Всичко, което TI и Tiny разкриха за проблемите с брака им, по време на интензивната червена беседа на масата


Най-голямото откровение „Беседа на червената маса“ Виж снимките Facebook Watch

Джейда можеше да се свърже, казвайки, че техните проблеми са „точно същото нещо, което ние и Уил трябваше да преодолеем“.

„Hymen-gate“ беше само началото на T.I.'s и Tameka 'Tiny' Cottle седни с Джада Пинкет Смит . В понеделник последващият епизод на „Red Red Talk“ отпадна, където двамата се справиха с възходите и паденията на близо десетгодишния си брак.След като се ожениха през 2010 г., двамата преживяха много. По това време те посрещнаха три деца, Tiny два пъти подава молба за развод и T.I. прекарал известно време в затвора. Те са се разправяли в социалните мрежи и са се сблъсквали със спекулации за изневяра. Както казахме, беше много.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Facebook Video.

По време на една от раздялите им Т.И. не помогна на нещата, като изглеждаше да се прицели в жена си и брака им, споделяйки публикация, която предполага, че когато мъжът се ожени, „тяхната мъжественост също умира“. Докато Т.И. отрече, че има нещо общо с чувствата му към собствения му брак по това време, Тини не го купуваше.„Той казва, че не става дума за нас, никога не бих повярвал в това. Няма да се справите - каза му тя в „Red Red Talk Talk“. „Беше безчувствено да излагаш такова нещо, когато знаеш, че светът наблюдава.“

„Чувствителността остава в очите на наблюдателя“, отвърна той и добави, че „Всеки има свои собствени нива на задействания“. Майката на Джада Адриен обаче каза, че след толкова много години заедно Т.И. трябва да знае какви са „задействанията“ на жена му. Отговорът му: „Малко съм бавен“.Той продължи да защитава поста си, като се нарече „някакъв философ“, някой, който просто споделяше перспектива, която по онова време намираше за интересна. „Искате да ги научите, но да накарате жена си да се чувства по определен начин?“ - попита все още скептичният мъничък. След това двамата влязоха в него, тъй като той каза, че обажданията му по това време са блокирани, докато тя каза, че той вече е бил 'с жени на грам'.

Facebook Watch

Т.И. и съпругата Tiny Break Down Какво доведе до проблеми с брака в Red Red Talk

Преглед на историята

След това Малкият беше попитан за „последната капка“ във връзката, преди да подаде втори път. Тя каза, че това се случи в момент, когато тя реши да бъде по-малко пасивна в брака им, след като той излезе от затвора.

„Когато отидох в затвора, предполагам, че тя се е почувствала като„ Е, сега трябва да разбера какво ще правя “, каза Т.И. „Защото нямам вас тук, за да продължите протоколите и практиките, които сме установили в основните етапи на тази връзка.“

„Така че, когато се върнах, светът беше обърнат. Тя имаше въздух от рода на „Времето ми е“, продължи той. „Мислех, че ще ударим земята и ще се върнем към нещата, каквито са били и това беше период на аклимация, през който трябваше да се справя.“

Той също така каза, че новата динамика в домакинството го кара да се чувства „по-малък от“ и неадекватен, което „е довело до неща, които са довели до неща, които са довели до нещата“. Тя обаче каза, че е намерила свой собствен глас. „Когато се прибра вкъщи ... не беше това, с което беше свикнал“, добави тя, „Той беше свикнал да контролира нещата, като винаги имаше нещата по негов начин. Но след като се изправих на краката си, почувствах, че и аз имам глас. За мен това беше причината за проблема. '

В съзнанието на Т. И. обаче решението й да се „заглуши“ в миналото беше нейно собствено решение. „Имах списък с това как исках да вървят нещата и ти каза добре“, каза й той. „Когато вече не ти беше добре, което е разбираемо, не можеш да използваш този глас, за да се опиташ да се противопоставиш на мен. Трябва да вървим заедно.

Facebook Watch

Уил Смит си спомня „Провал на нещастието“ в брака с Джейда Пинкет Смит в „Red Red Talk Talk“

Преглед на историята

Тъй като напрежението ескалира, Джада можеше да се свърже с разговора между двамата.

„Този ​​разговор, този проблем е точно същото нещо, с което с Уил трябваше да работим. Точното, точно същото нещо - каза им тя. - Слушам и двамата, и двамата имате нещо общо. Идвате от две различни гледни точки. Тя се опитваше да си върне силата и виждам как за вас това би изглеждало много обидно, защото това е ново за нея. Тя се опитва да разбере.

Тя добави, че когато тя и Уил Смит преживяваха проблеми в брака си, тя чувстваше, че му се отказва от властта си, а той „я взе и злоупотреби“. Но тя също трябваше да направи равносметка как нейният собствен избор я доведе до този момент.

След това Джейда попита защо документите за развод отново изчезнаха. - Той се промени - каза Тини. Гледайки Т.И. тя добави: „Вие се променихте, върнахте се, сякаш наистина искате да оправите нещата, наистина искате връзката“. Тя също вярваше, че съпругът й вижда, че тревата не е непременно по-зелена от другата страна без нея.

'Няма нищо общо със зелената трева', отвърна той, преди тя да каже, че 'се забавлява' с други жени. Тини добави „в протокола“, че не е правила секс с никой друг, докато е била омъжена. От своя страна T.I. избягва изцяло въпроса, като казва, че „никога не е лъгал за това в Red Table Talk и няма да го направя сега“.

Той продължи да нарича Тини „любовта на живота ми“, преди двамата да говорят за ползите от консултирането. „Мисля, че консултирането е невероятно. Разбрах, че съм прав - каза Тини с усмивка. 'Обичам го, обичам да ходя', добави рапърът.

Що се отнася до съветите на всеки друг, който преживява нещо подобно, той каза, че трябва да оставите „старите неща да си отидат“.

Facebook Watch

Т.И. Реагира на това, което той нарича „Хименгейт“, казва, че коментарите са „ужасно погрешно разбрани“

Преглед на историята

Интересни Статии