'Семеен човек' превръща Питър Грифин в пародия на Дедпул за 300-и епизод

Анулирано или подновено: съдбата на всяко телевизионно шоу през 2018 г. (досега) Виж снимките Лисица

'Семеен човек' удариха основен етап в неделя, като излъчиха 300-ия си епизод, и за празнуване те изведоха най-известния супергерой в света: Red Stool?

какви дезодоранти нямат алуминий в тях

В пародия на Marvel Comics ' Дедпул (но нека бъдем честни, той принадлежи на Райън Рейнолдс сега, нали?), Питър Грифин се подложи на тайно лечение, за да му даде супер сили, подобно на това, че програмата Weapon X превърна Wade Wells в Deadpool.

Гети

Сет Макфарлейн призова идеята за Опра срещу президентската надпревара на Тръмп 'Тревожно дистопично'

Преглед на историята

За съжаление, нещата не се развиха толкова гладко, колкото Питър можеше да хареса, и вместо това той се появи като Red Stool. „Лечението не ми даде сили, но разпространи рак в ануса ми“, обясни Питър директно пред камерата, преди внезапно да се наложи да се бие с орда нинджи ... в забавен каданс ... както вие.

В допълнително кимване към филма „Family Guy“ предложи нов обрат на „Ангелът на утрото“ на Juice Newton за сцената, който сега е пренаписан като „Anus of the Morning“ и включва страхотни реплики като „Това насилие, съпоставено с музика , анус 'и„ обезглавяване в забавен каданс, анус. 'Колекция Гети / Еверет

Райън Рейнолдс подарява на Зейн Малик епична изненада за рождения ден на Дедпул

Преглед на историята

Сегментът беше една от скандалните сцени на шоуто, така че всъщност няма нужда от допълнителен контекст, тъй като нямаше нищо общо с нищо. Това означава, че имате повече време просто да се върнете и да го гледате отново и отново, докато тази песен не се забие в главата ви през останалата част от деня.

Моля.

Всеки път, когато Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс „Социалните медии“ ни направиха LOL #CoupleGoals Гети

Интересни Статии