Актьорът от „Family Guy“ Майк Хенри няма да има повече глас Черен герой

Майк Хенри вече няма да озвучава героя на Кливланд Браун в дългогодишния Family Guy на Fox.Хенри, който е бял, изрази героя от дебюта на шоуто през 1999 г., както и краткотрайния му изход „Шоуто в Кливланд“, което продължи четири сезона. Той също така изрази друг черен герой, Роло, в шоуто в Кливланд.

За мен беше чест да играя Кливланд в „Family Guy“ в продължение на 20 години. Обичам този герой, но цветните хора трябва да играят цветни герои. Затова ще се оттегля от ролята, написа Хенри в Twitter в петък.

Прочетете също:

Хенри озвучава и други герои, включително Хърбърт, Брус и латинослужанката Консуела, както и множество други второстепенни роли. Кевин Майкъл Ричардсън озвучава другите двама известни чернокожи герои, Кливланд младши и Джером.Решението на Хенри следва подобни решения по -рано тази седмица. В сряда Кристен Бел заяви, че вече няма да озвучава герой със смесена раса в предстоящия Централен парк на Apple, часове след като звездата от Big Mouth Джени Слейт обяви, че повече няма да озвучава избирателния герой, който е играла в шоуто на Netflix за последните три сезони.

В случая на Бел тя ще остане с Сентръл Парк в различна роля, докато шоуто хвърля чернокожа или актриса от смесена раса да играе Моли.

За мен беше чест да играя Кливланд на Family Guy в продължение на 20 години. Обичам този герой, но цветните хора трябва да играят цветни герои. Затова ще се оттегля от ролята. pic.twitter.com/FmKasWITKT- Майк Хенри (@mikehenrybro) 26 юни 2020 г.

15 звезди, чиито гафове с черни лица се оттеглиха, от Тед Дансън до Джими Кимел (Снимки)

  • чернолице

    Дори не си мислете да имитирате тези знаменитости.

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 16

Тези знаменитости предлагат своевременно напомняне, че никога не е наред - така че не пробвайте

Дори не си мислете да имитирате тези знаменитости.

Преглед в галерията

Интересни Статии