Есенна телевизия 2018: Всяко предаване е отменено, подновено и поръчано досега (актуализиране)

>

Актуализирано на 29 май с възстановяването на Roseanne, отменено в ABC след един сезон, след обвиненията на Roseanne Barr за Валери Джарет в Twitter.

Пак е това време на годината! Докато излъчващите мрежи се подготвят за своите годишни предварителни презентации пред рекламодателите, те започнаха да знаят кои текущи предавания ще се върнат през следващия сезон и кои ще приключат.

По -долу е всяко скриптирано (и няколко неписани) шоу, че ABC, NBC, CBS, Fox и The CW са подновили или отменили досега, заедно с тези, които все още чакат съдбите си. Включихме и описания на новите предавания, които са взети досега.Проверявайте отново през следващите седмици за актуализации.

Прочетете също:Лого на NBC

NBC
Обновена серия: A.P. Bio, Superstore, The Good Place, Good Girls, Will & Grace, This Is Us, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D., Law & Order: SVU, Blindspot, The Blacklist

Анулирани/приключващи серии: Закон и ред Истински престъпления, Взети, Смелите, Велики новини, ВъзходСерия в очакване на решения: Шампиони, безкраен

Новоподредени серии: Abby's, The Enemy Within, I Feel Bad, New Amsterdam, The Village, Manifest, The InBetween, Brooklyn Nine-Nine Reval, America’s Got Talent: The Champions

Прочетете също:

Ето официалните описания за новите предавания на NBC 2018-19:

America's Got Talent: The Champions
Специалното издание на America’s Got Talent ще събере най-талантливите, запомнящи се, най-лудите и всестранни фаворити от миналите сезони на AGT. Освен това някои от най -популярните актове от другите глобални Got Talent франчайзи, обхващащи 184 страни, ще се присъединят към състезанието, за да спечелят любовта на Америка - и 1 милион долара.

Естрадната серия е създадена от Cowell и е копродукция на FremantleMedia Северна Америка и Syco Entertainment. Коуъл, Сам Донели, Джейсън Раф, Триш Кинан и Ричард Уолъс са изпълнителни продуценти.

Бруклин девет-девет (възроден след отмяна на Fox)
Възраждане на много наскоро отменен сериал „Фокс“, Бруклин девет-девет се концентрира около детективите в 99-ти район на полицейското управление в Бруклин.

Актьорският състав включва Анди Самбърг, Андре Брогер, Тери Крюс, Мелиса Фумеро, Джо Ло Трульо, Стефани Беатрис, Челси Перети, Дирк Блокър и Джоел Маккинън Милър.

Изпълнителни продуценти са Michael Schur, Dan Goor, David Miner и Luke Del Tredici. Шоуто идва от Universal Television, Fremulon, Dr. Goor Productions и 3 Arts Entertainment.

Вътрешното
Каси Бишоп е родена с дарба, въпреки че може да го нарече проклятие. Тя може да вижда и да общува с мъртвите, като им помага с техните нерешени проблеми ... независимо дали й харесва или не. Когато нейният дългогодишен приятел Дет. Том Хакет и новата му партньорка, бившият агент на ФБР Деймиън Асанте, се нуждаят от помощ при решаването на мрачно озадачаващо убийство, Каси се съгласява да използва способностите си. Въпреки нежеланието си, тя може да е намерила начин да държи демоните си встрани, като същевременно решава някои от най -предизвикателните случаи в града. От писателката/изпълнителен продуцент Мойра Кирланд (Касъл, г-жа секретар) идва тази напрегната, нова, ръководена от персонажи процедурна драма.

Актьорският състав включва Хариет Дайър, Ан-Мари Джонсън, Синди Луна, Чад Джеймс Бюканън и Пол Блекторн.

Мойра Кирланд ще пише и изпълнителен продуцент. Шарлот Сийлинг ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Дейвид Хейман и Нанси Котън също са изпълнителни продуценти. InBetween е продуциран от Universal Television, NBCU International Television Studio и Heyday Television.

Прочетете също:

Манифест
Когато полет 828 на Montego Air кацна безопасно след бурен, но рутинен полет, екипажът и пътниците бяха облекчени. И все пак в рамките на тези няколко часа светът беше остарял на пет години и техните приятели, семейства и колеги, след като оплакаха загубата си, се бяха отказали от надеждата и продължиха напред. Сега, изправени пред невъзможното, на всички им се дава втори шанс. Но когато новите им реалности стават ясни, се разкрива по -дълбока мистерия и някои от върналите се пътници скоро осъзнават, че може да са предназначени за нещо по -голямо, отколкото някога са смятали за възможно. От Робърт Земекис и Джак Рапке идва емоционално богато, неочаквано пътешествие в свят, основан на надежда, сърце и съдба.

Актьорският състав включва Мелиса Роксбърг, Джош Далас, Атина Карканис, Дж. Р. Рамирес, Луна Блез, Джак Месина и Парвин Каур.

Джеф Рейк ще пише и изпълнителен продуцент. Дейвид Франкел ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Робърт Земекис и Джак Рапке също са изпълнителни продуценти. Manifest е продуциран от Warner Bros. Television and Compari Entertainment.

На Аби
От продуцентите на „Доброто място“ идва една весело амбициозна нова комедия за най -добрия бар в Сан Диего, дом на добри цени, страхотна компания и, разбира се, Аби. Този нелицензиран, импровизиран бар, сгушен в задния й двор, е обратното на всичко досадно в днешната парти сцена. В Abby’s има правила: без мобилни телефони (дори и да потърсите нещо), спечелването на място в бара отнема време и загубата на предизвикателство означава да пиете сладка, сладка напитка без бира. Както ще ви каже странният състав на редовните играчи, излизането в Аби е желана чест. Но щом влезете, вие сте семейство.

Актьорският състав включва Натали Моралес, Нелсън Франклин, Кимия Бепорния, Джесика Чафин, Леонард Оузс и Нийл Флин.

Джош Малмут ще пише и изпълнителен продуцент. Памела Фрайман ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Michael Schur и David Miner също са изпълнителни продуценти. Abby’s се продуцира от Universal Television, Fremulon и 3 Arts Entertainment.

Прочетете също:

Врагът вътре
В този забързан трилър за лов на шпиони, Ерика Шепърд (Дженифър Карпентър) е блестящ бивш оперативен служител на ЦРУ, сега известен като най-известния предател в американската история, който излежава доживот в затвор Супермакс. Срещу всяко влакно на неговото същество, но няма къде другаде да се обърне, агентът на ФБР Уил Кийтън (Морис Кестен) призовава Шепърд да помогне да се открие яростно опасен и неуловим престъпник, когото тя познава твърде добре. За Кийтън не е лесно да се довериш на жената, която му струва толкова много. Докато Шепърд и Кийтън имат различни мотиви да изправят врага пред съд, и двамата знаят, че за да хванат шпионин ... трябва да мислят като един.

Актьорският състав включва Дженифър Карпентър, Морис Кестен, Раза Джафри и Кели Гарнър.

Кен Уудраф ще пише и изпълнителен продуцент. Марк Пелингтън ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Върнън Сандърс също е изпълнителен продуцент. Врагът вътре е продуциран от Universal Television.

Прочетете също:

Чувствам се зле
Емет е перфектната майка, шеф, съпруга, приятел и дъщеря. Добре, тя не е перфектна. Всъщност тя просто го измисля като всички нас. Разбира се, тя се чувства зле, когато има секси мечта за някой, различен от съпруга си, или когато се преструва, че не познава децата си, когато се държат лошо в обществото, или когато използва персонала си, за да помогне за решаването на лични проблеми. Но това е ОК, нали? Никой не може да има всичко и да го направи перфектно. От изпълнителния продуцент Ейми Полер идва модерна комедия за това, че си напълно добре, че си несъвършен.

Актьорският състав включва Sarayu Blue, Paul Adelstein, Aisling Bea, Zach Cherry, Johnny Pemberton и James Buckley.

Асим Батра ще пише и изпълнителен продуцент. Джули Ан Робинсън ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Ейми Полер, Дейв Беки и Джош Моурер също са изпълнителни продуценти. I Feel Bad е продуциран от Universal Television, Paper Kite Productions, CannyLads Productions и 3 Arts Entertainment.

Прочетете също:

Селото
Добре дошли в Village, жилищна сграда в Бруклин, която изглежда като всяка друга отвън, но е доста уникална отвътре. Хората, които живеят тук, са изградили обвързано семейство от приятели и съседи. Сара е медицинска сестра и самотна майка, отглеждаща креативен тийнейджър; Гейб е млад студент по право, който има много по -възрастен и неочакван съквартирант; Ава трябва да осигури бъдещето на младия си син, роден в САЩ, когато ICE дойде да почука; Ник е ветеран, който се завърна от войната; и сърцето и душата на сградата, Рон и Патриша, имат своите завладяващи приказки. Това са обнадеждаващите, затоплящи и предизвикателни истории от живота, които доказват, че семейството е всичко - дори и да е това, което правите с хората около вас.

Актьорският състав включва Моран Атиас, Доминик Чианес, Уорън Кристи, Франки Фейсън, Джерод Хейнс, Дарен Кагасоф, Михаела Макманус, Лотарингия Тусен и Грейс Ван Диен.

Майк Даниелс ще пише и изпълнителен продуцент. Минки Спиро ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Джесика Роудс също е изпълнителен продуцент. Селото е продуцирано от Universal Television и 6107 Productions.

Прочетете също:

Нов Амстердам
Вдъхновена от Белвю, най -старата обществена болница в Америка, тази уникална медицинска драма следва блестящия и очарователен д -р Макс Гудуин, най -новият медицински директор на институцията, който се стреми да разкъса бюрокрацията и да осигури изключителни грижи. Как той може да помогне? Е, лекарите и персоналът са чували това и преди. Не приемайки „не“ за отговор, д -р Гудуин трябва да наруши статуквото и да докаже, че няма да се спре пред нищо, за да вдъхне нов живот на тази болница с недостатъчен персонал, недофинансирана и недооценена - единствената в света, способна да лекува пациенти с Ебола, затворници от Рикърс и президента на Съединените щати под един покрив - и да го върнат към славата, която го постави на картата.

Актьорският състав включва Райън Егголд, Фрима Агиман, Джанет Монтгомъри, Джоко Симс, Анупам Хер и Тайлър Лабин.

Дейвид Шулнър ще пише и изпълнителен продуцент. Кейт Денис ще ръководи и изпълнителен продуцент на пилота. Питър Хортън също е изпълнителен продуцент. Д -р Ерик Манхаймер ще продуцира. Новият Амстердам е продуциран от Universal Television, Pico Creek Productions и Mount Moriah.

Прочетете също:

Лого на CBS

CBS
Обновена серия: Теория за големия взрив, Blue Bloods, Bull, Hawaii Five-0, MacGyver, г-жо секретар, мама, NCIS, NCIS: Лос Анджелис, NCIS: Ню Орлиънс, откуп, екип SEAL, SWAT, Young Sheldon, Criminal Minds, Man With a План, Живот на парчета, Инстинкт, Голям брат на знаменитости, Елементарно

Анулирана серия: Аз, аз и аз, Мъдростта на тълпата, Живот по библейски, Скорпион, Повишени понички, Кевин може да изчака, 9JKL, Code Black

Новоподредени серии: F.B.I., Мърфи Браун, Проект без заглавие Деймън Уейънс -младши, Добре дошли в квартала, Fam, Бог ме сприятели, Magnum P.I., Кодът, Червената линия

Прочетете също:

Ето официалните описания за новите предавания на CBS 2018-19:

F.B.I.
Изследва работата на нюйоркския офис на Федералното бюро за разследвания.

Актьорският състав включва Missy Peregrym, Jeremy Sisto, Zeeko Zaki, Connie Nielsen и Ebonee Noel.

Крейг Тюрк ще пише и изпълнителен продуцент. Нилс Арден Оплев ще режисира и изпълнителен продуцент. Дик Волф, Артър У. Форни и Питър Янковски също са изпълнителни продуценти. F.B.I. се продуцира от Universal Television и CBS Television Studios.

Прочетете също:

Мърфи Браун
Във възраждането на ситкома от 1988 г. Мърфи Браун (Кандис Берген) се завръща в свят на кабелни новини, социални медии, фалшиви новини и много различен политически и културен климат.

Актьорският състав включва Кандис Берген, Фейт Форд, Джо Регалбуто, Грант Шоуд, Джейк Макдорман и Ник Добани

Създателят на оригиналната поредица Даян Инглиш ще напише и изпълнителен продуцент. Пам Фрайман ще режисира и изпълнителен продуцент. Берген също е изпълнителен продуцент. Мърфи Браун е продуциран от Warner Bros. Television и Bend in the Road Productions.

Прочетете също: Деймън Уейънс-младши, Седрик, забавни сериали за сезон 2018-19 на CBS

Untitled Деймън Уейънс, младши проект
Двойка на около 30 години, уморена от ежедневния си живот, започва да се свързва отново с по-младото си, по-хладно, когато млада поп звезда, привлечена от свръх нормалния им крайградски живот, се нанася.

Актьорският състав включва Деймън Уейънс -младши, Амбър Стивънс Уест, Феликс Малард, Стефни Уиър и Крис Парнел.

Тим МакОлиф и Остин Ърл написаха сценария за поредицата, която идва от CBS TV Studios. И двамата ще бъдат изпълнителни продуценти заедно с Хари Стайлс, Бен Уинстън чрез Fulwell 73 и Майкъл Ротенберг от 3 Arts Entertainment и Джонатан Бери. Фил Люис ръководи пилота.

От CBS Studio:
Поредицата е вдъхновена от времето, когато изпълнителните продуценти Бен Уинстън и Хари Стайлс са живели заедно. Тук обаче реалността свършва. Шоуто не се основава на реални преживявания или герои.

Прочетете също: Чарли Роуз, новини на CBS, съдени от три жени: „Господин Роза многократно сексуално докоснати ищци '

Кварталът (известен преди като Добре дошъл в квартала)
Най -хубавият човек в Средния Запад премества семейството си в труден квартал в Ел Ей, където не всеки оценява екстремното му съседство.

Актьорският състав включва Cedric The Entertainer, Max Greenfield (преработен за Josh Lawson), Sheaun McKinney, Tichina Arnold, Dreama Walker, Marcel Spears и Hank Greenspan.

Джим Рейнолдс ще бъде сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата CBS Television Studios. Аарън Каплан, Дана Хонор и Уенди Трилинг също са изпълнителни продуценти, заедно със Седрик и Ерик Рон под банера им A Bird и A Bear Entertainment. Джеймс Бъроус също е режисьор и грабва кредит за ЕП.

Fam
Мечтите на една жена за издържан живот с новия си годеник и неговото изправено семейство се разбиват, когато по-малката й полусестра от корабокрушение идва да живее с нея, за да избяга от останките на баща.

В ролите са Нина Добрев, Тоне Бел, Одеса Адлон, Брайън Стоукс Мичъл и Шерил Лий Ралф.

Корин Кингсбъри е писател и изпълнителен продуцент, като Скот Елис ръководи пилота. Аарон Каплан, Дана Хонор и Уенди Трилинг също са изпълнителни продуценти. Комедията с много камери е продуцирана от CBS Television Studios и Kapital Entertainment.

Прочетете също: Деймън Уейънс-младши, Седрик, забавни сериали за сезон 2018-19 на CBS

Бог ме сприятели
Въпроси за вяра, съществуване и наука са изследвани в тази хумористична, повдигаща поредица за отявлен атеист, чийто живот се преобръща, когато е приятел на Бог в социалните медии. Неволно той става агент на промяна в живота и съдбите на другите около него.

В ролите са Брандън Майкъл Хол, Виолет Бийн, Сурадж Шарма, Явисия Лесли и Джо Мортън.

Стивън Лилиън и Брайън Уинбранд са сценаристи и изпълнителни продуценти. Маркос Сиега ще режисира и изпълнителен продуцент. Грег Берланти и Сара Шехтер също са изпълнителни продуценти. Дългочасовата драма е продуцирана от Warner Bros. Television.

Magnum P.I.
Актуализация на класическия телевизионен сериал, поставен в Хавай, MAGNUM P.I. следва Томас Магнум, украсен бивш военноморски тюлен, който след завръщането си у дома от Афганистан преустройва военните си умения, за да стане частен следовател.

В ролите са Джей Ернандес, Пердита Уикс, Захари Найтон и Стивън Хил.

Петър Ленков и Ерик Гугенхайм са съавтори и изпълнителни продуценти. Джъстин Лин ще режисира и изпълнителен продуцент. Джон Дейвис, Джон Фокс и Даниел Удроу също са изпълнителни продуценти. Дългочасовата драма е продуцирана от CBS Television Studios и Universal Television.

Прочетете също: „Ново момиче“: Деймън Уейънс -младши връща серията си - и дължи на някой 71 000 долара (Изключително видео)

Кодът
Най -ярките умове на военните се справят с най -тежките предизвикателства на страната ни - в съдебната зала и навън - където всеки адвокат е обучен като прокурор, защитник, следовател - и морски пехотинец.

В ролите са Анна Ууд, Ато Есандо, Филипа Су и Рафи Барсумян.

Крейг Суини е изпълнителен продуцент и шоурунър. Пилотът е базиран на история на Суини и Крейг Тюрк. Карл Бевърли и Сара Тимбърман също са изпълнителен продуцент, заедно с режисьора Марк Уеб. Драмата е продуцирана от CBS Television Studios.

Червената линия
След като бял полицай в Чикаго погрешно застрелва и убива чернокож лекар, ние проследяваме три много различни семейства, които всички имат връзка със случая, тъй като историята се разказва от всяка гледна точка.

В ролите са Ноа Уайл, Емаяци Коринеалди, Алия Роял, Ноел Фишър, Майкъл Патрик Торнтън, Вини Чиббър, Хауърд Чарлз и Елизабет Лейдлоу.

Кейтлин Париш и Ерика Вайс са писатели и съизпълнителни продуценти. Ava DuVernay, Greg Berlanti и Sarah Schechter също ще изпълняват изпълнителните функции. Виктория Махони е режисьор на драмата от телевизия Warner Bros.

Прочетете също: Защо Фокс отмени „Бруклин девет-девет“, „Микът“ и „Последният човек на Земята“

Лого на ABC

ABC
Обновена серия: Голдбъргс, Добрият доктор, Анатомията на Грей, Съвременно семейство, Безмълвен, Разделяне заедно, Как да се измъкнем от убийството, Американска домакиня, Чернокожа, За хората, Fresh Off the Boat, Station 19, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Анулирани/приключващи серии: Кметът, Средата, Имало едно време, Скандал, Десет дни в долината, Quantico, Designated Survivor, Alex, Inc., The Crossing, Deception, Кевин (вероятно) спасява света, Inhumans на Marvel, Roseanne

Новоподредени серии: Новобранецът, Вземете две, обучени (Голдбергско спиноф), Милион малки неща, Самотни родители, Гранд хотел, Уиски кавалер, Поправката, Децата са добре

Прочетете също: Карол Бърнет отхвърля съвременната телевизия за излъчване: „Сега има твърде много готвачи“

Ето официалните описания за новите предавания на ABC 2018-19:

Новобранецът
На възраст, когато повечето са на върха на кариерата си, Джон Нолан (Нейтън Филион) изоставя комфортния си градски живот и се премества в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си да бъде ченге. Сега, заобиколен от новобранци, двадесет години по -млади от него, Нолан трябва да се ориентира в опасния, хумористичен и непредсказуем свят на младо ченге, решено да направи своя втори изстрел срещу живота си отчетен.

Актьорският състав включва Нейтън Филион, Афтън Уилямсън, Ерик Уинтър, Ричард Т. Джоунс, Мелиса О’Нийл, Титус Макин, Алиса Диас и Мерцедес Мейсън.

Алекси Хоули ще пише и изпълнителен продуцент. Лиз Фридлендер ще режисира и изпълнителен продуцент. Филион, Марк Гордън, Никълъс Пепър, Мишел Чапман и Джон Стейнбърг също са изпълнителни продуценти. Новобранецът е копродукция на MGCo и ABC Studios.

Прочетете също: „Американският идол“ е подновен за втори сезон в ABC

Вземи две
Забавен процедурен частен следовател с уникален баланс между комедия и драма. Сам Суифт (Рейчъл Билсън), бившата звезда от поредица от хитови ченгета, е наскоро извън рехабилитацията след изкривяване с епични размери. Отчаяна да възобнови кариерата си, тя си проправя път към засенчване на грубия и объркан частен следовател Еди Валетик (Eddie Cibrian) като проучване за потенциална роля за завръщане. Въпреки че самотният вълк Еди се възмущава от гледането на детегледачка, енергичният Сам се доказва като изненадващо ценен, опирайки се на актьорските си умения и 200 епизода от ролята на детектив.

Актьорският състав включва Рейчъл Билсън, Еди Сибриан, Алия О’Брайън, Ксавие де Гузман и Алис Лий.

Тери Еда Милър и Андрю У. Марлоу ще напишат изпълнителна продукция. Рола Бауер и Тим Халкин също са изпълнителни продуценти. Take Two е продуцирано от ABC Studios, Tandem Productions, StudioCanal и Milmar Pictures.

Прочетете също: Всички, които са били убити в „Скандал“ - И кой ги е убил (Снимки)

БРАЙАН КАЛЕН, ЕЙ ЕЙ МИЧАЛКА, ТИМ ЛИВАДС Ученически

Обучен (Голдбергският спиноф)
Спинофът ще бъде поставен през 1990-та година и ще последва веселите преподаватели от Академията на Уилям Пен-ръководени от директора Гласкот (Тим Медоус), треньора Мелор (Брайън Калън) и Лейни Люис (Ей Джей Михалка)-които въпреки своите ексцентричности и луда личност животи, са герои за своите ученици.

Marc Firek ще пише и изпълнителен продуцент, с разказ на Firek и създателя на Goldbergs Adam F. Goldberg. Дъг Робинсън също е изпълнителен продуцент. Поредицата без заглавие е продуцирана от Sony Pictures Television и ABC Studios.

Прочетете също: Оценки: Прощалният NCIS на Поли Перет набива близо 15 милиона зрители

Милион малки неща
Казват, че приятелството не е едно голямо нещо, а милион малки неща; и това е вярно за група приятели от Бостън, които се свързаха при неочаквани обстоятелства. Някои са постигнали успех, други се борят в кариерата и взаимоотношенията си, но всички те се чувстват заседнали в живота. След като един от тях неочаквано умре, това е просто повикване за събуждане, което другите трябва най-накрая да започнат да живеят. По пътя откриват, че приятелите може да са единственото нещо, което да ги спаси от самите тях.

Милион малки неща играят Дейвид Джунтоли като Еди, Рон Ливингстън като Джон, Роми Малко като Рим, Алисън Милър като Маги, Кристина Моузес като Реджина, Кристина Очоа като Ашли, Джеймс Родай като Гари, Стефани Состак като Далила и Лизи Грийн като Софи.

DJ Nash е писател и изпълнителен продуцент; Арън Каплан и Дана Хонор са изпълнителни продуценти; и Джеймс Грифитс е режисьор на пилота и изпълнителен продуцент от ABC Studios/Kapital Entertainment.

Самотни родители
Тази комедия от ансамбъл проследява група самотни родители, които се опират един на друг, за да помогнат за отглеждането на 7-годишните си деца и да поддържат някакъв личен живот извън родителството. Поредицата започва, когато групата се среща с Уил, човек на около 30 години, който е бил толкова фокусиран върху отглеждането на дъщеря си, че е изгубил представа кой е като мъж. Когато другите самотни родители виждат колко далеч е отишла заешката дупка на PTA, родителството и принцесите Уил, те се обединяват, за да го изведат в света на запознанствата и да го накарат да осъзнае, че да бъдеш страхотен родител не означава да жертваш всичко собствената ви идентичност.

В сериала участват Таран Килъм като Уил, Лейтън Мийстър като Енджи, Кимри Люис като Попи, Джейк Чой като Миги, Марлоу Баркли като Софи, Тайлър Уладис като Греъм, Девин Трей Кембъл като Рори, Грейс Хейзлет като Еми и Брад Гарет като Дъглас.

Поредицата е от 20thCentury Fox Television и ABC Studios. JJ Philbin и Liz Meriwether са създатели и изпълнителни продуценти, а Катрин Поуп е изпълнителен продуцент. Пилотът е режисиран от Джейсън Уинър, който е и изпълнителен продуцент.

Прочетете също: Hulu, Netflix Pass за „Brooklyn Nine-Nine“, няма да спаси комедията на Fox от отмяна

Гранд Хотел
Изпълнителният директор на Ева Лонгория продуцира тази смела, провокативна драма, поставена в последния семеен хотел в мултикултурния Маями Бийч. Харизматичният Сантяго Мендоса е собственик на хотела, а бляскавата му втора съпруга Джиджи и техните възрастни деца се радват на плячката на успеха. Лоялният персонал на хотела допълва съвременна, свежа представа за историята на горния/долния етаж. Богатите и красиви гости се наслаждават на лукс, но скандалите, ескалиращият дълг и експлозивните тайни се крият под перфектния външен вид на картината. Шоуто е по испански сериал.

В сериала участват Демиан Бичир като Сантяго Мендоса, Роузлин Санчес като Джиджи Мендоса, Денис Тонц като Алисия Мендоса, Брайън Крейг като Хави Мендоса, Уенди Ракел Робинсън като г -жа П, Линкълн Юнес като Дани, Шалим Ортис като Матео, Ан Уинтерс като Ингрид, Крис Уорън като Джейсън, Фелиз Рамирес като Каролина и Джъстина Адорно като Йоли.

Брайън Танен е писателят и изпълнителен продуцент; Ева Лонгория и Бен Спектор (UnbeliEVAble), Рамон Кампос и Тереза ​​Фернандес-Валдес (Бета) са изпълнителни продуценти на поредицата. Кен Олин режисира пилота. Серия, продуцирана от ABC Studios.

Кавалер на уиски
Whisky Cavalier е високооктанова, продължителна за час екшън драма, която проследява приключенията на твърдия, но нежен суперагент на ФБР Уил Чейс (кодово име: Whisky Cavalier), изигран от Скот Фоли. След емоционална раздяла, Чейс е назначен да работи с лошата оперативна агенция на ЦРУ Франческа Франки Троубридж (кодово име: Огнена трибуна), изиграна от Лорън Кохан. Заедно те ръководят междуведомствен екип от недостатъци, смешни и героични шпиони, които периодично спасяват света (и един друг), докато се движат по скалистите пътища на приятелството, романтиката и офис политиката. Сериалът е на писателя/изпълнителен продуцент Дейв Хемингсън и изпълнителния продуцент Бил Лорънс от телевизия Warner Bros.

В сериала участват Скот Фоли като Уил Чейс, Лорън Кохан като Франческа Франки Троубридж, Ана Ортиз като Сюзън Сампсън, Тайлър Джеймс Уилямс като Едгар Стандиш и Вир Дас като Джай Дата.

Дейв Хемингсън е писател и изпълнителен продуцент; Бил Лорънс и Джеф Инголд (Doozer Productions) са изпълнителни продуценти; Питър Атенсио е режисьор и изпълнителен продуцент (пилот), а Скот Фоли е продуцент на поредицата от телевизия Warner Bros.

Прочетете също: „Бруклин девет-девет“ спасен? Други мрежи и платформи вече са проявили интерес

Поправката
Адвокатът и автор Марсия Кларк е съавтор и изпълнителен директор, създава нова правна драма за Мая Травис, окръжен прокурор от Лос Анджелис, която претърпява опустошително поражение, когато преследва актьор от А списък за двойно убийство. С провалената си кариера, тя бяга за по-спокоен живот във Вашингтон.Осем години по -къснокогато същата знаменитост е подозирана за друго убийство, Мая Травис е примамвана обратно в офиса на прокурора за нов шанс за справедливост. Този правен трилър е продуциран/написан съвместно от Кларк, Лиз Крафт и Сара Фейн и е от Mandeville TV и ABC Studios.

Фиксът играе Робин Туни като Мая Травис, Адам Рейнър като Матю Колиър, Мерин Данджи като CJ, Брекин Майер като Алън Уисти, Марк Блукас като Рив, Музам Маккар като Лони

Кампор, Алекс Саксон като Габриел Джонсън, със Скот Коен като Езра Волф и Адеуейл Акинуйе-Агбадже като Севви Джонсън.

Елизабет Крафт и Сара Фейн и Марсия Кларк са писатели и изпълнителни продуценти, Дейвид Хоберман, Тод Либерман и Лори Закс са изпълнителни продуценти (Мандевил). Лариса Кондрацки режисира пилота.

Децата са добре

Разположена през 70-те години на миналия век, тази комедия на ансамбъла следва традиционно ирландско-католическо семейство Клирис, докато те се движат в големи и малки промени през едно от най-бурните десетилетия в Америка. В квартал на работническата класа извън Лос Анджелис, Майк и Пеги отглеждат осем буйни момчета, които изживяват дните си с малко наблюдение. Домакинството се преобръща, когато най -големият син Лорънс се връща у дома и обявява, че напуска семинарията, за да излезе и да спаси света. Времената се променят и това семейство никога няма да бъде същото. Има 10 души, три спални, една баня и всеки в нея за себе си. Поредицата е вдъхновена от детството на писателя/изпълнителен продуцент Тим ​​Дойл.

В поредицата участват Майкъл Кюдлиц като Майк Клиъри, Мери Маккормак като Пеги Клири, Сам Страли като Лорънс, Калеб Мартин Фут като Еди, Сойър Барт като Франк Кристофър Пол Ричардс като Джоуи, Джак Гор като Тими, Анди Уокън като Уилям и Сантино Барнард като Пат .

Рандал Айнхорн режисира и е изпълнителен продуцент на пилота. Поредицата е от ABC Studios.

Прочетете също: Суперфанът на „Бруклин девет-девет“ Лин-Мануел Миранда води обвинение за спасяване на комедията на Fox

Лого на Fox

Лисица
Обновена серия: The Gifted, 9-1-1, The Orville, The Simpsons, Bob’s Burgers, Family Guy, Empire, The Resident, Star, Lethal Weapon, Gotham

Анулирани/приключващи серии: New Girl, The X-Files, Brooklyn Nine-Nine, The Mick, Last Man on Earth, Lucifer, The Exorcist, LA to Vegas

Серия в очакване на решения: Призрачен

Новоподредени серии: The Cool Kids, The Passage, Proven Innocent, Rel, Last Man Standing

Прочетете също: Fox отчита слаби печалби за третото тримесечие, което показва липсата на приходи от Super Bowl

Ето официалните описания за новите шоута на Fox за 2018-19 г.:

Готините деца
Трима приятели в пенсионерска общност са най -добрите кучета, докато не бъдат издухани от водата от най -новия член на общността, женска бунтарка, чиято готовност да оспори мястото им - това е гимназия със 70 неща.

Актьорският състав включва Вики Лорънс, Мартин Мъл, Дейвид Алън Гриър и Лесли Джордан.

Чарли Дей и Пол Фручбом са писатели на поредицата, като Дей изпълнява ролята на изпълнителен продуцент, а Фручбом като съ-EP. Кевин Абот е водещ, а Дон Скардино е режисьор. Ник Френкел също е изпълнителен продуцент. Комедията с много камери е продуцирана от 20th Century Fox Television съвместно с FX Productions.

Прочетете също: 21st Century Fox ще купи 7 телевизионни станции от Sinclair Broadcast Group за 910 милиона долара

Пасажът
Базиран на едноименната най -продавана трилогия на автора Джъстин Кронин, The Passage е епичен, воден от персонажи трилър за тайно правителствено медицинско заведение, експериментиращо с опасен вирус, който може или да излекува всички болести, или да причини падането на човешката раса. Поредицата се фокусира върху 10 -годишно момиче на име Ейми Белафонте, която е избрана да бъде субект за този експеримент, и Брад Волгаст, федерален агент, който става неин заместващ баща, докато се опитва да я защити.

Актьорският състав включва Марк -Пол Госелаар, Сания Сидни, Винсент Пиаца, Брайън Хоуи, Джейми Макшейн, Каролин Чикези, Еманюел Крики.

Елизабет Хелдънс е писател и изпълнителен продуцент. Джейсън Енслър и Маркос Сиега са кредитирани като режисьори на пилота, като Мат Рийвс, Ридли Скот, Дейвид У. Зукър и Адам Касан също са изпълнителни продуценти. Проходът е продуциран от 20th Century Fox Television, 6th & Idaho и Scott Free Productions.

Прочетете също: „Смъртоносно оръжие“ смята да замени звездата Клейн Крофорд

Доказано невинно
Правна драма, разиграна в фирма за неправомерни присъди. Водени от яростна и безстрашна жена адвокат с глад за справедливост, екипът възобновява разследванията, излагайки собствения си живот на опасност, за да оправдае невинните, които са „доказани“ за виновни. Мотивацията на нашата водеща идва от нейното скандално минало; като млада възраст е призната за виновна и по-късно оневинена по грандиозно дело, в което се превръща в таблоидна сензация, име на домакинство и национална знаменитост. Докато герой и жертва на някои, смелите й и бичи тактики й спечелват някои врагове - един от които ще направи всичко, за да я види да отиде за престъпление, което знаем, че не е извършила. Ще я гледаме как защитава другите, докато се бори да поддържа собствената си невинност.

В ролите са Рейчъл Лефевр, Ръсел Хорнсби, Ники М. Джеймс, Винсент Картхайзер, Райли Смит и Клеър О’Конър.

Дейвид Елиът е сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата. Режисьор е Патриша Риген, а изпълнителни продуценти са Дани Стронг и Стейси Грийнбърг. Едночасовата драма е продуцирана от Danny Strong Productions съвместно с 20th Century Fox Television.

Rel
Лил Рел, горд, самостоятелно постигнат успех, който живее според кода, за да вярваш винаги в себе си и ще дойдат велики неща, открива, че това отношение е подложено на изпитание, когато научава, че съпругата му има връзка със собствения си бръснар. Той се опитва да възстанови живота си след развода като баща-самотник на юг в Чикаго, който е в търсене на любов, уважение и нов бръснар. Вдъхновен от реалния живот на Lil Rel Howrey.

В ролите са Хаури, Синдбад, Джес Хърлис Мур и Джордан Л. Джоунс.

Хаури също ще пише и изпълнителен продуцент с Кевин Барнет и Джош Рабиновиц. Джерод Кармайкъл също е изпълнителен продуцент. Майк Скъли е водещ, а Джери Коен е режисьор. Сериалът с много камери е продуциран от 20th Century Fox Television.

Последният стоящ човек
Възраждане на ситкома на ABC, Last Man Standing играе Тим Алън като женен баща на три момичета, който се опитва да запази своята мъжественост в свят, в който все повече доминират жените.

Продуциран от 20th Century Fox Television и създаден от Джак Бърдит, в поредицата участват още Нанси Травис, Джонатан Адамс, Аманда Фулър, Кристоф Сандърс и Джордан Мастърсън.

Прочетете също: Дати на лятна телевизионна премиера: всяко ново и завръщащо се предаване (снимки)

Логото на CW

CW
Обновена серия: Луда бивша приятелка, Джейн Дева, Династия, Стрела, Свръхестествено, Ривърдейл, Супер момиче, Легендите на утрешния ден на DC, Черна мълния, Светкавицата, 100-те, iZombie

Анулирана серия: Доживотна присъда, Доблест

Новоподредени серии: Charmed, In the Dark, Roswell, New Mexico, All American, Legacies

Ето официалните описания за новите 2018-19 CW предавания:

Очарован
След трагичната смърт на майка им, три сестри в град от колежа са изумени, когато откриват, че са вещици. Скоро тази мощна тройка трябва да застане заедно, за да се бори с ежедневните и свръхестествени битки, пред които трябва да се изправят всички съвременни вещици: от побеждаването на мощни демони до свалянето на патриархата.

Трите сестри ще бъдат изиграни от Мадлен Манток, Мелони Диас и Сара Джефри.

Сериалът (рестартиране на едноименното шоу, което се излъчваше на The WB/The CW от 1998-2006 г.) е написан и изпълнително продуциран от Джесика О’Тул и Ейми Рардин, заедно с изпълнителния продуцент и създател Джени Урман. Брад Силбърлинг е режисьор на пилота и се сдобива с изпълнителен продуцентски кредит с Бен Силвърман и Картър Ковингтън. Той идва от CBS Television Studios във връзка с Propagate Content.

Прочетете също: „Очарована“ играе Мадлен Манток като трета сестра в CW Reboot Pilot

На тъмно
Недостатъчна и неуважителна сляпа жена е единственият свидетел на убийството на нейния приятел, разпространяващ наркотици. След като полицията отхвърля нейната история, тя тръгва с кучето си, Презел, за да открие убиеца, като същевременно управлява пъстрия си живот на запознанства и работата, която мрази в училището за кучета водачи, собственост на нейните свръхзащитни родители.

Той е написан и изпълнителен продуцент от Corinne Kingsbury, заедно с Бен Стилър, Джаки Кон, Ники Уайнсток, Емили Фокс (Red Hour Films). Майкъл Шоуолтър е режисьор на пилота и също така ще бъде изпълнителен продуцент. Поредицата идва от CBS Television Studios и Warner Bros. TV в сътрудничество с Red Hour Films.

Розуел, Ню Мексико
След като с неохота се завръща в родния си град Розуел, Ню Мексико, дъщерята на имигранти без документи открива шокираща истина за тийнейджърката си, която сега е полицай: той е извънземен, който скрива неземните си способности през целия си живот. Тя защитава тайната му, докато двамата се свързват отново и започват да разследват произхода му, но когато насилствена атака и дългогодишно прикриване на правителството сочат към по-голямо присъствие на извънземни на Земята, политиката на страх и омраза заплашва да го разкрие и унищожи задълбочаване на романтиката.

Актьорският състав включва Жанин Мейсън, Нейтън Парсънс, Тайлър Блекбърн и Майкъл Тревино.

Карина Адли Макензи е писател и изпълнителен продуцент, заедно с Брет Матюс, Джъстин Фалви, Дарил Франк и Лорънс Бендър и Кевин Кели Браун. Джули Плек режисира пилота и е изпълнителен продуцент. Поредицата е базирана на поредицата от книги на Розуел Хай, от Мелинда Мец и идва от телевизията Warner Bros. Television и CBS Television Studios в сътрудничество с Amblin Television и Bender Brown Productions.

Прочетете също: Пилотът за рестартиране на „Розуел“ поставя Жанин Мейсън за водеща

Всички американски
Когато изгряващ футболист от гимназията от Южна Лос Анджелис е привлечен да играе за Бевърли Хилс Хай, победите, загубите и борбите на две семейства от много различни светове - Креншоу и Бевърли Хилс - започват да се сблъскват. Вдъхновен от живота на професионалния футболист Спенсър Пейзингер.

Ейприл Блеър е писател и изпълнителен продуцент, заедно с Грег Берланти и Сара Шехтер. Роб Харди е режисьор на пилота и също ще бъде изпълнителен продуцент. Роби Роджърс е продуцент и Дейн Морк ще действа като консултант. Поредицата е подкрепена от Warner Bros. Television и CBS Television Studios в сътрудничество с Berlanti Productions.

Наследства
Продължавайки традицията на „Дневниците на вампира“ и „Оригиналите“, историята на следващото поколение свръхестествени същества в училището за млади и надарени „Салваторе“. Дъщерята на Клаус Микаелсън, 17-годишната Хоуп Микаелсън; Близнаците на Аларик Залцман, Лизи и Джози Салцман; и други млади възрастни стават пълнолетни по възможно най -нетрадиционния начин, възпитавани да бъдат най -добрите си ... въпреки най -лошите им пориви. Ще станат ли тези млади вещици, вампири и върколаци героите, които искат да бъдат - или злодеите, за които са родени?

Джули Плек и Брет Матюс пишат и изпълнителен продуцент, заедно с Лесли Моргенщайн и Джина Джироламо. Поредицата идва от Warner Bros. Television и CBS Television Studios, съвместно с My So-Called Television и Alloy Entertainment

Прочетете също: 11 телевизионни рокади, от „Къща от карти“ до „Ходещите мъртви“ (Снимки)

Ще разберем съдбата на почти всичко до следващия четвъртък, когато приключват телевизионните излъчвания.

Ето предварителния график на презентациите за следващата седмица:
NBC (понеделник)
Фокс (понеделник)
ABC (вторник)
CBS (сряда)
CW (четвъртък)

Намерете описания за всички изключителни пилотни програми за излъчване тук.

Изпълнителна компенсация 2017: Най -добрите телевизионни, филмови и технологични шефове, класирани по Pay (Снимки)

  • изпълнително обезщетение 2017 г.

    Няма бизнес като шоубизнеса и малко са банките по този факт годишно доста като висшите ръководители на Холивуд.

    Превъртете в нашата галерия, за да видите най -добрите телевизионни, филмови и дигитални мениджъри, класирани според техните компенсации за 2017 г. (актуализиране, тъй като все повече компании пускат пакетите на своите топ изпълнители).

    Прочетете също: Звездата от „Westworld“ Танди Нютон казва, че също ще получи равно заплащане за сезон 3

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 13

Никой не казва на Чарли Ерген от Dish Network какво е направил шефът на CBS Лес Мунвес

Няма бизнес като шоубизнеса и малко са банките по този факт годишно доста като висшите ръководители на Холивуд.

Превъртете в нашата галерия, за да видите най -добрите телевизионни, филмови и дигитални мениджъри, класирани според техните компенсации за 2017 г. (актуализиране, тъй като все повече компании пускат пакетите на своите топ изпълнители).

Прочетете също: Звездата от „Westworld“ Танди Нютон казва, че също ще получи равно заплащане за сезон 3

Преглед в галерията

Коментари

Интересни Статии

Популярни Публикации

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия за геи конверсия като тийнейджър

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия за геи конверсия като тийнейджър

AGT: Пети съдия на шампионите: Финалистите се разкриват, тъй като гласуването става абсолютно добро

AGT: Пети съдия на шампионите: Финалистите се разкриват, тъй като гласуването става абсолютно добро

Правилен етикет за връщане на онези нежелани коледни подаръци

Правилен етикет за връщане на онези нежелани коледни подаръци

Нийл Патрик Харис предлага актуализация след гръбначната хирургия на съпруга

Нийл Патрик Харис предлага актуализация след гръбначната хирургия на съпруга

Намерено: Единствената сянка за очи, от която се нуждаете, ако мразите да прилагате сенки за очи

Намерено: Единствената сянка за очи, от която се нуждаете, ако мразите да прилагате сенки за очи

Рей Уайз се завръща в „Fargo“ за справка за свръхестествен „Big Lebowski“

Рей Уайз се завръща в „Fargo“ за справка за свръхестествен „Big Lebowski“

Холи Мадисън парадира с масивна сватбена лента на премиерата 'Runner Runner'!

Холи Мадисън парадира с масивна сватбена лента на премиерата 'Runner Runner'!

Звездата на „Флип или флоп“ Тарек Ел Муса Файлове за развод от съпругата Кристина

Звездата на „Флип или флоп“ Тарек Ел Муса Файлове за развод от съпругата Кристина

Челси Клинтън проверява факта Роузън Бар на Джордж Сорос Диг, телевизионната звезда отвръща с извинение

Челси Клинтън проверява факта Роузън Бар на Джордж Сорос Диг, телевизионната звезда отвръща с извинение

Доли Партън: Момичето с татуировка за разцепване!

Доли Партън: Момичето с татуировка за разцепване!