направите издухване на косата си

Преходни интериори на къщи-17-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-18-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-19-1 Kindesign

Преходен интериор на къщи-20-1 Kindesign

Преходни интериори на къщи-21-1 Kindesign

Снимки: С любезното съдействие на Rethink Design Studio

Интересни Статии